Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V druhém celovečerním dobrodružství se budou naši animovaní hrdinové Fry, Bender, Leela, Profesor Farnsworth, Dr. Zoidberg a byrokrat 34. stupně Hermes Conrad snažit spravit trhlinu v časoprostoru, skrze kterou do našeho vesmíru pronikl obří chapadlovitý vetřelec s podlými úmysly a nadpřirozenými schopnostmi. Lidem na Zemi vnutí nové náboženství, do jehož čela se jako slepý k houslím dostane Fry, který obyvatele Země přesvědčí, aby "modrou planetu" opustili a vydali se na cestu do nebe... Zemi tak ovládnou roboti, v čele s nikým jiným, než Benderem.
Tento film je druhým v řadě z připravované čtveřice. Zbývající dva mají být na DVD trh uvedeny v letech 2008 a 2009. (havLord)

(více)

Recenze (270)

F.man 

všechny recenze uživatele

Mám také podobný názor, stejně jako spousta místních kolegů, že Futurama se pro film nehodí. 20 minutové díly se dají na minimální ději našlapat až po okraj šílených fórků z prostředí kde je vše možné. Nevím proč, ale 90. minut na mě takhle nefunguje. Nová Futurama není špatná, pro mě dokonce lepší mež minulý film, ale na více jak tři hvězdy to stále není. Párkrát jsem se pěkně zasmál, ale nebylo toho zdaleka tolik jako kdysi. Tak snad napotřetí...? ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Futurama se nehodí pro film. Tento celeovečerák je toho důkazem, chybí mu vyváženost a kompaktnost. Skvělé fóry a ujeté nápady vyzní soustředěné ve dvacetiminutové epiozodě zkrátka vtipněji, zde jsou v delší stopáži rozmělněny a břitký humor je tak částečně otupen. Věřím, že pro spoustu fandů, znamenáná už jen název Futurama plný počet hvězdiček, ale já jsem přesvědčený, že tento film nedosahuje kvalit seriálu. ()

Reklama

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Futurama na celovečerní film zkrátka nestačí, ne v tomto tempu. Opět to je jakoby jste vzali dva díly a roztáhli je do 90 minut. Škoda, je to roztahané a dá se poznat, že to není více než epizodní záležitost. Pokud budou autoři i nadále tvořit Futurama filmy, tak by to chtělo najmout scénáristu se zkušenostmi z celovečerních snímku a ne využívat tvůrce seriálu. (60%) ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Ve zkratce: o malý fous lepší než první Futurama film, o větší fous horší než seriál. S tím že s jeho prvními a nejlepšími sériemi se opravdu nedá srovnávat... ale to na druhou stranu žádný animovaný komediální seriál, takže to není moc překvapivé. Jinak jde pořád o velmi zábavnou záležitost s dokonalé napsanými postavami, které dělají s vesmírem takové psí kusy, že by z toho Einstein spáchal harakiri. 8/10 ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Po předchozím filmu celkem zklamaní. Není to špatné a pořád je to FUTURAMA , ale v druhe pulce tomu dojde dech , pribeh a kouzlo.Jinak je tu porad plno paradních scének. Bender zjistuje , že jako Robot je nepotrebný tak se dostane do LIGY ROBOTU a vedle toho máme onu chapadlovitou vec. Po dalších zkouknutí zedituji hodnocení , ale po prvním a bez titulku to vidim jen na 70 procent a to jeste davam dost z nostalgie. Skoda , že si to neudrzí to tempo a silu z první pulky. "ALTERNATIVE UNIVERSE BITE MY SHINY METAL ASS! " ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Když žil Fry s Colleen, volal Dial-A-Joke 8.128 krát. (HellFire)
  • Název odkazuje na frázi „the beast with two backs“, termín vztahující se k sexuálnímu spojení dvou lidí a běžně používané Williamem Shakespearem. (HellFire)

Reklama

Reklama