Reklama

Reklama

Run! Bitch Run!

Trailer

Catherine a Rebecca jsou studentky katolické školy. Chodí po domech a prodávají zboží, aby si tak vydělaly na knížky a studium. Jejich situace se stává tragickou, když zaklepou na nesprávné dveře v nesprávné lokalitě. Snímek je natočen ve stylu sedmdesátých let. (Macabarman)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

jamesjimbo 

všechny recenze uživatele

trailer je desetihvězdičkový, opravdu zábavný a skvělý, škoda, že se té zábavy nedostalo tolik i do samotného filmu. nicméně, toto je pravý příklad grindhouseu, autoři to takhle stvořit chtěli, a navodit atmosféru fimlu 70. let se jim skutečně podařilo, takže pro znalce a milovníky žánru grindhouse jasných 5*, pro "seriózní" kritiky odpad. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Další Rape and revenge pojat takovým tím Grindhouse stylem. Jo, první hodinka byla fajn, Teror, hlášky a špína všude kam se podíváš. Od chvíle kdy sestřička sejme prvního mě to už ale nebralo a film se ke konci děsně táhnul. Zkouknout se to dá, nechybí ani hezké slečny a jejich obnažená těla. Celkově hezký průměr. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ten sedmdesátkový look mi seděl a stejně tak mě bavily pokleslé výkony všech zúčastněných, ale k danému formátu bych čekal mnohem víc krve a dalších chuťovek. tvůrci se to sice snažili kompenzovat kozama ve všech jejich podobách, ale to tady moc nefungovalo. Za výraznější pozornost tak stojí až dejme tomu posledních deset minut a to je málo. 30% ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Parádní exploit natočený ve stylu násilnických fláků 70-tých let. Rape-revenge si zde zakusí dvě školačky Catherine a Rebecca, které při podomním prodeji biblí zaklepou na "špatné" dveře. Zakusí respektive pouze jen jedna z nich, druhá návštěvu u partičky zdrogovaných psychopatů plnou trýznění jentak nerozdejchá. Zbylá drží pevně v ruce svůj růženec a pomalu se smiřuje s osudem, jenže... Snímek vykrádá klasiky žánru, hlavně I Spit on Your Grave, ale naštěstí se nebere vůbec vážně a za pomoci postav a krutých hlášek vytváří perfektní grindhouse jízdu, která optimálně naladěného diváka posadí na prdel. Rape část je natočená ještě s převážně vážnou tváří, působí brutálně, špinavě a nechutně. Revenge part je již natočená s velkým nadhledem, pořádnou dávkou ujetosti a krve. Samotné postavy jsou perfektní - uvěřitelně se tvářící hlavní hrdinka, vůdce psychopatů Lobo, který se nenechá nikým ojebávat a ihned tasí svou bouchačku, popřípadě pořádnej vykošťovák, bisexuální děvka, která když zrovna nesedí na záchodovém zvonu nebo nedrží Lobovi, šňupe a vyhulí, co se dá. Sestavu doplňuje koktavý ňouma sledující nunsploity, který spolu s další řádkou dobře pojatých vedlejších postav podtrhuje zmíněný grindhouse feeling. Téměř všechny ženské postavy pobíhají před kamerou více méně nahé, krvavé scény jsou ucházející a hudební doprovod dílka naprosto luxusní. Jako skalní fanoušek žánru hodnotím Run! Bitch Run! plným počtem. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Jako milovník hororů a to nejen těch špičkových, ale i hororových braků, béček, céček, troma hororů…jsem se těšil i na tento grindhouse s názvem Run! Bitch Run!. Přišlo ovšem zklamání. O tom že postavy a herci jsou strašní (úmyslně) a řemeslná práce na hrozné úrovni, není nutné mluvit, bylo to jasné už podle traileru. Největší mínus je prostě ten, že film není ani vtipný. 1* za pár alespoň trochu povedených okamžiků (a těch bylo doopravdy málo). ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Film se měl původně jmenovat Run Bitch!!! (Dlee)

Reklama

Reklama