Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

"V podstate si chcú len vrznúť."... Po tom, čo Willa a jeho matku opustil otec, odchádza Will kvôli finančným problémov zo súkromnej školy a nastupuje na klasickú strednú. Tu sa snaží začleniť medzi ostatných, ale hneď v prvý deň si znepriatelí celú školu; nakoniec sa mu ale predsa len podarí spriateliť sa aspoň s niekým - s trojicou "Inbetweenerov", t.j. ľudí, ktorí nepatria ani medzi školskú elitu, ani medzi úplných šprtov; ľudí stojacich uprostred spoločenského rebríčka. (lakikaki)

(více)

Recenze (143)

stephano 

všechny recenze uživatele

Tak sem po 5ti dílech druhý serie... a jako tenhle seriál je neuvěřitelná prdel. je to o partě 17ti letejch školáku, který se evidentně nuděj. Ale humor kterej je tady, fakt nema hranice. Poblitý dítě toho je důkazem. Fakt sem se takhle dlouho nenasmál. Navic kdo má rád angličtinu tak věřte, že slang je tu brilantní. Hodně hlášek z Ali G. Nulovej patos a moralizování. Je to kulomet gagů. ()

patushik 

všechny recenze uživatele

Tady jsem trochu naletěl zdejšímu hodnocení.. Inbetweeners není špatný seriál, určite se na to koukat dá, ale žádnou extra zábavu nečekejte. Seriál pojednává o bandě 4 tragédů, kteří se snaží zasunout, ale vždycky se něco pokazí.. bohužel je tam dost trapných scén a navíc hlavní hrdinové jsou dost nesympatičtí, proto slabší 3* ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Kdyby nevyšel celevočerní film, asi bych se o tomhle nenápadnym britskym seriálu, jehož hlavní dějovou linkou je "boj o zásun", vůbec nedozvěděl. Inbetweeners jsou hodně inspirovaný Prcičkama, ale místní humor je o dost vulgárnější, drsnější (např. domov důchodců) a občas prostě "anglickej". Postavy a charaktery čtyř hlavních hrdinů jsou vymyšlený i zahraný perfektně. Mym favoritem je Jay, kterej má nejvulgárnější průpovídky a nepředstavitelně si vymejšlí. Kromě ústřední čtveřice se tu objevujou i šukézní holky a Will má moc pěknou maminku (čehož si všimli i hlavní protagonisti). Už jenom kvůli tomu se vyplatí těch pár dílů zkouknout. Je velká škoda, že maj britové ve zvyku dělat seriály jenom se šesti díly v rámci sezóny, protože by si jejich seriály většinou zasloužily dílů mnohem víc. Aspoň, že maj Inbetweeners všechny tři série docela vyrovnaný, takže se člověk zasměje u každýho dílu, pět slabších hvězd. ()

Avarga odpad!

všechny recenze uživatele

No, tohle se vážně nedá. Tohle je jedna absurdní trapnost za druhou (Když 17-letého zmlatí 12-letý, nebo když je jeden z představitelů vyhoněný 12ctkou na diskotéce.). Celková stupidita je do očí tak bijící, že to snad ani neni možné. Nechápu, že tento seriál má 81%, opravdu ne. Vždyť bych v každé 10 sekundě každé epizody našel totální nesmysl, trapnost a ubohost. Nečekal bych, že tohle bude made by VB, ale tak USA. Bože bléééé! ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Je to slušný teen komediálny seriál. Zasmial som sa viac než dosť. Briti vedia robiť humor. Bohužial mi tu vadila jedna vec. 4 chlapcov sú až moc veľký dementi a až príliš neúspešný. Keby zasunuli aspoň občas divák by bol viac napätý kedy im to vyjde a kedy nie. Ako povedal jeden užívateľ, ťažko sa mi im fandilo. Tiež je problém, že sa to stále točí len okolo toho jedného, takže sa seriál začína postupne opakovať. Ale aby som len nekritizoval tak je tam niekoľko dobrých vedlajších postáv (napríklad riaditeľ školy). 70%. Prikloním sa k trom hviezdičkám, lebo štvrtú pridám pri filme. A ten si zaslúži totožné hodnotenie ako seriál, lebo má rovnaké kvality aj chyby seriálu. Nechápem taký rozdiel v hodnotení. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • Pro natáčení exteriérů školy byla využita škola Ruislip High School v Londýně. Domy, kde hlavní hrdinové žijí, se nacházejí v městečku Abbots Langley. (ondrach)

Reklama

Reklama