Reklama

Reklama

Sandra Bullock a Bradley Cooper se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli, uprostřed mediálního šílenství, dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (269)

Mamie 

všechny recenze uživatele

První polovinu filmu mě Mary i se svými červenými botami nesmírně štvala, což značí, že pokud to takhle bylo na diváky mířeno, tak Sandra svou roli zahrála perfektně. Film jako celek bych asi tak šoupla do kategorie "fajn na nudné nedělní odpoledne", když se vám opravdu nic nechce dělat, a nemáte náladu na složité filmy, přesně v tu chvíli byste si mohli pustit tenhle snímek, ale jako komedie na páteční či sobotní večer by to pro někoho mohla být celkem sebevražda. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Možná bych byl ochoten jít s hodnocením trochu výš, kdyby postava Sandry Bullock nebyla, s prominutím, ale nemohu jinak, taková píča! Vážně si ale nepamatuji, kdy naposled mě nějaká postava od prvních vteřin tak strašně iritovala. To byla vážně hrůza, od začátku, v každé její scéně se ta pičmunda chovala a vystupovala jako extrovertní debilka, mlející neustále hovadiny obřích rozměrů, já z té její postavy byl úplně na palici a jediné, v co jsem po celu stopáž filmu doufal, bylo, že Bradley Cooper vezme do ruky kladivo a rozmlátí tu její přitroublou držku na cáry. Jelikož ale mělo jít o romantickou komedii, k ničemu takovému bohužel nedošlo, nicméně test mé odolnosti vůči blbkám byl řádně prověřen. Rozhodně to tedy ale nebyla vina stále velmi atraktivní Sandry, ale takto posraně napsanou postavu by prostě nedokázala zesympatizovat a zpříjemnit žádná ženská na světě. Jinak zápletka filmu byla tedy také docela zoufalá, především co do nápaditosti a tempa, dle žánrového zařazení tu pak romantika jaksi nezafungovala a vtipnost se tu pro jistotu neobjevila vůbec, herečtí představitelé pak působili poměrně sympaticky a výrazně, ale i jejich postavy mě tedy spíše než k obdivu vedli k údivu, kam lze až klesnout. Slečna zamilovaná se zkrátka ani trochu nepovedla, je to ptákovina, dějově gradující do nehorázné tuposti a disponující jednou z nejotravnějších filmových postav vůbec. Strašně nerad to dělám a film si to objektivně asi ani nezaslouží, ale já musím jít s hodnocením vážně hodně nízko, neboť tupost obsažená v tomto filmu překročila fakt veškeré mé mantinely tolerantnosti. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Není nad to, když si film pustíte v tu pravou chvíli. Už během pár okamžiků filmu jsem si v duchu prostě řekl: "Sandra je stejně dobrá herečka." A myslím opravdu dobrá. Protože i v poměrně nevyváženém a nakonec stejně americky sterilním filmu to utáhne úplně sama. Navíc jsem se ke svému překvapení několikrát od plic nahlas zasmál, protože to opravdu bylo humorné. Navíc, Sandra je prostě festovní baba. Hrozně mě potěšil ten (v podstatě až nečekaný) závěr. Další plus k dobru. A já jsem ještě k tomu kozačkový fetišista a po této stránce byl můj chtíč ukojen přímo královsky. Ty kozačky byly prostě super. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky a obě jsou pro Sandru Bullock, která v jinak nezáživném, nepříliš zábavném a dějově velmi řídkém příběhu o ničem, kouzelným způsobem vytvořila potrhlou hyperaktivní „mimoňku“, která si díky své mimořádné inteligenci uvědomuje jak moc je občas mimo, přesto však energii a zničující vodopád informací, které neustále chrlí na všechny strany, nedokáže držet na uzdě. Sama o sobě je zábavná, děsivá, okouzlující i dojemná. Člověk si ji prostě musí oblíbit a může jen litovat, že se nemohla jako kulový blesk prohnat lepším příběhem. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Když jsem si to pouštěl, očekával jsem příběh o ničem a myslel jsem si, že to nějak přetrpím a že si jen bezmyšlenkově odpočinu. Ovšem opak se stal skutečností. Jedná se o bláznivou komedii, kde mi Sandra Bullock svým chováním a neustálým protivným žvatláním připomíná jednu naší kamarádku. Ovšm to mi nebránilo v tom se pořádně zasmát a těšit se na každou další komickou a nepředvídatelnou situaci. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Sandra Bullock získala za roli Zlatou malinu v kategorii Nejhorší herečka a společně s Bradley Cooperem další Zlatou malinu za Nejhorší pár roku. (Chrustyn)
  • Keď sa Mary (Sandra Bullock) kúpe vo vani, v pozadí hrá pieseň, ktorú spieva Helga Bullock - Sandrina matka. (misterz)
  • Na filmovom plagáte drží Mary (Sandra Bullock) v ruke červeno-biely dáždnik. Vo filme je však modro-biely. (misterz)

Reklama

Reklama