Reklama

Reklama

Málokdo o Draculovi ví, že není jen princem temnoty, ale také vlastníkem stylového Hotelu Transylvánie - luxusního pětihvězdičkového resortu, kde se mohou všechna monstra světa (tedy Frankenstein, Mumie, vlkodlaci, Zombie, neviditelný muž a spoustu dalších) dostat daleko od všech a být jen sami sebou v bezpečném prostředí bez lidí. Ale pro Drákulu existuje ještě daleko důležitější důvod, proč držet obyčejné smrtelníky dál od Hotelu Transylvánie: aby ochránil Mavis, svojí milovanou náctiletou dceru. Jako většina teenagerů i Mavis chce opustit hnízdo a prozkoumávat velký svět za hranicemi hotelu. Jenže to je myšlenka, která Draculu skutečně děsí! A navíc se blíží termín, kdy se budou ve velkém stylu slavit narozeniny jeho milované Mavis a v hotelu se nečekaně objeví člověk… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (34)

Trailer 1

Recenze (764)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Animovaná hororová komedie, která dokáže nenáročné publikum na hodinu a půl zabavit. Je to rychlé, hlučné, pořád se tam něco děje, takže se u toho nejspíš divák nemůže nudit. A při tom fofru si ani nestihne všimnout, jak je to scenáristicky nedotažené. Dobře, Adama Sandlera jsem neslyšel, ale že by to byl až takový kvalitativní skok...? ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Sandlerovská grupa se tentokráte sešla za mikrofony a špatný dojem rozhodně nezanechala. Příjemně dospělejší animák, který má na svědomí Tartakovsky, který by mohl zabrouzdat do celovečerních filmů klidně častěji. Zajímavě vystavěný svět, ve kterém se monstra straní lidí a chtějí mít od nich klid. Vtipnějších nápadů se sešlo povícero a celé si to pro sebe samozřejmě uzurpuje Sandler v hlavní roli. Vlastně je to taková hloupoučká animovaná sandlerovka. 65% ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

S animáky už dávno nedržim krok, a může to bejt tudíž dlouhou dobu naprostá normálka, ale ona nezadržitelně poletující kamera mě tu ohromila jako máloco poslední dobou. Opravdu famózní; podobně jako neustále bavící Invisible man. Co už ale výslednej dojem trošku kazí, je ta všudypřítomná elektro hudba (či jak se tomu stylu správně nadává) a ne zcela dokonale zvedenej Drakula. Ten se teda jednak opaluje hůř než já, což je solidní drzost sama o sobě, jednak se pozoruhodně - jako vůbec jediná postava široko daleko - zahazuje s ňákym pochybnym východniarskym přízvukem. Ale to jsou jenom takový malichernosti, snadno nahraditelný trademarkovým ble ble ble... ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Ale jo, celkem příjemný neurážející mírný nadprůměr. Nějaký zvlášť vymyšlený či chytlavý děj to sice nemá, ba dá se říct, že děj vlastně neexistuje a ona touha Drákulovy dcery po světě tam venku vyznívá vcelku naprázdno, ale fórky jsou celkem příjemné a většinou skutečně vtipné. Celé je to takové docela milé a, hm, nekonfliktní? ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Když mi tuhle přišla pozvánka na novinářskou projekci filmu Hotel Transylvánie 2, jen jsem ohrnul nos - animák, a ještě k tomu dvojka? To už jsou dva dobré důvody, proč takový film s ledovým klidem ignorovat. Nakonec mi to ale nedalo a podíval jsem se na trailer jedničky (o které jsem nikdy neslyšel) a už to bylo - trailer mě hned zaujal a pojal jsem chuť film vidět, protože jsem usoudil, že by to nemuselo být špatné. Samotný film následně předčil veškerá má očekávání - byl jsem z něj nadšený jak malý kluk a umíral jsem u něj smíchy. Bože, ten film je tak neuvěřitelně vtipný, že se směju ještě teď, když si na něj vzpomenu. Když si k tomu přičtu skvělé namluvení (film jsem viděl v původním znění s českými titulky - Selena Gomez je nečekaně výborná, totéž i zbytek herců) a skutečnost, že upírské filmy obecně jsou moje velké guilty pleasure, nemohu nedat plný počet. Sice je to skoro určitě nadsazené hodnocení - Hotel Transylvánie kupř. určitě nedosahuje kvalit Mrtvé nevěsty Tima Burtona, kterou mi mnohdy připomněl a které jsem dal 5 hvězd bez stínu pochybností - ale za sebe mám chuť být k tomuto filmu velkorysý, protože mi zvedl náladu v momentě, kdy jsem to vyloženě potřeboval. Díkybohu za takové filmy - toto mi mimořádně sedlo - za mě jen nekritické nadšení a slepota ke všem nedostatkům typu žánrová klišé apod. Na dvojku jsem teď strašně zvedavý - schválně jaká asi bude?! ()

Galerie (68)

Zajímavosti (23)

  • Premiéra filmu byla naplánována na 28. září, což je celosvětový den boje proti vzteklině. (Dr Lizal)

Související novinky

Johnny Depp bude neviditelný

Johnny Depp bude neviditelný

11.02.2016

Universal to s filmovým vesmírem s klasickými monstry myslí vážně. Mumii už se upsal Tom Cruise, do Frankensteinovy nevěsty je lákána Angelina Jolie a Aaron Guzikowski (Zmizení) píše nového Vlkodlaka… (více)

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

14.01.2013

Letošní jubilejní 70. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton je skončeno. Pod vedením "drzé" dvojice Tiny Fey a Amy Poehler se celý večer nesl v dynamickém tempu a až na pár dojemných… (více)

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

03.01.2013

Navzdory sténání o upadajícím zájmu diváků a poloprázdných kinosálech mají producenti v zámoří za sebou vynikající rok. V USA zaznamenali nárůst tržeb z kin o 5,6 % ve srovnání s rokem 2011, a to… (více)

70. Zlaté glóby - nominace

70. Zlaté glóby - nominace

13.12.2012

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby. Nejvíce nominací (celkem 7) získalo Spielbergovo životopisné drama Lincoln, které je nasledované s pěti… (více)

Reklama

Reklama