Reklama

Reklama

Run! Bitch Run!

Trailer

Catherine a Rebecca jsou studentky katolické školy. Chodí po domech a prodávají zboží, aby si tak vydělaly na knížky a studium. Jejich situace se stává tragickou, když zaklepou na nesprávné dveře v nesprávné lokalitě. Snímek je natočen ve stylu sedmdesátých let. (Macabarman)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tenhle film vám dává jenom dvě možnosti - buď máti rádi grindhouse nebo ne. Nesnaží se o žádné moderní pojetí grindousu jako se o to pokusil Rodrigues (čímž ovšem netvrdím, že jeho pojetí je špatné), tedy takové, které je přijatelnější pro větší skupinu lidí, ale jede si svou oldschoolovou cestou a vzdává tak hold starším snímkům, za kteréžto by koneckonců mohl být celkovým svým laděním snadno zaměněn. Z toho plyne, že pokud jste vyloženými fanoušky žánru, nejspíš nebudete zklamáni. Má to samozřejmě všechny náležitosti, které ke grindhousu patří - sex, násilí a trochu toho gore, všechno servírováno spolu s drogami ve velmi hojné míře. Děj je svižný a postavy zajímavé (zvlášť štětka Marla), i když v některých ohledech možná až moc stereotypní. Jediný problém jsem trochu měla s hlavní hrdinkou, jejíž postava prostě podle mě není napsaná a koneckonců ani zahraná moc dobře. To, že se v mnoha ohledech jedná o vykrádačku jiných podobných snímků (I Spit on Your Grave a další) jsem odsunula během sledování stranou a užila jsem si to od začátku do konce. A říkám - víc takových pokusů! ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Retro rape-revenge, skalní fandové si nejspíš budou lebedit. Mohlo to být natočený před 30-ti lety a vypadat i znít skoro úplně stejně. Zápletka klasika - dvě mladý holky (zde křesťanky) padnou do spárů trojice gaunerů (Lobo, kokták, bi bitch), následuje trýznění, šukací schovávaná ("find 'em and fuck 'em":D) a lesní znásilňovačka, načež na smrt vyděšená dívka si to srovná v hlavě a vrací se srovnat účty. Aneb z jeptišky zdravotní sestřičkou s brokovnicí během dne:) Upřímně, hlavní charaktery se mi nezdály tou nejsilnější stránkou, na druhou stranu došlo na pár potěšujících vedlejších postav (pasák, barman). Hrdinka byla hnusná až do chvíle, než začala běhat nahá po lese (ehm, ano, vzpomeňme na I SPIT ON YOUR GRAVE). Co ještě; chick fight, kozy kozy kozy, mačetový anál, dobrá muzika a nefalšovaný grindhouse feeling, bohužel taky nedostatečný důraz na psychologickou stránku věci. No je to taková nenáročná pocta, co spíš působí jak plagiát, ale čert to vem - zábava to je. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Run! Bitch Run!“ je ukázkou toho, že tvůrci přesně věděli, co chtějí natočit, a tomu přizpůsobili svou snahu. A vyšlo jim to. Natočili revenge snímek, který má ducha 70. let, není na první pohled vizuálně kvalitní, ale jinak má všechny atributy toho, co divák očekává. A je to pěkně krvavé. Tady dostanete, co máte dostat. Tvůrci vám dali, co chtěli a uměli si s tím poradit. ()

Javad odpad!

všechny recenze uživatele

Táto štetka nemá vôbec žiadny spád. NUDA. Nenechajte sa nalákať trailerom! Nie je tam pre mňa nič pre čo by som dal aspoň jednu hviezdu, štetky nepríťažlivé, dej hrozne naťahovaný (moja odporúčaná doba trvania: max. 45min) a rozpočet taký nízky, že nedovoľoval natočiť ani poriadne prestrelenie hlavy pištoľou (pri týchto scénach kamera odbočí od obete a na strieľajúceho herca vyšplechne krv). Fuck of Run! Bitch Run! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Film se měl původně jmenovat Run Bitch!!! (Dlee)

Reklama

Reklama