Reklama

Reklama

Run! Bitch Run!

Trailer

Catherine a Rebecca jsou studentky katolické školy. Chodí po domech a prodávají zboží, aby si tak vydělaly na knížky a studium. Jejich situace se stává tragickou, když zaklepou na nesprávné dveře v nesprávné lokalitě. Snímek je natočen ve stylu sedmdesátých let. (Macabarman)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

destroy83 

všechny recenze uživatele

Parádní exploit natočený ve stylu násilnických fláků 70-tých let. Rape-revenge si zde zakusí dvě školačky Catherine a Rebecca, které při podomním prodeji biblí zaklepou na "špatné" dveře. Zakusí respektive pouze jen jedna z nich, druhá návštěvu u partičky zdrogovaných psychopatů plnou trýznění jentak nerozdejchá. Zbylá drží pevně v ruce svůj růženec a pomalu se smiřuje s osudem, jenže... Snímek vykrádá klasiky žánru, hlavně I Spit on Your Grave, ale naštěstí se nebere vůbec vážně a za pomoci postav a krutých hlášek vytváří perfektní grindhouse jízdu, která optimálně naladěného diváka posadí na prdel. Rape část je natočená ještě s převážně vážnou tváří, působí brutálně, špinavě a nechutně. Revenge part je již natočená s velkým nadhledem, pořádnou dávkou ujetosti a krve. Samotné postavy jsou perfektní - uvěřitelně se tvářící hlavní hrdinka, vůdce psychopatů Lobo, který se nenechá nikým ojebávat a ihned tasí svou bouchačku, popřípadě pořádnej vykošťovák, bisexuální děvka, která když zrovna nesedí na záchodovém zvonu nebo nedrží Lobovi, šňupe a vyhulí, co se dá. Sestavu doplňuje koktavý ňouma sledující nunsploity, který spolu s další řádkou dobře pojatých vedlejších postav podtrhuje zmíněný grindhouse feeling. Téměř všechny ženské postavy pobíhají před kamerou více méně nahé, krvavé scény jsou ucházející a hudební doprovod dílka naprosto luxusní. Jako skalní fanoušek žánru hodnotím Run! Bitch Run! plným počtem. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak kdo tady vlastně koho opíchal!? :-) Narozdíl od většiny zdejších podhodnotičů jsem trailer doposud neviděla (dám si ho po dopsání komentu), takže mi ten film zas tak vopruzovej nepřipadal, prostě solidní grindhouse, který nepřináší nic nového, ale má všechno, co se mi na pokleslých filmech líbí. Prostě stojí za prd. V tom dobrém smyslu slova. Když ale vezmu v potaz Guzmana, udělaly na mě jeho Jepťandy s velkejma kvérama daleko větší dojem. PS: tak nepovedenou (čti trapně nudnou a bez šmrncu) lesboš scénu, jako je na konci filmu, jsem snad naposledy viděla v německém péčku z 90.let... ()

Reklama

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Jako milovník hororů a to nejen těch špičkových, ale i hororových braků, béček, céček, troma hororů…jsem se těšil i na tento grindhouse s názvem Run! Bitch Run!. Přišlo ovšem zklamání. O tom že postavy a herci jsou strašní (úmyslně) a řemeslná práce na hrozné úrovni, není nutné mluvit, bylo to jasné už podle traileru. Největší mínus je prostě ten, že film není ani vtipný. 1* za pár alespoň trochu povedených okamžiků (a těch bylo doopravdy málo). ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Určitě to nebude bavit každého. Jako kdybyste si pustili klasický starý horor o znásilňování holek, ale tohle mi přišlo nudnější. Takové bez atmosféry. Hudbu to sice má občas pěknou, ale celé je to takové bez energie. Nejspíš za to můžou mizerní herci. Ale občas je to sexy, což film docela zachraňuje. Za nekrofilní scénku dávám menší plusko. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,...MOŽNÁ, ŽE TADY NENÍ, ALE JEŽÍŠ VIDÍ VŠECHNO. A JÁ VÍM, ŽE BY S TÍMHLE NESOUHLASIL“....... /// “TENHLE KOMENTÁŘ (stejně jako film) OBSAHUJE MNOHO NECHUTNÝCH VÝRAZŮ. ALE (na rozdíl od filmu) BĚHEM JEHO PSANÍ NEUMŘELO ŽÁDNÝ ZVÍŘE“ Ani Marla neměla ten večer náladu na Johnovy kecy a upíchala ho (nožem) k smrti. Tak už to bejvá, kdykoliv je Marla o samotě, někdo umře. No do Boží kundy (kurva, tak krásně zaklít jsem snad ještě neslyšel...) na co mám koukat? Na kozy? Na titulky? (vítězí moje láska ke čtení) Malý, velký, 2, 3, (4), mokrý, suchý, visící, stojící, starý, mladý.... jasně titulky... Film s holkama co se nestydí a s chlápkama, co jsou při chuti (zabíjet i šukat). Jak v laciným ,,péčku“. No nekupte to! A vůbec se nedivím, že po tom, co Catherine udělali, se s nima chce vyrovnat. KREV ZA KREV (smrt za smrt)! Navíc se mi to nějak trefilo do nálady (byl jsem zrovna nějakej rozmrdanej...). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chci zjistit, jestli jsem fanda ,,grindhouse“. 2.) V pornofilmech je málo krve. 3.) Starej mi není dost dobrej (radši bych velkýho čuráka v prdeli). 4.) Thx za titule ,,Jimbo“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Film se měl původně jmenovat Run Bitch!!! (Dlee)

Reklama

Reklama