Reklama

Reklama

Recenze (34)

tom.cube odpad!

všechny recenze uživatele

Vrchol trapnosti a německého neumětelství. Všem nám bylo jasné, že IT Crowd je jen jedno, ale že jeho německý remake dopadne takhle špatně, to je neuvěřitelné. Jde v podstatě o přesnou kopii originálu, ale s německými herci a bez jakékoli špetky humoru, tohle prostě umí jen Němci. Pro názornější představu doporučuji zhlédnout srovnávací videa na youtube. ()

hlína odpad!

všechny recenze uživatele

Němci se za svou historii dopustili třech fatálních historických zločinů. Dvakrát ještě ve 20. století když se chtěli porozhlédnout po světě po levnějším a lepším pivu, tedy 1. světová válka (Velká válka) a 2. světová válka. Tou třetí obludností je kopie IT crowd. Dokonce i Hitler se musí obracet v hrobě (v jeho případě se musí spíš přesýpat jak přesýpací hodiny). Jediná věc mě na tomto díle překvapila a sice to že všichni představitelé nejsou číňani. Protože to by bylo jediné vysvětlení proč někdo stvořil něco tak nechutně a obludně vykradeného a okopírovaného. Bože jak můžou němci nadávat na asijskou produkci kopírující jejich BMW a Mercedesy, kdy jsou sami schopni takového výronu debility. Neomluvitelné a nepochopitelné jak mohli natočit dokonce i druhý díl..... ()

Reklama

Fingon odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem hodně. Viděl jsem hodnocení 100% na ČSFD, viděl jsem filmy Eda Wooda i Zdeňka Trošky. Ještě nikdy jsem ale neviděl čistou nulu. Až dodnes. Ještě nikdy jsem neviděl takový odpad, jako tenhle pokus o seriál. Má to jedinou výhodu - nemusíte umět ani slovo německy, ale pokud znáte dialogy z původního a nedostižného IT Crowd, nepotřebujete ani titulky. Jen si budete trhat vlasy hrůzou, jak špatně se dá točit. ()

Rommeo odpad!

všechny recenze uživatele

Když Ramesse zpustošil Sýrii tak to byla nehoda ale tohle? To je opravdu zhýralost. Nevím koho napadlo vzít dokonalý anglický seriál plný anglického humoru a nekonvertovat ho bez jakékoli obměny do tohoto německého ,,domu hrůzy“. V německém podání se vytrácí jak postavy,vtip a zápletky tak i celistvost a nedostižnost IT Crowd. ()

shadower odpad!

všechny recenze uživatele

Pokuď bych někdy měl něco označit jako synonymum filmového/seriálového odpadu, tak to bude tato napodobenina. Viděl jsem už toho hodně z produkce sat1, ale na tohle jsem rozhodně připraven nebyl. Něco tak trapného a bez špetky humoru jsem ještě neviděl (Troškovým filmům se vyhýbám velkým obloukem). Alespoň, že sami němci byli tak soudní a ten "seriál" odstřelili. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama