Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta dětí na cestě za pokladem pirátů. Dobrodružný film s řadou triků a efektů podle námětu Stevena Spielberga. Parta dětí najde mapu, na které je vyznačen úkryt pokladu pirátů. Na cestě za zlatem musí zdolat řadu nástrah a vyváznout z mnoha nebezpečných situací. O zlato se však zajímá i skupina zločinců, která se chce dostat k bohatství jako první. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (252)

Shit 

všechny recenze uživatele

Když sem si to pouštěl, tak sem ani netušil, že už sem to onehdá viděl, ale při břisním tanci cvaldy a záběrech na nemotoru sem si okamžitě vzpomněl a pak už se jen výborně bavil u tohohle rodinnýho dobrodružnýho filmu, kde jsou v dětských rolí dneska už docela dost známí herci jako Sean Astin, Josh Brolin nebo Corey Feldmann ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Takový ten klasický film pro celou rodinu, který nemůže dopadnout jinak než skvěle. Děti všechny zachrání, padouchy přemůžou, prožijou velké dobrodružství atd. Ale já to mam prostě rád a na podobné filmy nedám dopustit. Podle místních komentů zjišťuju, že se asi jedná o dost oblíbený film, já ho však viděl poprvé až dnes, kdy už tento žánr asi není určený pro mě :). Proto taky nehodnotím podle nějakých nostalgických vzpomínek. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Roztomile dobrodružný snímek s příjemnými dětskými herci, kteří tomu dodávají tu správnou atmosféru při honbě za pokladem. Film je hodně nedokonalý, asi se režisér nechtěl zatěžovat přetáčkami... :D No já bych s tlupou dětí asi taky neměl trpělivost. :D A další nepříjemná věc je moc nepovedený dabing, který se úplně netrefuje do úst, jinak to byla docela sranda. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne dobrej detskej dobrodruznej film. Indiana Jones to sice neni, ale i tak to je slusny dobrodruzstvi, tentokrat v jeskynich. Sice film nicim zvlast neprekvapi, opet tu jsou i zlocinci, aby deti otravovali a opet tu je dobrej konec. Jenze tenhle film je krome nejaky ty akce taky napinavej a hlavne hodne vtipnej. Sice deti nekdy strasne rvaly, az mi lezly na nervy, ale vetsinou delaly slusny vtipy a obcas i nejakou tu hlasku. Svizna dobrodruzna komedie, ktera dokaze zabavit po celou dobu a nenudi. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Kouzelný a hlavně jeden z mých nejoblíbenějších dobrodružných filmů z útlého dětství. Je škoda, že dneska se takový žánr už příliš nenosí a podobných filmů vzníká čim dál tím méně, ale taková je holt dnešní doba. Z aktualního dospělejšího pohledu už samozřejmě vidím tu škálu nesmyslů, kterými nás Donner bezhlavě krmí, ale i tak jsem se při sledování místy pobavil přímo královsky a o to jde především. Možná bych ještě mohl trošičku rýpnout do počtu hereckého obesazenstva dětských rolí, kterých je podle mě zbytečně moc a zvláště pak mladší diváci z toho můžou mít trochu chaotickou paseku, ale to je na úhlu pohledu. Jinak si myslím, že jde pořád o jeden z nejzajímavějších dětsky laděných dobrodružných filmů, na které můžete na obrazovkách narazit a rozhodně by ho bylo hříchem minout. Když si připočtu i oficiálně vydanou videohru, kterou mám taktéž nesmírně moc rád a úžasně rytmickou titulní píseň od Cyndi Lauper, nemůžu prostě jinak, než střílet plnými 5ti hvězdičkami. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (58)

  • Seanu Astinovi bylo dovoleno, aby si nechal mapu pokladu z filmu. Jeho matka ji pak našla a myslela si, že jde o kus plesnivého papíru, a tak jej vyhodila do koše. (mi-ib)

Související novinky

Oscaroví režiséři u Star Wars seriálu

Oscaroví režiséři u Star Wars seriálu

22.03.2023

Je to teprve pár dní, co se režijní duo známé jako The Daniels (Daniel Kwan a Daniel Scheinert) zasloužilo o Oscara za nejlepší režii a vlastně i nejlepší film na 95. ročníku udílení cen Akademie.… (více)

Zemřel Richard Donner

Zemřel Richard Donner

05.07.2021

Legendární režisér Supermana, Smrtonosné zbraně nebo Spiknutí Richard Donner zemřel ve věku 91 let. Smutnou zprávu přinesla jeho manželka, producentka Lauren Shuler Donner. Slavný tvůrce pocházel z… (více)

Vzniknou Rošťáci 2?

Vzniknou Rošťáci 2?

07.04.2014

Pokud vám film z titulku nic neříká, není to zas tak velké překvapení. Rošťáci Richarda Donnera (Superman, Smrtonosná zbraň) jsou obří klasikou spíš v zámoří, kde v osmdesátých letech nabrali podobný… (více)

Reklama

Reklama