Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

"V podstate si chcú len vrznúť."... Po tom, čo Willa a jeho matku opustil otec, odchádza Will kvôli finančným problémov zo súkromnej školy a nastupuje na klasickú strednú. Tu sa snaží začleniť medzi ostatných, ale hneď v prvý deň si znepriatelí celú školu; nakoniec sa mu ale predsa len podarí spriateliť sa aspoň s niekým - s trojicou "Inbetweenerov", t.j. ľudí, ktorí nepatria ani medzi školskú elitu, ani medzi úplných šprtov; ľudí stojacich uprostred spoločenského rebríčka. (lakikaki)

(více)

Recenze (143)

sefa 

všechny recenze uživatele

Možná to je mým vysokým očekáváním způsobeným zdejším hodnocením, možná špatným castingem, či scénářem, ale Inbetweeners mě zrovna dvakrát nechytli. Přirovnání k prcičkám se asi nabízí, ale na rozdíl od této kultovní série (nepočítám díly 4-7), jsou zde hlavní postavy extrémně nesympatické, sexbomby školy tuctové, dialogy nijaké a zápletky bez nápadu. Přirovnávat tuhle věc k How Not to Live Your Life už je fakt velká drzost... Inbetweeners jsou ve všech směrech o pár levelů níž. Chtěl bych ale dodat, že jsem se sledováním skončil v půlce 2. série a tak je kldně možné, že se z tohoto průměrného počinu v druhé polovině vyklube záležitost plná parádního humoru a podpořená nápaditým scénářem. Sám tomu neveřím a nejspíš už to nikdy nezjistím. ()

Charlinka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je britský až to bolí. Proto jsem se divila, že se pokusili udělat americkou verzi. To snad ani nejde, ne? Množství trapných situací bylo trošku přehnaný ale díl ve kterém parta vyrazí na koncert a tam se zhulí je k nezaplacení. Speciálně u scény s Willem jsem se smála v kuse asi 5 minut bez přestání. ()

Reklama

zipoo 

všechny recenze uživatele

Nemohl jsem se rozhodnout mezi 4 nebo 5 hvězdama. Ale první díl druhé řady, obzvlášť výlet na loďce či balení ancient zmrzlinářky, mě přinutil krupnout si do trioly. Takže tam těch bloody fucking five stars vrazím. A nejlepší na téhle partě 4 loserů je, že když už si myslíte, že to nemůžou víc posrat, tak to teprve začíná! ()

patushik 

všechny recenze uživatele

Tady jsem trochu naletěl zdejšímu hodnocení.. Inbetweeners není špatný seriál, určite se na to koukat dá, ale žádnou extra zábavu nečekejte. Seriál pojednává o bandě 4 tragédů, kteří se snaží zasunout, ale vždycky se něco pokazí.. bohužel je tam dost trapných scén a navíc hlavní hrdinové jsou dost nesympatičtí, proto slabší 3* ()

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

Nejdřív mě to nijak moc nebralo. Asi už jsem na takový seriály moc starej. Přišlo mě to až moc nuceny - blití kolem sebe, hovna na saku apod. Ke konci druhé série ale musím říct, že někdy dokáží kluci i pobavit. Osobně mám nejradši Neila, protože je tak blbej, až je vtipnej. Jinak tu ale moc lidí nemá zrovna dvakrát soudnosti. Stačilo by si seriál trochu srovnat třeba s Big Bangem a místní hodnocení by muselo tak 15% ubrat (dnes 81%). ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • Pro natáčení exteriérů školy byla využita škola Ruislip High School v Londýně. Domy, kde hlavní hrdinové žijí, se nacházejí v městečku Abbots Langley. (ondrach)

Reklama

Reklama