Reklama

Reklama

Držitel nominace na Oscara Will Smith ztvárňuje hlavní roli Bena Thomase, muže, který se ocitl na křižovatce a hledá způsob, jak ulevit svému svědomí. Zjistí, že má moc změnit život sedmi cizích osob, které si zaslouží druhou šanci. Když se však do jedné z nich zamiluje, musí se rozhodnut, zda má odhalit své tajemství – i kdyby to znamenalo vzdát se nadobro svého plánu. Snímek Sedm životů od tvůrců filmu Štěstí na dosah je podmanivým tajemstvím plným emocí, okořeněným láskyplným milostným příběhem a smutným, ale inspirativním koncem. (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (1 149)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Možná měknu, možná mám jen emočně citlivější období, možná zkrátka jen miluju ten pocit, kdy se mi na krátký okamžik zamlží zrak a celým tělem projede silná vlna zamrazení, která se odrazí od vnitřní strany spánku a skončí v zádech; přesně na tom místě, kam dosáhne právě jen tento pocit. Krásný příběh. Chápu, lidi mají dost všeho, co hraje na city. Myslím, že například můj komentář k Austrálii by mnozí zařadili i pod tento snímek. Skutečně, všude kolem nás je citové vyděračství. Já si ale radši z televize odladím Novu než abych přestal sledovat filmy podobné tomuto. Nádherná práce. Počínaje citlivou kamerou, vkusnou hudbou a konče upřímným Williho pohledem. Chtěl bych mít takového anděla. Děkuju za zážitek. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

No ja neviem na Willa sa mi ta rola nehodila.S tými dvoma výrazmi za celý film to zahral dobre, ale problém vidím v režisérskom kresle.Ten štýl ako to bolo natočené, bol síce zaujímavý, ale strašne prehnane uťahaný/dramatický/romantický.Aspoň tak to prišlo mne.Aspoň, že koniec za niečo stál.Stručne a jasne to je napísané od - KevSpa. 65% - 3* ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Vyznávači silných príbehov - pripravte sa na emočný šok, pripravte si vreckovky a rezervujte si rameno svojho partnera. Tento film sa dotkne každého nervu vo vašom tele a zasiahne vašu dušu na miesta, o ktorých ste nemali anilen tušenie - a ak nie, potom nieste človek. Dojemný príbeh, ktorý možno stavia od začiatku na istotu, ale je neskutočne dobre zrežírovaný, prirodzene zahraný, k tomu si pridajte krásnu melodramatickú hudbu a ste stratení. Beznádejne. 85%. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Já mám kýč rád, ale nesmí se to přehánět, brát se tak šíleně vážně a tvářit se ohromně ambiciozně. Po čistě filmařské a herecké stránce špička, jenže tak nepříjemně a zákeřně tlačí na emocionální pilu, že se to fakt nedá. Stejný dojem jsem měl z předchozí spolupráce Smith-Muccino. Doufám, že plešouni nebudou. P.S. Mimochodem od zhruba dvacáté minuty jsou kostky vrženy a i těm pomalejším musí dojít, co přesně bude další hodinu a půl následovat. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Uz dlho som nevidel tak silne emotivny film, ako tento a to hlavne poslednu tretinu filmu. Uznavam, ze chvilami mi boli niektore dialogy zdlhave alebo nudne, ale aj tak je to zaujimavy a krasny ale zaroven velmi smutny pribeh, pricom mohol opät Will Smith ukazat svoj herecky talent vhodny na nominaciu na Oscara a rovnako talentovana Rosario Dawson. Paci sa mi, ze Smith si okrem roznych uspesnych Blockbusterov vybera aj vazne ulohy a ja sa na neho rad divam vo vsetkych zanroch. Myslim si, ze tento film sa bude asi viac pacit zenskemu publiku... 14.01.2009 ____ Will Smith - (Ben Thomas) +++ Rosario Dawson - (Emily Posa) +++ Woody Harrelson - (Ezra Turner) +++ Michael Ealy - (Benov brat) +++ Barry Pepper - (Dan) +++ Produkcia: Will Smith +++ Hudba: Angelo Milli +++ Videl v kine 13.01.2009 +++ ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • Postava Erza je vegán, rovnako ako jeho filmový predstaviteľ Woody Harrelson v reálnom živote. Podobne je na tom Rosario Dawson (Emily Posa), ktorá je vegetariánka. Jej filmový pes Duke je tiež vegetarián. (whack)
  • Jde o další spolupráci režiséra Gabriela Muccina a herce v hlavní roli a zároveň producenta Willa Smitha (Ben), kteří společně předtím natočili Štěstí na dosah (2006). Na obou filmech se také podílelo zhruba dalších 30 členů štábů, včetně klíčových pozic. (don corleone)

Související novinky

Kid a Nemo Smithovi

Kid a Nemo Smithovi

15.01.2009

Klan Smithových dnes opět vládne titulkům filmového zpravodajství. Především je tu remake Karate Kida, ve kterém si hlavní roli zahraje Willův syn Jaden. Stejně důležitou je však postava jeho mentora… (více)

Reklama

Reklama