Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pan Bone (Michael Jai White) dodržuje dané sliby, a aby mohl splnit ten, co dal ve vězení svému teď už mrtvému příteli, musí se zúčastnit několika pouličních zápasů. To ho vynese výše, tam kam potřeboval, aby se seznámil se správnými lidmi. Dodrží své slovo či nikoliv? (c.tucker)

Recenze (154)

dex2man 

všechny recenze uživatele

White je ve formě a hýbe se jak na drátkách. Nad příběhem není potřeba zatěžovat šedou kůru, což je snad každému předem jasné. Zásadní jsou zde bojové scény a ty se povedly. Líbilo se mi jejich umístění i choreografie, i když ta závěrečná mohla být sofistikovanější. Ale je to vyváženo zajímavými postavami. White i Eamonn Walker (dost mi připomíná Idrise Elbu) mají charisma a stopadesátikilovej černej řízek jako "Hammerman" Bob Sapp se taky nevidí každý den. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Tak jak začít ? Vezmu to trochu na přeskáčku a začnu tedy kamerou...Ta je i povedená má hodně zajímavých náhledů, ale bohužel jen místy není to po celou dobu. Po hudební stránce je to průměr, ale jedna scénka byla opravdu super, odehrávala se nějak kolem 20 minuty filmu, kdy se hlavní padouch vypořádává s "nepotřebným". A teď ty boje na které asi tento film nejvíce láká.. no... většina jich je oku lahodící, ale né všechny, hlavně ta závěrečná je tedy dobrá, + ta analýza soupeřů ze začátku se mě opravdu zamlouvala :) . Herecky je to průměr a nejvíce zaujme právě zápletka, která by trochu potřebovala Cameronův perfekcionizmus, ale ono je to nakonec dobrý počin, i když se to na začátku úplně nezdá..Ta závěrečná "vsuvka" ve věznici byla i nečekaná :D .... HODNOCENÍ: 65% (3*) ()

Reklama

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Příběhově, kamerově a herecky je to absolutně o ničem. I dítě ze základky by to zvládlo. Ale za ty bitky a hlavního hrdinu (Michaelovi je tady 42 let, to mě podrž) je to za ušmudlaný tři hvězdy. Ale ty fighty si budu pouštět častějc. Možná, že kdyby si s tim někdo víc pohrál, mohlo to dopadnout líp. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Gigantickej námrd a film, ke kterému se přesně hodí výraz ULTIMÁTNÍ!!!! A já se opět a znovu ptám, co zatraceně už všichni vlastně chtěj a na co si to hrajou??? Je to sakra nářezový béčko, tak přece nemohu čekat nic jinýho než polopaticky odvyprávěný příběh, skvělé bojovníky, jejich nekompromisní a krvavé zápasy se skvělou choreografií soubojů a samozřejmě aby to celé bylo zabaleno do cool kabátku. A to všechno Blood and Bone má, a to rovnou v tom kurevsky nejexkluzivnějším balení!!! Já jsem u této bojovky skutečně slintal blahem. Michael Jai White je nehoráznej řezník a já osobně ho řadím spolu s Tonny Jaa k těm nejďábelštějším bojovníkům filmového světa součastnosti. Ten chlap je prostě neuvěřitelnej a podobně jako u Scota Adkinse je mi strašně líto, že se stále ještě neprotloukl do první ligy, protože to je vážně hroznej masakrátor a jeho umění, stejně jako muskulatura, je fantastické, nepřehlédnutelné, dechberoucí. Navíc právě díky jeho dovednostem si tvůrci mohli dovolit nakopat do řitě ,,akční" kameramany a střihače, takže všechny souboje jsou úžasně přehledné, vychytané, drsné a já si je užíval jako malé děcko. Co mě však překvapilo asi nejvíc, byla i poměrně zábavá a vůbec ne idiotská zápetka, která sice neoplývala originalitou, ale měla spád, poutavý příběh a i správnou, žánrovou atmosféru. Blood and Bone se zkrátka okamžitě stal jedním z mých nejoblíbenějších bojových filmů, má styl, má šmrnc a především tam je Michael Jai White. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

MJW v dalším neuvěřitelně hloupým béčku, kde se umí zatraceně dobře rvát a které si nehraje na nic víc, než kým je. Kdo čekáte přesně tohle a máte to rádi, vyprovoďte své milé ke dveřím, pohodlně se usaďte a nechte se unášet libými tóny... vlastně chvaty černého supermana. 70 procent a docela bych MJW uvítal do série FaF. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Když Isaiah Bone (Michael Jai White) přihlašuje Angelu (Michelle Belegrin) na klinice, je ujištěn, že je vše anonymní. Později, když James (Eamonn Walker) pošle své lidi, aby ji přivedli zpět, najdou její pokoj podle jmenného seznamu na recepci. (jarkolar)
  • Michael Jai White má čierne pásy v siedmich druhoch bojových umení: shotokan, goju-ryu, tang soo do, kyokushin, kobudo, taekwondo a iaido, wushu kung-fu. [zdroj Muscle & Fitness] (joske88)
  • Bojovou choreografii filmu vymyslel Michael Jai White (Isaiah Bone). (ČSFD)

Reklama

Reklama