Reklama

Reklama

Malý Rambo

  • Velká Británie Son of Rambow (více)
Trailer 1

VOD (1)

Když Will Proudfoot vymýšlí útěk z domova narazí na Lee Cartera, školního rváče. Vyzbrojí se videokamerou a filmem Rambo: První krev. Společně objeví, že jejich vynalézavá a někdy trochu nešťastná filmová dobrodružství mohou začít! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (106)

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

V prvom rade sa nejedná o žiadnu komédiu, ale o drámu. Je to v niektorých momentoch milé, nápadité a v závere som skoro vyronil slzu. Som však názoru, že z tak hravého námetu sa dalo vyťažiť oveľa viac. Na celej stopáži je zaujímavých scén veľmi málo, ak by to trvalo 20 minút, bol by som nadšený. Takto však lepšie hodnotenie nemôžem dať. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Pro mě je to trošku zklamání, sice ze začátku, kdy Bill Milner viděl poprvý v životě film a hned vyfasoval First Blood a v něm Johna Ramba, jak zničí půlku města, je to super jízda, Bill Milner tam nestuále pobíhá a dělá že je Rambův syn a do toho ještě točí Ramba se svým kámošem a nějak ho už moc nezajímá, že by měl jít do kostela nebo tak něco. Jenže bohužel zhruba v polovině filmu se tak, jak je to zvykem, začne film stáčet spíš na dramatickou stránku, takže zábavnosti ubývá a už se jen řeší takový typický záležitosti ohledně zrady, kamarádství a víry a už to neni nic moc a konec je jasnej. Je to docela škoda, protože se z toho dala podle mě vytřískat větší jízda, jak ukázala první polovina filmu ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $2miliónyTržby USA $1,785,505Tržby Celosvetovo $10,870,249║ Chýba tomu primeraný cit a ľahkosť, lebo ťažko sa to niekam zaraduje, ani dráma ani komédia, stále to niekam kolísa bez priameho smerovania, ak by to celé malo takú silu a zábavnosť ako záver mohlo to byť bez problémov za plný počet. Potenciál to veru malo aby to mohla byť neskutočná krásna pocta Rambovi, takto to ostalo niekde na pól ceste. /55%/ ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Kdo by čekal od filmu s názvem Malý Rambo a se zavádějícím plakátem, kde se ve vysoké trávě krčí hračkami po zuby ozbrojený kluk s čelenkou výborné komediální drama se skvěle zahranými dětskými hrdiny a ódu na kinematografii, mnohem lepší než "sesterské" Prosíme, přetočte. Je pěkné vidět, jak snadno lze skloubit dramatické prvky jako je matka hlavního hrdiny, po vzoru svých rodičů uctívající sektu, která mimo jiného zcela zakazuje poslouchat/sledovat hudbu či filmy, včetně školních dokumentů a téměř crazy komediální scény jako je téměř všechen hrdiny natočený materiál, nebo dokonalá postava francouzského plejboje Didiera. ()

daEmoNickY odpad!

všechny recenze uživatele

Zkrocena hora pro deti. //// Nudne. Utahane. Jak tady nekdo rekl Rambo moc neoslovi. Ale to neni problem. Je to prece detska fantazie ... Detska fantazie v tomto filmu je tak na 5 minut. Peknej pokojicek. Spousta pokreslenejch knizek a nacrtniku Jo a urcite taky pokreslenej nabytek. Zespodu. To znam. Ale proc se to proboha zvrhne v pribeh o lasce 2 malych kluku? A hraje se tu s skoro se stejnymi hrackami jako u obycejne romanticke komedie? /////// Proboha tohle neni priheh zakazane lasky !? Jenom 2 smradi co si hraji na Ramba za kurevsky velkej rozpocet! Jsem cekal detske vychytavky. Ne film o uvedomovani si vlastni sexuality. ///////////////////////////////////////// Az budu chtit detskou fantazii na plny koule tak si vytahnu nacrtnik! Nebo kouknes na South Park Nebo. //////// Hej Shadwell, detsky divak se nudi. Jakekoli Mnozstvi utoku Shred'n'groove kockou na nas neplati. Jsme imuni. To ze jsou detske filmy naivni je protoze deti maji nejvice vyvinuty mozek. Pak uz jen odumira. Staci trochu vymit tamhle a tadyhle a je ready na konzum a demokracii. Detem totiz PROC? trapne neprijde. ///////////////////// Slusnej detskej film? U ceskych chybu neudelate. Kaja Polacek je jistota. Samicek Clemens, znamej spise jako Marek Twain, taky. Nebo Peta Pan. Ale knizne je to mnohem lepsi. Tam totiz jde zapojit fantazie. ///////// ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • Malou roli přisluhovače Dannyho si zahrál vnuk Stanleyho Kubricka Sam Kubrick-Finney. (Terva)
  • Ve filmu se Will (Bill Milner) a Lee (Will Poulter) dostanou na diskotéku, kde si zaskáčou na skladbu „Just Can't Get Enough“ od britské elektronické kapely Depeche Mode. (Trajektt)

Reklama

Reklama