Reklama

Reklama

U2 3D

(koncert)
Trailer

Unikátní projekt – první 3D záznam koncertu na světě. Film byl natočen během jihoamerického turné Vertigo skupiny U2. Neopakovatelnou atmosféru živého vystoupení legendární U2 si mohou diváci vychutnat díky vyspělé digitální technologii 3D, vícekanálovému surround zvuku a v neposlední řadě díky pulzující atmosféře turné Vertigo, které je jedním z neúspěšnějších koncertních šňůr vůbec. Cílem projektu je, jak řekl sám Bono, zprostředkovat jedinečný zážitek z živého vystoupení co nejvíce lidem. Hlavně pak mladým lidem, kteří si nemohou dovolit drahé lístky na koncert. Film slibuje novou dimezi filmového prostoru, kde se divák stane účastníkem vyprodaných koncertů U2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

JanPancir 

všechny recenze uživatele

Můj úplně první film v 3D kině. Opravdový zážitek z koncertu U2, ale ani záznam v 3D provedení nemá na živý koncert, ten je omnoho lepší. U2 jsou pro mě slaboučký jako čajíček:) ale skladby : Pride, Beautiful Day, One a nebo legendární With Or Without You nenechají nikoho apatického a v myšlenkách, že U2 je průměrná, nevýrazná popová kapela, ba naopak. Škoda jen, že 3D kino je tak neskutečně komerční záležitost a nedovolí třeba jiným mě více sympatickým, ale méně známým kapelám vytvářet něco podobného. Byl by to pro mě pak jistě zážitek na 5 hvězdiček. Možná tak za 20 let to bude naprosto běžná technika pro záznam filmu a dočkám se i těch mých oblíbenců. Pro fanoušky U2 rozhodně povinnost ()

Medwídek 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádným skalním fanouškem U2, vůbec neznám všechny jejich songy, ale když se naskytla možnost jít na tento úžasný 3D zážitek do kina, neváhal jsem. Vše co bych chtěla napsat, již bylo napsáno v ostatních komentářích. Je to prostě silný a nezapomenutelný zážitek! I člověk, co jejich hudbu výhradně neposlouchá, sedí a jen se mlčky diví té úžasné atmosféře toho všeho! Po celou dobu jsem měl pocit, že jako jediný sedím a mlčím.. a že ostatní hlasitě skandují a skákají, že zpívají spolu s nimi parádní texty.. celou dobu jsem měl chuť se k nim přidat! Je to zážitek, který stojí za to.. když Vám Bono maluje a nebo zpívá do ucha.. rozplýváte se! Paráda! ()

Reklama

jorgus 

všechny recenze uživatele

Hlavnim problem pro me neni, ze juuu tuuu je pro me jen jedna z mnoha dobrych kapel ale nevyrovnanost koncertu. Efektni nastup je zabrzden naprosto hluchou druhou tretinou, ktera asi mnohem vice rika skalnejsim fanouskum nez me. Finale ale opet slape na plne koule:)druha vytka k samotnemu technickemu pocinu...bylo to opravdu 3D..ano bylo to, ale porad to byl jen zaznam koncertu trochu plasticteji, nic vic nic min..nemel jsem pocit ze jsem v davu, diky omezenym moznostem vyuziti vsech vychytavek 3D kina se z toho stal jen plastictejsi zaznam koncertu a ne uzas nad vydobytky techniky. Takze slusny koncert, s perfektni atmosferou davoveho silenstvi ale vic nez tri to ne..juuu tuu nejsou moje srdecni zalezitost, takze jsem nebyl uplne pohlcen a vnimal jsem uvedene chyby:) ()

Stallone 

všechny recenze uživatele

Již je to osm let, co jsem s velmi krásnou přítelkyní navštívil tento 3 Déčkový hudební dokument kapely, která mi nevadí, ale nevyhledávám jí.Výsledek nebyl zas tak špatný, ale po vašich orgasmech jsem přeci čekal větší pecku. Kapela hrála dobře. Kluci se snažili a i bubeník uměl do toho jak se říká správně říznout. Já se ale nudil. Popcorn došel, colu jsem vysrkal a sušenky nestály za nic, takže jediná moje zábava byla sledovat mojí nádhernou holku, jak na malé hlavičce má obrovské brýle a vypadá jak moucha CÉ CÉ. Co říct závěrem? Holky zažijou orgáč a my chlapi si musíme počkat na SPICE GIRLS 3D a nebo se jako chlapi chovat, zahodit sáčko, rozstřihnout kravatu, otevřít pivko a jít na koncert live. ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele

Senzacni a velice silny zazitek! Ale... Pokud chcete jeste silnejsi zazitek z U2, jdete na zivy koncert. Pokud chcete 3D film, zajdete si na 3D film s nejakym dejem. Je pravda, ze tenhle snimek vyuziva 3D scenu celkem dost (v porovnani s ostatnimi snimky z IMAXu), ale i tak se z koncertu dalo vyzdimat mnohem vice, coz nam u nekolika malo pisni (napr. pismenka u The Fly, prulet kreslenym mestem behem Yahweh) bylo dokazano. Na tyto tri dimenze si vsak celkem rychle zvyknete a co vam pak zustane? Zaznam koncertu U2. Nic vic, nic min. Nejsem zadny skalni fanousek teto skupiny, na druhou stranu me hudba techto chlapiku preci jen oslovuje a nektere jejich pisne (i ty, ktere zaznely), povazuji za hity. Proto davam 80%. Pokud vas ale tento hudebni zanr nebere, zkuste se radeji poohlednout jinde. Jsou filmy, kde je 3D prostor vyuzit casteji a lepe. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • Tracklist:
    01. Vertigo
    02. New Year's Day
    03. Beautiful Day
    04. Sometimes You Can’t Make It On Your Own
    05. Love And Peace Or Else
    06. Sunday Bloody Sunday
    07. Bullet The Blue Sky
    08. Miss Sarajevo
    09. Pride (In The Name Of Love)
    10. Where The Streets Have No Name
    11. One
    12. The Fly
    13. With Or Without You
    14. Yahweh (Shorty_)
  • Producenti museli získat prakticky každou digitální kameru a nahrávací zařízení na světě – tzn. 18 digitálních kamer Sony F950 CineAlta a nahrávací zařízení SR (2 kamery na každou 3D plošinu). (POMO)
  • Záznam byl pořízen během koncertů pod širým nebem (mimo Severní Ameriku) v Mexiku City v Mexiku, v Sao Paulu v Brazílii, v Santiagu v Chile a v Buenos Aires v Argentině. (POMO)

Reklama

Reklama