Reklama

Reklama

Sandra Bullock a Bradley Cooper se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli, uprostřed mediálního šílenství, dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (269)

T2 

všechny recenze uživatele

IIRozpočet $-miliónovIITržby USA $33,862,903IITržby Celosvetovo $40,127,259II Tržby za predaj DVD v USA $7,493,331 //počet predaných kusov 495,141II Trapošina, ktorá je miestami nečakane celkom milá ale niekedy aj príliš otravná, Sandra Bullock ušla ale takáto úloha jej moc nesedí. /25%/ ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Když jsem si to pouštěl, očekával jsem příběh o ničem a myslel jsem si, že to nějak přetrpím a že si jen bezmyšlenkově odpočinu. Ovšem opak se stal skutečností. Jedná se o bláznivou komedii, kde mi Sandra Bullock svým chováním a neustálým protivným žvatláním připomíná jednu naší kamarádku. Ovšm to mi nebránilo v tom se pořádně zasmát a těšit se na každou další komickou a nepředvídatelnou situaci. ()

Reklama

Triple H 

všechny recenze uživatele

Parádna oddychovka. Smial som sa na mnohých miestach a prišlo mi, že sa všetci zúčastnení svojimi rolami naozaj bavili. Toto je totiž úplný výplach, komediálna blbina, pričom v takýchto filmoch poväčšinou nehrávajú dobrí herci. Tu sa zišla kvalitná zostavička. Sandra Bullock je už rokmi overený komediálny talent a aj tu opäť raz ukázala aká je dobrá. Mne sa jej postava a ako ju podala veľmi páčila. Ostatní rovnako fajn. Skrátka ideálny film na nedeľný večer keď máte chuť len vypnúť a zasmiať sa. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Lehký podprůměr… je to taková jednoduchá oddychovka, která nenadchne ani snad neurazí, ale nevím jestli bych se vůbec dodíval, kdyby zde nehrála rozkošná Sandra Bullock (myslím, že si Zlatou Malinu nezasloužila). Některé komediální scénky jsou parádní, ale celkově je film svou zábavností nekonzistentní a vychází mě to na 2 hvězdičky... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Mary, proč nemůžeš být jako každá jiná holka?“….,,Mary, odkud bereš všechny ty zbytečné informace?“… ,,Mary, proč takhle mluvíš a nosíš ty stupidní červené boty?“..... Film o tý nejotravnější a nejšílenější holce, která se svoje prázdná místa pokouší zaplnit slovy, křížovkami a Stevem. Bohužel jen zaplňuje už tak přeplněné místo mezi průměrnými romantickými komediemi. Sandra je fakt výborná, je šílená, je… ale je i vtipná? Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Zajímá mě, který slovo v křížovkách nikdy nenajdu. 2.) Znám holku, co nosí červený vysoký boty. 3.) Chci se stát tvůrcem křížovek. 4.) Jsem zamilovanej do S.Bullock a takto ji to dokážu. 5.) Romantických komedií není nikdy dost. PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Sandra Bullock při převzetí Zlaté maliny prohlásila: „Něco mi říká, že jste ten film neviděli. Kdybyste film skutečně viděli a pochopili, co se snaží sdělit, nebyla bych zde.“ Zůčastněným rovněž při předání rozdala DVD s filmem a přislíbila, že přístí rok poté, co se na film ostatní skutečně podívají, jej přijde cenu vrátit. Za proslov a hlavně účast na ceremoniálu sklidila velký potlesk. (Kamiiik)
  • Film sa nakrúcal  v Santa Clarite v Kalifornii (USA) od 30. júla do 3. októbra 2007. (Arsenal83)
  • Keď sa Mary (Sandra Bullock) kúpe vo vani, v pozadí hrá pieseň, ktorú spieva Helga Bullock - Sandrina matka. (misterz)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno