Reklama

Reklama

Number 13

(TV film)
všechny plakáty
Velká Británie, 2006, 40 min

Recenze (3)

gumli 

všechny recenze uživatele

Film podľa príbehu M.R.Jamesa.Bežná britská ducharina,taký lepší priemer.Jednoduchý príbeh,trochu tajomstva,viktoriánska doba.Izba č.13,tajomná postava nejakého Nicholasa Frankena,štúdium starých historických záznamov.Aj trochu strašenie,ale veľmi nie.Skôr taká oddychová a zábavná záležitosť. ()

strougy 

všechny recenze uživatele

Průměrná televizní variace z produkce BBC na klasické anglické hororové příběhy ve stylu Utažení šroubu od Henry Jamese. Profesor Anderson studuje v malém anglickém městečku místní historické listiny, až jednoho dne najde ukrytý tajemný dopis, jenž zafunguje jako spouštěcí mechanismus strašidelně znějících zvuků, které se v hotelu začnou ozývat z neexistujícího pokoje číslo 13. Slabší 2*. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Další Ghost Story for Christmas, další adaptace skvělé povídky klasika M. R. Jamese. Number 13 je ta nejvíc typická duchařina - hotel s prokletým pokojem, který vlastně neexistuje, strašidelné projevy, stará dobrá Anglie, skvělá atmosféra a výborní herci, včetně Burka otce a Burka syna. Stopáž tradiční a tedy příjemná, Samo o sobě to není nikterak výjimečné, ale milovníky poctivých duchařských příběhů zajisté opět potěší. 75 %. ()

Reklama

Reklama