Reklama

Reklama

Úsměvem ke štěstí

(neoficiální název)
  • USA Validation

Obsahy(1)

Hugh Newman (T.J. Thyne) pracuje na konci tmavé chodby jednoho parkoviště a potvrzuje zákazníkům parkovací lístky. Obyčejná, nudná práce, že? Ale proč je u něj taková fronta? Hugh se totiž od tisíců podobných zaměstnanců něčím liší. Na každého se usměje a každému řekne něco krásného. Dělá to proto, že miluje lidské úsměvy. Jenže když se jde jednou nechat vyfotit na řidičský průkaz, potká dívku, která všem jeho pokusům o vyvolání úsměvu odolává... (Kryat)

(více)

Recenze (292)

Maynard. 

všechny recenze uživatele

"Malý velký" krátkometráček :o). Přiznám se, že i mně zvětšil do té doby poměrně velký poobědový úsměv na tváři :o). Ten kudrnatej borec s upřímným úsměvem to zahrál vskutku moc hezky, tak jako upřímně. Je pravda, že by někteří lidé krapet potřebovali helpnout při focení, páč některý "naučený" úsměvy jsou do nebevolající, ale některý sou zase moc fajn (vůbec nevěřím co sem právě napsal, takovej blábol :o) ). Každopádně si nejsem jistej tím, že by se taková pěkná holka léta nesmála kvůli nemocné mamce, a to je ten důvod proč tomu nedám 5*. Těch 15 minut uteče jako voda a skutečně vžene úsměv do tváří... ()

Rufete 

všechny recenze uživatele

To je ale hezký nápad. V dnešní době to je samý nucený a neupřímný úsměv, přitom stačí člověku povědět jen pár slov od srdce a můžete mu během minuty změnit život. Miluji lidi, kteří propagují podobný styl života, s úsměvem a optimismem ve tváři. Ten člověk ve filmu je hrozně sympatický, hned se mi zalíbil. S úsměvem jsem se podíval tento film, s úsměvem ho budu sířit dál a s úsměvem dopisuji můj zbytečně dlouhý komentář. ()

esopesokeso 

všechny recenze uživatele

Ked človek prekúsne tvrdohlavosť hlavného hrdiny,tak to zhltne aj s navíjakom,film má hodnotu 5* ...ale v skutočnosti by to asi vyprovokovalo...skúste si predstaviť že ste niekde na nádraží príde ku vám mládenec a vraví ,,čo ste taký smutný? úsmevom ku šťastiu...nechceš si kúpiť kvalitné hodinky za 100€?prečo nie? tak koľko dáš?nedáš 20€?tak na za 5 € sú tvoje...´´ ()

xargos 

všechny recenze uživatele

Za čtvrthodinu stihnout to, co někdo nedokáže celý život, tomu říkám skutečné prosté a pro někoho možná naivní lidství. Hodnota člověka není v jeho postavení ve společnosti, není v tom, co dokáže nahromadit za hmotu, ale kolik nehmotných světýlek na tomto světě po sobě nechá. U tohoto krátkého filmu se dá smát i brečet a to současně. Ordinoval bych to povinně každému bručounovi aspoň třikrát denně;). Myšlenka tohohle dílka je stará jak sám lidský svět. Je zvláštní, kolika lidem v komentářích to připadá hloupé, až protivné. Zkuste někdy sami přinést ostatním kolem sebe aspoň kousek radosti. Stojí to za to! ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama