Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku se náhodně na Štědrý den setkává 5 lidí. Jsou propojeni sérií nevysvětlitelných příhod a s malou vzájemnou pomocí si uvědomují nový smysl svých životů. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Lavran 

všechny recenze uživatele

Někdo mě měl varovat, že se to zvrhne v takovou emocionální supranálož! Palminteri je něco jako mozkomor - vyždímá z diváka-nebožáka i tu nejposlednější emoci (pozn. levně) a nedělá mu sebemenší potíže uchylovat se k přeslazenému "columbovskému" kýči z dob prvních dvou dílů HP a Sám doma. Jistě chápete mou nelibost. Herecké obsazení je naopak fajn, přičemž vede stárnoucí Alan Arkin (připomíná mi mého pradědečka:)), ale to mi stejně nedává jediný rozumný důvod, proč bych neměl na Dárek zapomenout. P.S. Když už zde byla zavedena "řeč" na similaritu s Láskou nebeskou, minimálně obal a potisk DVD se k ní hlásí zcela nepokrytě, o tom žádná. Pochybuji však, že to tvůrcům (a zklamaným divákům) přineslo vůbec nějakou satisfakci. ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Pro mě tedy velmi rozporuplný film. Nevím jak ho mám zhodnotit. Herecké obsazení je velmi atraktivní a následující výkony se zdají být také na úrovni. Neobyčejná zápletka, která se naprosto netradičně odehrává ve vánočním čase. Příběh je sice velmi depresivní, ale věrně vystihl osudy milionů lidí, kteří musejí (ač třeba nechtějí) trávit Vánoce osamotě. Závěr je ale velmi dojemný a celkově se mi film líbil. Přesto nevím zda si 4* zaslouží či ne. Možná že časem 1* přidám nevim. Hodnocení tohoto filmu na pro mě bylo na csfd zatím asi nejobtížnější. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

První dojem byl více než dobrý, s citovým vydíráním u filmů nikterak problém nemám, pokud to není až příliš samoúčelové. Noel je zajímavý film o lidech, které spojuje samota a smutek. Příběhy nebyly tak špatné, ale samotné vyvrcholení se mi zdálo krapet přehnané a především natahované. Takže nakonec si asi nebudu pamatovat smutnou Susan Sarandon a její dojemné vylíčení toho, proč nemá ráda Vánoce, ale spíš tu nekonečnou nudu, ve kterou se to obrátilo. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 5/10/// Paul Walker, místy trošku vtipné -Susan Sarandon očividně nudí přítomné na plátně, bohužel někomu nedošlo, že toto bude přenášet i na díváky, hodně zdlouhavé/// Tohle je film jenž dokáže ve vánoční čas vytvořit tu správnou atmosféru. Nebo alespoň jako kulisa poslouží dobře. Jenže během normálního roku vás zajisté nechá chladným, což je velký nedostatek. Děj je slabí jak čajíček a téměř není čím by vás film oslovil. Sem tam se něco najde "Ty mě fyzicky přitahuješ!" "No dovolte ja nejsem gay!, Co po mě chcete?!" "Ty jsi moje reinkarnovaná manželka" "A vypadněte!" atd. jenže to opravdu nestačí./// Celkem 39%/// ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Osamělá Rose Collins (Susan Sarandon) při návštěvě své matky v nemocnici ve vedlejším pokoji potkává tajemného muže (Robin Williams). Policista Mike Riley (Paul Walker) se pohádá se svou přítelkyní (Penélope Cruz), a stejný den potkává staršího pána, který mu tvrdí, že v něm poznává převtěleného ducha své dávno mrtvé ženy. Jules Calvert (Marcus Thomas) vzpomíná na nejlepší vánoce které prožil, když byl před mnoha lety v nemocnici. A jsou Vánoce .. den, kdy se mohou dít i zázraky... Takovéto filmy, ve kterých se prolíná několik příběhů mám většinou docela rád (Láska nebeská, Intermission nebo třeba Magnolia). Jenže k natočení takovéhoto filmu je třeba silného režiséra, jinak se z filmu stane propletenec nesmyslů, a nebo v lepším případě (jako je tento) vlastně několik na sobě nezávislých příběhů, které jsou bůhvíproč v jednom filmu. Takže .. podívat se na tento film určitě dá, ale víckrát než jednou to nemá smysl... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Po uvedení v kině byla vydána na 48 hodin zkušební verze DVD. (HappySmile)

Reklama

Reklama