Reklama

Reklama

VOD (1)

Sean McArthur je typickým dítětem ulice. Nemá peníze, byt ani slušné děvče. Jedinou jeho předností jsou pěsti, se kterými umí docela slušně zacházet. Vydělává si na holé živobytí prodejem padělaného zboží až do chvíle, kdy mu štěstěna postaví do cesty podvodníka Harveyho Boardena, který se stává Shawnovým managerem a nabízí mu vstupenku do světa nelegálních pouličních zápasů ve volném stylu. Ze Shawna se téměř přes noc stává zápasnická hvězda, jež v ohromující sérii vypjatých soubojů poráží nejlepší profesionální boxery i mistry bojových umění. Ale ten nejtěžší boj jeho života ho teprve čeká... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (224)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Kluk, který vypadá jako hodný, je ve skutečnosti spíš trochu pomalejší. Což dokazují hlavně dialogy s dívkou, do které se zamiloval. Fakt mi to připadalo, jako kdyby se bavili dva z pomocné školy. Kluk, který se pořádně rvát neuměl, porazil i ty nejnebezpečnější soupeře. U první bitky mu pomohlo umyvadlo, s karatistou měl ležet už po minutě, dál to nemá cenu komentovat. Podobnost s filmem "Leon" v tom, že finančně pomáhá ženě s dítětem. Podobnost s dalším filmem, jehož název si nepamatuji, kdy všechny peníze vsadí na sebe, namísto proti sobě. Velice naivní film se špatnými hereckými výkony. Pozornost si zasluhuje pouze postava Terrence Howarda, který se skutečně musel umět protloukat. Bojovat ve světě silnějších. Měl svou vizi a plán, jak jí dosáhnout. Terrence by si zasluhoval více hvězd. Bohužel celá koncepce filmu to vidí naprosto jinak. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Akceptujem, ze to nie je bojovy film, menej uz to, ze samotne pravidla su iba velmi jemne naznacene az v zaverecnom fighte. Akceptujem aj ten poulicno-krcmovy styl (strihany takmer iba do detailov), ktory sice postrada eleganciu, ovsem ma aspon obcasny nadych kontaktnosti a fyzickosti. Ovsem ako drama ten film zlyhava, kedze ma ambicie pohravat sa s klise (napr. kuskovanim / vynechanim informacii), pricom ovsem aj tak do nich nakoniec vzdy sklzne. Tym sa vo vysledku stava menej uveritelnym aj to malo, co na povrch presiakava. Snazit sa sediet na dvoch stolickach, pricom ani na jednej poriadne, sposobuje obcas este vacsie bolesti v zadnici, nez nesediet vobec... . ()

Reklama

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Akční sekvence byly celkem povedené, jenže jich bylo velmi po skromnu. Terrence Howarda mám celkem rád, jenže tady byl dost nesnesitelný. Děj je celkem slabý, ale hraje si na něco víc a tím strašně nudí. Přišlo mi to jako taková úprava Lvího srdce bez cizinecké legie. Konec byl předvídatelný až z toho boleli oči. Kdyby se přidalo víc fightů (jak by podle názvu mělo být), tak by se dalo uvažovat i o vyšším hodnocení. Celkový plus přidává senzačně pasující streetová hudba. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Moderní vykrádačka Van Dammova Lvího srdce. Hvězdička musí jít dolů, protože Jean Claudeovy kopačky tady nikde nevidím. Tvůrci tohoto filmu opravdu vzorně opisovali a tak těch podobností se starším bratříčkem není vůbec málo. Navíc Tatumovi těžko lze věřit tuto postavu, možná budu mít s tímto hercem do budoucna trošku problém. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabý, nedotiahnutý príbeh. Ale treba uznať dve veci a to Terrenca a Chaninga a to, že nenájdete(aspoň ja som nenašla) film o bitkách, v ktorom by boli také autentické bitky. Žiadne prehnané výskoky silné kopy, neuveriteľné prebudenia, keď vám niekto prerazí sánku do mozgu. Nie. Tvrdý a veľmi dobrý boj, ktorý bol asi jediné, čo som filmu uverila. Takže asi 50% s dobrou vôľou. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Channing Tatum si zlomil nos během jedné z bojových scén. (sir-dave)
  • Ve scéně v úvodu filmu, kdy jde Shawn McArthur (Channing Tatum) po ulici v dešti a nese krabici deštníků, zahlídne Harveyho (Terrence Howard) v restauraci, přičemž krabice je mokrá. V následující scéně je suchá a viditelně jinak potrhaná, načež je opět mokrá. (Raziel811)
  • Vo filme pochádza Channig Tatum z Birminghamu v Alabame a Terrence Howard zo Chicaga v Illinois. V skutočnosti sa Tatum narodil v Cullman v Alabame a Howard v Chicagu v Illinois. (ČSFD)

Související novinky

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

06.01.2012

Akční hrdina minulého a podle traileru na G.I. Joe: Retaliation i tohoto roku Dwayne Johnson pokračuje v linii filmů, ve kterých spíš někdo dostane nakládačku, než objetí od šťastné rodiny.… (více)

Reklama

Reklama