Reklama

Reklama

Run! Bitch Run!

Trailer

Catherine a Rebecca jsou studentky katolické školy. Chodí po domech a prodávají zboží, aby si tak vydělaly na knížky a studium. Jejich situace se stává tragickou, když zaklepou na nesprávné dveře v nesprávné lokalitě. Snímek je natočen ve stylu sedmdesátých let. (Macabarman)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

headcrab 

všechny recenze uživatele

"No Clint, what we got is what my mom would call "Balls deep cluster fuck"" :)).Tak tohle se mi líbilo.Až na trošku nudnější prostřední část to pěkně odsýpalo, nechybí tady humor, je zřejmý nadhled tvůrců, super hlášky a skvělá hudba dělá z některých scén absolutní nářez.A pokud po mě někdo někdy bude chtít vyjmenovat nejlepší záporačky, co jsem viděl, určitě si vzpomenu na Marlu, páč to je mrcha No.1, šílená psychopatická zfetovaná čubka, která si to radši udělá záchodovym zvonem a chlapy spíš rozkrájí :).Každopádně povedená záležitost. ()

castor 

všechny recenze uživatele

K nesprávným dveřím už přišlo hodně nevinných děvčat… Další z řady brutálních příběhů o ženě (o kámošku přišla záhy), kterou znásilní, poníží a pokusí se zabít, jenže ona přežije a rozhodne se pro krutou pomstu. Násilí, brak a vůbec věci, které většinu normálních diváků urážejí nebo znechutí, však mohou být za jistých okolností poměrně zajímavé pokoukání. Mnoho podobných si vydobylo jistý kultovní status, tohle je exploitation a grindhouse pocta klasickým předobrazům, kterak se klepalo na Poslední dům nalevo nebo Plivalo na jejich hrob. Asi každý tuší, že výsledek je plný obnažených hrudníků, násilí, krve, retro feelingu, béčkových momentů i těch bez překvapení. A mordů trýznitelů, kdy to občas bude fakt bolet. ()

Reklama

Junys odpad!

všechny recenze uživatele

Dvě studentky katolické školy prodávají bible. Na jedno doporučení se vydají do vedlejšího městečka, kde si myslí že to bude lepší. Jenže vše se mění když v nesprávnou chvíli klepou na špatné dveře. - Vykuř mi prstíky... Ochutnej... Kozy sem kozy tam... První co mě vadilo už od začátku je ta odporná hudba na pozadí.. Dál si myslím že film je o tom ukázat co nejvíc koz od malých až po svěšený patnáctky... Nevěděl jsem jestli se smát neb brečet protože to bylo fakt strašný. Po celou dobu nuda, napětí na úrovni 0. Dlouho jsem neviděl takovou blbost. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tenhle film vám dává jenom dvě možnosti - buď máti rádi grindhouse nebo ne. Nesnaží se o žádné moderní pojetí grindousu jako se o to pokusil Rodrigues (čímž ovšem netvrdím, že jeho pojetí je špatné), tedy takové, které je přijatelnější pro větší skupinu lidí, ale jede si svou oldschoolovou cestou a vzdává tak hold starším snímkům, za kteréžto by koneckonců mohl být celkovým svým laděním snadno zaměněn. Z toho plyne, že pokud jste vyloženými fanoušky žánru, nejspíš nebudete zklamáni. Má to samozřejmě všechny náležitosti, které ke grindhousu patří - sex, násilí a trochu toho gore, všechno servírováno spolu s drogami ve velmi hojné míře. Děj je svižný a postavy zajímavé (zvlášť štětka Marla), i když v některých ohledech možná až moc stereotypní. Jediný problém jsem trochu měla s hlavní hrdinkou, jejíž postava prostě podle mě není napsaná a koneckonců ani zahraná moc dobře. To, že se v mnoha ohledech jedná o vykrádačku jiných podobných snímků (I Spit on Your Grave a další) jsem odsunula během sledování stranou a užila jsem si to od začátku do konce. A říkám - víc takových pokusů! ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak zde máme další hodně hustej a špinavej flick z mýho oblíbenýho žánru EXPLOITATION - "rape and revenge" ... V podstatě nemám k filmu moc co dodávat, protože všechno už popsal KARLOS80, naprosto se s jeho komentářem stotožňuji ... Jen mě se film nezamlouval tolik jako extrémně krutý Chaos (2005) a extrémně zvrhlý No moriré sola (2008), o 70.kových "projektech"/klasikách ani nemluvě ... Důvody jsou dva. Ten první je fakt, že pomsta-revenge, zde skutečně není to úplně ono, co by si divák vysazený na tyhle šílenosti přál ... Málo gore a krutosti vůči původním mučitelům, zřejmě nebyl k dispozici maskér, tak se vše natočilo mimo kameru (všechno ne, ale většina zabití ...). Druhým důvodem je ta skutečnost, že film se vůbec nebere vážně ... V podstatě už název samotný nám říká, že půjde o šílenou divočinu, ale ne vyloženě těžkotonážní mrazivý a zvrácený exploiter. A je tomu skutečně tak, způsob hereckých projevů (překvapivě obstojné, hlavně ta "štětka" na straně záporáků ...), atmosféra a hlavně hudba všechno nadlehčují a i když vykrádají klasiky až na dno a kopírují úplně některé scény, ty zde nmají takový zdrcující dopad ... I tak se jedná ale o extrémní snímek pro okrajové publikum ... Hnusný, špinavý, sprostý, násilný, brutální, nechutný ... Každopádně ještě dostatečně snesitelný, s několika částmi na oddech ... Pro mne ale jako pro příznivce tohoto žánru je to i přes výše zmíněné výtky jednoznačně za plný počet ... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Film se měl původně jmenovat Run Bitch!!! (Dlee)

Reklama

Reklama