Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dálnice a spojovací uzly v okolí hlavního města planety Coraab právě zažívají dopravní kolaps. V nekonečné koloně uvízla také dvojice detektivů převážející nebezpečného vězně. Od úspěšného dokončení úkolu je ale kromě množství aut dělí také řada nepříjemných překvapení... Film je volně ke stažení ZDE (oficiální text distributora)

Recenze (70)

Nepi 

všechny recenze uživatele

Ať si řiká, kdo chce, co chce. Mně Skeletoni oslovili. Film má originální nápad, skvělé obsazení, výtečné kostýmy a masky a hlavně dobrou postprodukci. Jde sice jen o jákýsi dějový úsek z dopravní zácpy, ale svou tvůrčí originalitou a vtipem splní svou funkci, pobaví diváka. Natáčení jsem se osobně zúčastnil a byla to skvělá zkušenost pro každého, kdo žije filmem. Výborně, Kubo! ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Dva predesle filmy byly rozhodne lepsi tohle je pokus o neco noveho, nebyt to tak moc plastove rekl bych proc ne. Jeden fakt je ze na triky je treba hodne financi a na to udelat si verohodne monstrum jeste vic financi. Nicmene sci fi neni jenom o obludacha a proto je treba rici ze i toto se da natocit bez priser a klidne by se to dalo nazyvat sci fi viz dva desperati mi prisli vic jak postavy se sci fi nez ta ochapadlena obluda ale male plus ma u me robot ktery vypada docela verohodne. Spatne to neni ale zivot na cizi planete a zvlaste pote dalniici bych si predstavoval jinak. Protoze nejde o komercni film davam tomu krasnych 50% s tim ze mnozi komercni reziseri by ani na tohle nemeli. ()

Reklama

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Rozhodně bych chtěl ocenit kostýmy a masky, hrozně mi to připomnělo Star Wars- staré, ale neotřelé, a většina byla opravdu originální. Bohužel to je tak jediné, co bych dokázal na tomhle kraťásku opravdu pochválit. Scénář stojí za starou belu, herci jsou sice vybráni dobře, ale obecně herecké výkony jsou toporné (bohužel i v tomto si vzali tvůrci inspiraci ve Star Wars) a veškerá originalita jde tak do kopru. ()

Caiiiczech 

všechny recenze uživatele

Pocta komiksům a sci-fi béčkové produkce. V našich končinách nevídaně originální zpracování, několik scén opravdu velmi působivých. Celé atmosféře tak kazí dojem snad jen dialogy, u kterých jsem chvílemi skřípal zuby. Ne tolik nad texty, které jsou správně béčkové, jako nad jejich přednesem. Nízký rozpočet tomuto snímku sice kouká jako sláma z bot, přesto ho mohu doporučit každému, kdo se kdy ponořil do komiksů, vycházejících u nás převážně v časopisu Crew. Atmosférou někde mezi Sinisterem a Dexterem, Star Wars, Immortal a Soudcem Dreddem... ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Totální úchylárna, která snese srovnání (v domácích vodách) tak akorát s Choking Hazardem, jen má místo jeho zombivců blitkočervy, hlas Vladimíra Táborského u jedné z titulních postav, nebo Vladimíra Javorského nabarveného namodro a s hlavou obtočenou izolepou téže barvy (aneb vrchol umu maskérského řemesla - realistická velkohlava!). Tohle všechno bylo relativně vtipné, ale dialogy a některé postavy... U některých bych řekl, že hrát je profesionální herci, kteří by si svoje role užili, bylo by to k popukání, ale ani takový Kryštof hádek neupletl z dialogového výměšku bič. "Dnes dopoledne se ve výšce několika kilometrů nad zemí utrhl z popruhů nákladní lodi Traxolianský blitkočerv " ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Spoluautor scénáře Vojtěch Bednář se ve filmu objevil jako vyděšený muž ve scéně, kdy dochází k brutalitě vůči Metamorfovi. (milaneg)
  • Režisér a scenárista Hussar se také podílel na návrzích kostýmů. (milaneg)

Reklama

Reklama