Reklama

Reklama

Sloužit jako ochranka v nákupním centru není žádná legrace. Zvláště když jste trochu násilnický blázen a po obchodě se vám potuluje rozverný exhibicionista v županu. V nákupním centru Forest Ridge uplatňuje hlava místní ochranky, Ronnie Barnhardt (Seth Rogen), všechny svoje povinnosti železnou pěstí. A jestli ho něco skutečně baví, pak je to boj se skateboardisty, zloději a vůbec s každým, kdo si dovolí narušit jeho snění o velkém dnu, kdy jednou bude moci vyměnit směšnou baterku za odznak a opravdovou zbraň. Přesto ho ale zjevení se necudného exhibicionisty mezi regály obchodu mírně vyvede z rovnováhy. Nicméně jelikož je obhroublý Ronnie vnitřním hlasem nucen k vykonání svého poslání ochránce, a protože taky doufá, že by konečně někdo mohl docenit jeho talent, případně že si ho všimne svůdná krasavice Brandi (Anna Farisová) z oddělení make-upu, okamžitě se rozhodne k zákroku. Naneštěstí deviant se ukáže být velmi zdatným soupeřem. A do toho také přichází opravdový policista detektiv Harrison (Ray Liotta), který je evidentně až příliš schopný, a mohl by tak celou Ronnieho práci zmařit. Začíná bitva, kterou tenhle supermarket ještě nikdy nezažil... v drsné a hodně černé komedii začínajícího amerického režiséra Jodyho Hilla. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých momentů to má, ale jinak se v Zevlovat a prudit (to je zase název) střídají výhradně chvíle, kdy "je toho až moc" a kdy "tam není vůbec nic". Vtipy nejsou bůhvíjak originální, o pointách, které se většinou zakládají na tom, že někdo (zpravidla hlavní postava) řekne / udělá cosi trapného a ostatní ho mají za vola, ani nemluvě. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Moc tomu průměrnýmu hodnocení nerozumím, byla to docela prdel. Seth Rogen vypadá jako dement a tak mu role dementního hlídače obchoďáku celkem pasovala. Byly tam však momenty, kdy mi přišel badass - třeba když zmlátil šéfa tý pekárny / kavárny nebo když s Michaelem Peñou šňupali koks a mlátili nezletilý skejťáky :D Jinak Ray Liotta v roli detektiva byl mega svině a Anna Faris byla naopak docela hyper (hlavně poblitá). PS: Škoda že se pervert k Anně Faris nedostal, zajímalo by mě, co by jí proved.. Slabší 4* ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně film, který mně osobně v zásadě ničím nevadí, ale bohatě stačí vidět ho jednou. A tenhle film má bohužel taky smůlu v tom, že přišel až po docela povedeném filmu "Policajt ze sámošky", a tím pádem neměl příliš šancí zaujmout nějakou originalitou. Ale i přesto se našlo několik věcí, které mě dokázaly pobavit a díky kterým film nedopadl zase tak špatně. Především velmi vtipné byly scény hlavního hrdiny s jeho matkou, u kterých jsem se fakt bavil. Nejzvláštnější ale na téhle komedii je to, že hlavní hrdina má tu zvláštní vlastnost, že dokáže stejně tak být sympatický, jako lézt na nervy. Chvílema mi byl sympatický, ale za chvilku už jsem si říkal, že je to typický zástupce vypatlaných amíků, kteří si myslí, že nad ně není. Celkově tedy film vnímám jako průměrnou komedii o jednom hlídači v jednom obyčejném nákupáku, který má problém sám se sebou a který zřejmě neoplývá nějakým přílišným sebevědomím, a proto se občas chová jako totální vypatlanej blbec, kterej si musí dokazovat, že alespoň někde je kingem. Občas je to vtipné, občas méně vtipné, zkrátka typická americká komedie, která není ani dobrá, ani špatná, ale na kterou se dá rozhodně dívat. Já jsem s výsledkem vcelku spokojený a proto uděluji průměrné tři hvězdy. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Na pol ceste ku klasickej hrubozrnej absurdite á la Eastbound and Down. Má to skvelých hercov, dokonca aj vo vedľajších rolách (motherfucking cameo Dannyho McBridea!), fajn soundtrack (Super Freak!), veľa vtipných momentov (záver s naháňaním úchyla je epický!) ... no ten dej je jedným slovom katastrofa. Jediná jeho výhoda je, že je nepredvídateľný, no zvyšok už je len totálny fail. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Jenom tak úvodem: Mnozí potřebujou nakopat prdel. A nýní k filmu. Řeči o tom, že se jedná o nejhorší "rogenovku" jsou naprosto zcestný. Připadá mi to, že někdo zde film vůbec nepobral, možná to někdo sledoval ve výrazném stádiu opilosti, či zhulenosti. Rejpat do toho nechci. Každopádně se jedná o prvotřídní zábavu, která je dokonale vystavěná na perfektní hudbě a mnohých situacích, ze kterých jsem byl totálně paf (v dobrym slova smyslu). Dvě hvězdy za Rogena, dvě za výbornej výběr hudby a poslední za celkovej dojem. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (3)

  • Skladba znějící při závěrečné scéně během honičky za nudistou v nákupním centru je "Where is my Mind" od kapely Pixies, která se objevila již v závěrečné scéně a titulcích filmu Klub rváčů (1999). (8Dandee)
  • Během natáční jedné z bojovích scén Seth Rogen zlomil omylem jednomu z kaskáderu nos, když jej skutečně uhodil do tváře. (cvaky32)
  • Role detektiva Harrisona byla původně napsána pro Dannyho R. McBrida .Ten jí musel odmítnout kvůli závazkům k jiným projektům. Roli tak dostal Ray Liotta. (cvaky32)

Související novinky

Násilí na ženách?

Násilí na ženách?

13.04.2009

To už k dnešku tak nějak patří ;-). A tak tady máme protest radikální feministické organizace WomanAndHollywood, která sokolím okem dohlíží na to, jestli američtí filmaři zobrazují něžnou polovinu… (více)

Reklama

Reklama