Reklama

Reklama

Run! Bitch Run!

Trailer

Catherine a Rebecca jsou studentky katolické školy. Chodí po domech a prodávají zboží, aby si tak vydělaly na knížky a studium. Jejich situace se stává tragickou, když zaklepou na nesprávné dveře v nesprávné lokalitě. Snímek je natočen ve stylu sedmdesátých let. (Macabarman)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,...MOŽNÁ, ŽE TADY NENÍ, ALE JEŽÍŠ VIDÍ VŠECHNO. A JÁ VÍM, ŽE BY S TÍMHLE NESOUHLASIL“....... /// “TENHLE KOMENTÁŘ (stejně jako film) OBSAHUJE MNOHO NECHUTNÝCH VÝRAZŮ. ALE (na rozdíl od filmu) BĚHEM JEHO PSANÍ NEUMŘELO ŽÁDNÝ ZVÍŘE“ Ani Marla neměla ten večer náladu na Johnovy kecy a upíchala ho (nožem) k smrti. Tak už to bejvá, kdykoliv je Marla o samotě, někdo umře. No do Boží kundy (kurva, tak krásně zaklít jsem snad ještě neslyšel...) na co mám koukat? Na kozy? Na titulky? (vítězí moje láska ke čtení) Malý, velký, 2, 3, (4), mokrý, suchý, visící, stojící, starý, mladý.... jasně titulky... Film s holkama co se nestydí a s chlápkama, co jsou při chuti (zabíjet i šukat). Jak v laciným ,,péčku“. No nekupte to! A vůbec se nedivím, že po tom, co Catherine udělali, se s nima chce vyrovnat. KREV ZA KREV (smrt za smrt)! Navíc se mi to nějak trefilo do nálady (byl jsem zrovna nějakej rozmrdanej...). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chci zjistit, jestli jsem fanda ,,grindhouse“. 2.) V pornofilmech je málo krve. 3.) Starej mi není dost dobrej (radši bych velkýho čuráka v prdeli). 4.) Thx za titule ,,Jimbo“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

headcrab 

všechny recenze uživatele

"No Clint, what we got is what my mom would call "Balls deep cluster fuck"" :)).Tak tohle se mi líbilo.Až na trošku nudnější prostřední část to pěkně odsýpalo, nechybí tady humor, je zřejmý nadhled tvůrců, super hlášky a skvělá hudba dělá z některých scén absolutní nářez.A pokud po mě někdo někdy bude chtít vyjmenovat nejlepší záporačky, co jsem viděl, určitě si vzpomenu na Marlu, páč to je mrcha No.1, šílená psychopatická zfetovaná čubka, která si to radši udělá záchodovym zvonem a chlapy spíš rozkrájí :).Každopádně povedená záležitost. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

V dobách, kdy ještě holky měly bobra a nebály se ho použít se po špinavém americkém středozápadě potulovala spousta vymaštěných, zhulených hippie úchylů, kterým nebyl žádný otvor cizí a mrzačení, vražda a nekrofílie bylo jejich druhé přirození. Neotřele zfilmovaná česká lidová píseň o Káče a Divokém kocourovi (Chci tantiemy za geniální nápovědu pro český překlad!). PS: A ještě bych chtěl osahat Tvé skálopevné trojky, Kiddo! ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tenhle lehce erotický exploaťák natočený v retro stylu sedmdesátých a osmdesátých let nemá absolutně žádnou chybu! Ryzí oldschoolový příběh, přímočarý děj, syrová a stylová atmosféra, věrohodná dobová výprava i dobově příšerné herecké výkony, dokonalá hudba, chlapi s bowijáky za opaskem a dvě úžasné baby - zvrácená sadistická a lesbická bestie Marla (Ivet Corvea) a především andělská a panenská katolická dívka Catherine/Rosie (Cheryl Lyone), od které se kromě jejích půvabů dočkáme například i nelítostného penetrování mužského konečníku mačetou. Vytříbená delikatesní lahůdka pro všechny ctitele pokleslých žánrů. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Hodnotenia poniektorych ma navnadili na nieco fakt extremne,ale ako vacsinou to byva,nebolo to tak,krv takmer ziadna,brutalita na velmi nizkej urovni a naviac ma sklamal zaver,cakal som mega-pomstu,no az na jednu chutovku to bolo slabsie,ovela drsnejsie,krutejsie,realnejsie boli filmy ako I spit on your grave alebo trebars Chaos,takze tri hviezdicky stacia,viac si to nezasluzi...:-) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Film se měl původně jmenovat Run Bitch!!! (Dlee)

Reklama

Reklama