Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

"V podstate si chcú len vrznúť."... Po tom, čo Willa a jeho matku opustil otec, odchádza Will kvôli finančným problémov zo súkromnej školy a nastupuje na klasickú strednú. Tu sa snaží začleniť medzi ostatných, ale hneď v prvý deň si znepriatelí celú školu; nakoniec sa mu ale predsa len podarí spriateliť sa aspoň s niekým - s trojicou "Inbetweenerov", t.j. ľudí, ktorí nepatria ani medzi školskú elitu, ani medzi úplných šprtov; ľudí stojacich uprostred spoločenského rebríčka. (lakikaki)

(více)

Recenze (143)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Kdyby nevyšel celevočerní film, asi bych se o tomhle nenápadnym britskym seriálu, jehož hlavní dějovou linkou je "boj o zásun", vůbec nedozvěděl. Inbetweeners jsou hodně inspirovaný Prcičkama, ale místní humor je o dost vulgárnější, drsnější (např. domov důchodců) a občas prostě "anglickej". Postavy a charaktery čtyř hlavních hrdinů jsou vymyšlený i zahraný perfektně. Mym favoritem je Jay, kterej má nejvulgárnější průpovídky a nepředstavitelně si vymejšlí. Kromě ústřední čtveřice se tu objevujou i šukézní holky a Will má moc pěknou maminku (čehož si všimli i hlavní protagonisti). Už jenom kvůli tomu se vyplatí těch pár dílů zkouknout. Je velká škoda, že maj britové ve zvyku dělat seriály jenom se šesti díly v rámci sezóny, protože by si jejich seriály většinou zasloužily dílů mnohem víc. Aspoň, že maj Inbetweeners všechny tři série docela vyrovnaný, takže se člověk zasměje u každýho dílu, pět slabších hvězd. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Po 1. sérii se držím mírně při zemi, jsem ochoten hodnocení maximalizovat, pokud se kvalita bude v 2. a 3. sérii zvyšovat. Tuhle partičku ztřeštěných kluků jsem si oblíbil už v jejich celovečerním filmu, jenž paradoxně celý seriál uzavírá. Vůbec mi to však nevadí, sice vím, jak to s některými postavami dopadne, ale to není podstatné. Naprosto nejsrandovnější postavou je Jay, u jehož machrovacích hlášek slzím smíchy. Po 2. a 3. sérii definitivně zvedám hodnocení na maximum, neboť tahle partička mě dokázala opravdu rozesmát a neskonale bavit. Škoda, že další série nejsou a nebudou, ale aspoň si to Inbetweeners už nepokazí a zůstanou věčně na piedestalu. Jay je naprostá jednička, zvláště jeho "fucking tragic". ()

Reklama

Jamall 

všechny recenze uživatele

Bohužel se nemůžu přidat k místnímu nadšení. I když britský humor miluju, tak tady jsem se hodně nudil. Pouze silou vůle jsem dokoukal první sérii. Postavy mi přišli otravné a znechutili mi ostrovní angličtinu. Možná jsem měl vysoká očekávání. V souboji VB vs. USA (Inbetweeners vs. Blue Mountain State) vítězi USA drtivě, to jsem nečekal. ()

Mr. Filuta odpad!

všechny recenze uživatele

Jak by to řekli v seriálu: Naprostá prvoplánová a nevtipná mrdka o čtyřech dementech, která nenechává na divákovi jakýkoliv přínos kromě pocitu studu, že se (v mém případě) prokousal čtyřma epizodama. Fakt nevim, komu se tohle může líbit, popřípadě kdo to srovná s kousky typu American Pie, kde se obecně těží z toho, že několik poměrně všedních a fajn kluků dojíždí na to, že nesplňují vycucané sociální standardy popularity, když Inbetweeners jsou jenom o tom, jací jsou hlavní hrdinové kreténi. Ve společnosti kohokoliv z nich (a obzvlášť postavy Jamese Buckleyho) bych asi do 10-ti minut nemohl jinak, než jim omlátit o obličej první věc co by byla zrovna po ruce. ()

sefa 

všechny recenze uživatele

Možná to je mým vysokým očekáváním způsobeným zdejším hodnocením, možná špatným castingem, či scénářem, ale Inbetweeners mě zrovna dvakrát nechytli. Přirovnání k prcičkám se asi nabízí, ale na rozdíl od této kultovní série (nepočítám díly 4-7), jsou zde hlavní postavy extrémně nesympatické, sexbomby školy tuctové, dialogy nijaké a zápletky bez nápadu. Přirovnávat tuhle věc k How Not to Live Your Life už je fakt velká drzost... Inbetweeners jsou ve všech směrech o pár levelů níž. Chtěl bych ale dodat, že jsem se sledováním skončil v půlce 2. série a tak je kldně možné, že se z tohoto průměrného počinu v druhé polovině vyklube záležitost plná parádního humoru a podpořená nápaditým scénářem. Sám tomu neveřím a nejspíš už to nikdy nezjistím. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • Pro natáčení exteriérů školy byla využita škola Ruislip High School v Londýně. Domy, kde hlavní hrdinové žijí, se nacházejí v městečku Abbots Langley. (ondrach)

Reklama

Reklama