Reklama

Reklama

Run! Bitch Run!

Trailer

Catherine a Rebecca jsou studentky katolické školy. Chodí po domech a prodávají zboží, aby si tak vydělaly na knížky a studium. Jejich situace se stává tragickou, když zaklepou na nesprávné dveře v nesprávné lokalitě. Snímek je natočen ve stylu sedmdesátých let. (Macabarman)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Hodnotenia poniektorych ma navnadili na nieco fakt extremne,ale ako vacsinou to byva,nebolo to tak,krv takmer ziadna,brutalita na velmi nizkej urovni a naviac ma sklamal zaver,cakal som mega-pomstu,no az na jednu chutovku to bolo slabsie,ovela drsnejsie,krutejsie,realnejsie boli filmy ako I spit on your grave alebo trebars Chaos,takze tri hviezdicky stacia,viac si to nezasluzi...:-) ()

andio 

všechny recenze uživatele

Run! Bitch Run! je skvělej exploitation film, kterej v podstatě vzdává hold filmům jako je "Last House on the Left" nebo "I Spit on Your Grave". Jedná se o subžánr rape and revenge, z jehož názvu v podstatě vyplývá úplně všechno. Nedá se říct, že by to bylo tak skvělý, jako výše zmíněné dva filmy, ale pro fanouška je to věc jistě nevynechatelná! Snímek se s ničim nesere a závěrečnej kill je prostě epickej. Takovejhle anal rape jinde neuvidíte. 7/10 ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Run! Bitch Run!“ je ukázkou toho, že tvůrci přesně věděli, co chtějí natočit, a tomu přizpůsobili svou snahu. A vyšlo jim to. Natočili revenge snímek, který má ducha 70. let, není na první pohled vizuálně kvalitní, ale jinak má všechny atributy toho, co divák očekává. A je to pěkně krvavé. Tady dostanete, co máte dostat. Tvůrci vám dali, co chtěli a uměli si s tím poradit. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Další Rape and revenge pojat takovým tím Grindhouse stylem. Jo, první hodinka byla fajn, Teror, hlášky a špína všude kam se podíváš. Od chvíle kdy sestřička sejme prvního mě to už ale nebralo a film se ke konci děsně táhnul. Zkouknout se to dá, nechybí ani hezké slečny a jejich obnažená těla. Celkově hezký průměr. ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Určitě to nebude bavit každého. Jako kdybyste si pustili klasický starý horor o znásilňování holek, ale tohle mi přišlo nudnější. Takové bez atmosféry. Hudbu to sice má občas pěknou, ale celé je to takové bez energie. Nejspíš za to můžou mizerní herci. Ale občas je to sexy, což film docela zachraňuje. Za nekrofilní scénku dávám menší plusko. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Film se měl původně jmenovat Run Bitch!!! (Dlee)

Reklama

Reklama