Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku se náhodně na Štědrý den setkává 5 lidí. Jsou propojeni sérií nevysvětlitelných příhod a s malou vzájemnou pomocí si uvědomují nový smysl svých životů. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Romantické drama z období Vánoc, které prakticky vůbec nefunguje. 90 minut je na několik samostatných příběhů jednoduše málo. Každý pak má minimum prostoru a o hodně méně prostoru, než by bylo potřeba, abych si ty postavy nějak oblíbil nebo k nim alespoň cítil nějakou sympatii. Příběh Paula Walkera je sice nejlepší, ale na Lásku nebeskou, kterou by tenhle film chtěl být, se nechytá ani z rychlíku. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Kvalitní herci vždy nemusí dělat kvalitní film. Ve filmu máme několik linií, které se více či méně proplétají a každá z nich je tak naprosto absurdní, že nechápu, jak vůbec někoho mohlo napadnout, že to lidi budou milovat. Přišlo mi to fakt za hranicí fantazy a navíc bez špetky Vánoční atmosféry. Podobně jak byla zoufalá Susan Sarandon, asi tak jsem si zoufal já nad tím, že si vůbec někdo troufnul najmout takové herecké kapacity do tak prazvláštního filmu. 45% ()

Reklama

Agatha 

všechny recenze uživatele

Pro mě tedy velmi rozporuplný film. Nevím jak ho mám zhodnotit. Herecké obsazení je velmi atraktivní a následující výkony se zdají být také na úrovni. Neobyčejná zápletka, která se naprosto netradičně odehrává ve vánočním čase. Příběh je sice velmi depresivní, ale věrně vystihl osudy milionů lidí, kteří musejí (ač třeba nechtějí) trávit Vánoce osamotě. Závěr je ale velmi dojemný a celkově se mi film líbil. Přesto nevím zda si 4* zaslouží či ne. Možná že časem 1* přidám nevim. Hodnocení tohoto filmu na pro mě bylo na csfd zatím asi nejobtížnější. ()

Lavran 

všechny recenze uživatele

Někdo mě měl varovat, že se to zvrhne v takovou emocionální supranálož! Palminteri je něco jako mozkomor - vyždímá z diváka-nebožáka i tu nejposlednější emoci (pozn. levně) a nedělá mu sebemenší potíže uchylovat se k přeslazenému "columbovskému" kýči z dob prvních dvou dílů HP a Sám doma. Jistě chápete mou nelibost. Herecké obsazení je naopak fajn, přičemž vede stárnoucí Alan Arkin (připomíná mi mého pradědečka:)), ale to mi stejně nedává jediný rozumný důvod, proč bych neměl na Dárek zapomenout. P.S. Když už zde byla zavedena "řeč" na similaritu s Láskou nebeskou, minimálně obal a potisk DVD se k ní hlásí zcela nepokrytě, o tom žádná. Pochybuji však, že to tvůrcům (a zklamaným divákům) přineslo vůbec nějakou satisfakci. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Film. To je jediný, co mě k tomuhle napadlo. To znamená průměrnej, suchej, nevýraznej film, kterej jenom tak běžel a já na to koukal, jak člověk, co nemá nic jinýho, co by se mu chtělo dělat. Nezaujalo mě to, i když některý dějový linie byly zajímavější, než ostatní. Trapná byla ta z nemocnice s dcerou chcípající matky a chlápka v komatu ve vedlejším pokoji... ono celkově všechno, kde se objevila Susan Sarandon, mě vubec nebralo. Zajímavější byl žárlivej polda Paul Walker a Peneélope, v návaznosti na bláznivýho dědka Alana Arkina, ale ani to nebylo do nebe chrstající. No su rád, že to skončilo. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Po uvedení v kině byla vydána na 48 hodin zkušební verze DVD. (HappySmile)

Reklama

Reklama