Reklama

Reklama

Úsměvem ke štěstí

(neoficiální název)
  • USA Validation

Obsahy(1)

Hugh Newman (T.J. Thyne) pracuje na konci tmavé chodby jednoho parkoviště a potvrzuje zákazníkům parkovací lístky. Obyčejná, nudná práce, že? Ale proč je u něj taková fronta? Hugh se totiž od tisíců podobných zaměstnanců něčím liší. Na každého se usměje a každému řekne něco krásného. Dělá to proto, že miluje lidské úsměvy. Jenže když se jde jednou nechat vyfotit na řidičský průkaz, potká dívku, která všem jeho pokusům o vyvolání úsměvu odolává... (Kryat)

(více)

Recenze (292)

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Čirým optimismem nabitý film, který vás opravdu přiměje k úsměvu. A kromě toho vám připomene i fakt, že jakmile se jednou ocitnete na dně a nemáte sílu se dál rozdávat, rozzářené tváře ostatních zhasnou rychleji než svíčka v průvanu. Ale naštěstí Hugh nedokáže žít bez úsměvu dlouho a nakonec dojde ke štěstí, a tak to má být. ()

Kryat 

všechny recenze uživatele

Zcela náhodou jsem objevila tento klenot, který vyhrál jako krátkometrážní film mezinárodní filmový festival. Při sledování tohoto dílka mi neustále narůstal širší a širší úsměv na rtech, až už to víc snad ani nešlo. Na konci jsem měla v očích slzy radosti, což už se mi u sledování čehokoli dlouho nestalo. Úplně strašně moc mě mrzí, že je teď půlnoc a všichni v baráku spí a já jim o tom nemůžu hned říct, tak to říkám aspoň vám:) A říkám si, že by teď na konci roku bylo krásným předsevzetím do roku nového, aspoň jednou denně vyvolat na něčí tváři úsměv. Mějte se a hlavně: SMĚJTE SE! Ke shlédnutí zde: http://www.youtube.com/watch?v=Cbk980jV7Ao ()

Reklama

!Borec! 

všechny recenze uživatele

I když ze snímku srší kupa naivity, vůbec to nevadí. Nejspíš nám musí být všechno předloženo polopaticky před nos, abychom to pochopili, což tady taky vůbec nevadí. Horší je, že jen málokdo si z toho vezme něco, co předá dál, maximálně se jen nad tím pousměje, možná ho snímek potěší, ale všichni si stejně dál pojedou svojí mračivou lajnu :)...pořád čekám na tu revoluci smíchu... ()

Rufete 

všechny recenze uživatele

To je ale hezký nápad. V dnešní době to je samý nucený a neupřímný úsměv, přitom stačí člověku povědět jen pár slov od srdce a můžete mu během minuty změnit život. Miluji lidi, kteří propagují podobný styl života, s úsměvem a optimismem ve tváři. Ten člověk ve filmu je hrozně sympatický, hned se mi zalíbil. S úsměvem jsem se podíval tento film, s úsměvem ho budu sířit dál a s úsměvem dopisuji můj zbytečně dlouhý komentář. ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

'You are gorgeous! ' opakuje bez omrzení proklatě sympatický hlavní hrdina krátkého 15-timinutového filmečku 'Validation' v podání TJ Thynea všem okolo a dokáže je povzbudit tak, jako nikdo jiný. Tenhle film pojednává o magii úsměvu, o jeho hřejivé síle a moci, o optimismu a také o lásce. Hned, jak jsem ho shlédl na webu www.videacesky.cz, optimismus a dobrá nálada přeskočily také na mě. Když se na vás lidé usmějí a pochválí, jak jste dobří v tom, co děláte, většinou roztaje i nejchladnější žula. Jenomže potkat takové lidi, jako tenhle maník, který začal s potvrzováním parkovného a skončil... (to si můžete zjistit sami, pointu neprozradím)... je fakt těžký. Nicméně - tenhle film by vám měl rozhodně zlepšit náladu, ať je jakákoli. ENJOY! ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama