Reklama

Reklama

Láska nebeská

  • Velká Británie Love Actually (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Autoři filmů Notting Hill a Deník Bridget Jonesové uvádí jedinečnou romantickou komedii. Veleúspěšný filmový hit s hvězdným hereckým obsazením a úžasným soundtrackem. Láska nebeská s vtipem odhaluje citová vzplanutí i chladnutí v období vánočních svátků. Milenci a milenky, manželé a manželky, tátové a synové, rockové hvězdy a jejich manažeři, ti všichni prožívají ne jednu Lásku nebeskou, ale hned deset jejích různých podob. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (2 325)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Co se stane, když pravděpodobně nejlepší scénárista romantických komedií sáhne do jednoho ze šuplíků jednoho ze svých nočních stolků, zašmátrá rukou v hloubi mahagonového kusu nábytku, vytáhne štos popsaných lejster, vybere z nich deset svých nejlepších doposud nerealizovaných scénářů, spojí je v jeden mozaikoidní příběh, sežene tu nejlepší hereckou smetánku, usedne na režisérský trůn a natočí romantickou komedii s láskou debutanta? Stane se Láska nebeská, nejspíše nejlepší nejromantičtější nej... nového milénia. Ne-li vůbec. ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Vánoční šlágry slepující několik banálních medailonků jakože o lásce, leč ve většině případů jde hovořit spíše o sexuálním zaujetí, které se nám tu předvádí jako ten nejvyšší cit (čest výjimkám). To množství příběhů si zálibně prohlíží svou kurióznost, jež je zábavná pouze v případě krásně cynického zpěváka. Tou kuriózností omlouvá nevěrohodnost svých postav (je to přece zábava, premiér, který obchází dlouhou ulici, aby našel svou milou či pár který se seznámil při točení erotické scény, holky dělící se o jednoho chlapa z banálního důvodu) a množství postav nejspíš berou jen jako výmluvu pro jejich plochost, neboť: "No nebyl čas je vylíčit." Nighyho hlášky jsou ale vtipné, pročež silné **. ()

Reklama

Dadel 

všechny recenze uživatele

Richard Curtis je Bůh! Láska nebeská je s přehledem jeho nejlepší film. Nejlaskavější a zároveň nejvtipnější romantická komedie, co jsem viděl. Spousta hereckých hvězd a prvotřídních vtipných dialogů. Sice celá ta mozaika lidských minipříběhů působí trochu neuspořádaně, ale koho to zajímá? Jděte na to! ()

choze 

všechny recenze uživatele

Důvtipný a okouzlující scénář se sympatickými postavami a nejednou silnou scénou (svatební video, zjištění nevěry, žádost o ruku lámanou portugalštinou v baru), neskutečná sestava britských hereckých es a cameo roliček a romantickými hitovkami nabitý soundtrack. Takhle už romantikům Vánoce nikdy nikdo neosladí a Richard Curtis může jít do zaslouženého důchodu. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

God only knows what I’d be without you. Není mnoho filmů, které by tak neuvěřitelným způsobem dokázaly spojit scény, u kterých vám tečou slzy smíchy, s těmi, u kterých je to kvůli dojetí. Nic víc napsat nehodlám, nerad totiž něco kazím, snad jen - TAK AŤ NÁM LÁSKA NAKOPE PRDEL! Tak a dost. Už dost. ()

Galerie (126)

Zajímavosti (95)

  • Vánoční koncert se odehrává v Elliot School (Putney) v jihozápadním Londýně. Až do svých patnácti let ji navštěvoval Pierce Brosnan. (don corleone)
  • Premiér David (Hugh Grant) oslavně tančí na píseň „Jump“ - v záběru u okna má na levé ruce černé hodinky. O pár sekund později v hale už na jeho ruce nejsou. (TheSlezy)

Související novinky

Symfonická show Christmas in Hollywood

Symfonická show Christmas in Hollywood

02.12.2023

Orchestr Prague Pop Symphonics připravuje velkolepý koncert filmové hudby, na kterém představí oblíbené melodie z filmů, bez kterých si období nejkrásnějších svátků v roce neumíme už ani představit.… (více)

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

30.09.2023

Unikátní formát filmové sezóny s předplatným přináší do českých kin projekt Tady Vary 2023/24. Předpremiéry očekávaných filmů, úvody s hosty, červený koberec a festivalová atmosféra. Na to všechno se… (více)

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

16.02.2017

Klasický sequel Lásky nebeské nás jen tak nečeká, Richard Curtis ale napsal desetiminutový kraťas, v němž se podíváme na život všech hlavních postav v 2017. Kdy přesně ho uvidíme? Jeho premiéra… (více)

Zemřel Alan Rickman

Zemřel Alan Rickman

14.01.2016

V 69 letech nás dnes opustil Severus Snape a Hans Gruber, tedy legendární britský herec Alan Rickman. Hvězda Harryho Pottera a Smrtonosné pasti podlehla rakovině, zanechala po sobě však bohatou… (více)

Reklama

Reklama