Reklama

Reklama

Sammyho dobrodružství 3D

  • Česko Sammyho dobrodružství (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mořské želvy Sammyho od jeho narození až do dospělosti. Za svůj život mořské želvy přeplavou tisíce kilometrů, aby se pak v dospělosti vrátily na pláž, kde se narodily. Sledujeme malého Sammyho na jeho úžasné cestě plné dobrodružství s kamarádem Rayem a jeho hledání přítelkyně Shelly. Ústředním motivem je přátelství, odvaha a láska a film zábavnou formou předává dětem poselství o potřebě ochraňovat naší planetu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (96)

Olík 

všechny recenze uživatele

Prapodivná ekologická poudačka.....tu snad želvy i napsali. Chybí tomu snad všechny atributy, kterými současné animáky disponují. Navíc mi ten příběh, když se k tomu postavím tak, že primárně je určen pro nejmladší publikum, přijde celý divný. Nevím, mým dcerám se to docela líbilo (což by asi mělo být to nejdůležitější), ale pro mne jeden z nejslabších kreslených počinů poslední doby. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak by vypadal Nemo, kdyby to nebyl ten vyšperkovaný klenot Pixaru. Dětinský a hloupý příběh bez vtipu, narážky na ekologii co každých 10 minut a opravdu nepovedená animace (o 7 let starší Nemo vypadá líp). I když má Sammyho dobrodružství necelých 90 minut, divák starší 15 let se bude od poloviny nudit až běda. A ke konci mu to bude všechno úplně ukradený. Prostě takový když 2 dělají totéž, není to totéž. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Těžko se rozhodnout, jak film ohodnotit, respektive tápu mezi 3-4*. Animace nádherná, postavičky roztomilé a zábavné, ovšem příběh trochu slabší, ale tak je to pohádka, tam to prostě musí končit přes různé nepříjemnosti šťastně. Podle mě ale ukazoval lidi až v moc dobrém světě. Nejlepší postava? Jednoznačně želva Věra a v závěsu za ní ten kocour :) ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Ale jo, obrázky jsou pěkné. Jenže co dál? Sammy a vlastně všechny postavičky nejsou nijak zvlášť sympatické. A příběh? Kdyby chlapci z BBC přilepili kameru na krunýř živé želvě, třeba by to bylo stejně "zajímavé". Ale co. Možná si děti vezmou ponaučení z toho, že ropa v moři i igelitový pytlík plující na hladině je fuj. Natožpak velrybáři, kteří jsou 2x fuj. A snad si i zapamatují, že hodní jsou hlavně lidi, kteří jezdí kytkama pomalovaným autobuskem a ve znaku mají prak s čárkou uprostřed a ...no to je asi tak všechno. Někteří tady vyzdvihují dobrý výběr písniček. A mě zrovna chyběly písničky, které by šlo přezpívat do češtiny, takže by jim děti rozuměly a mohly by tak vypomoct chabému příběhu. Konec konců, tento film je určen primárně pro děti. Dospělý tam toho moc nenajde. Tím že jsem přesvědčen o škodlivosti koukání na filmy s 3D brýlemi na nose, považuji tento filmeček za relativně neškodný pouze v placatém provedení. No a tím pádem se mi zdá být vcelku zbytečný, protože z těch tří hvězd padly dvě na zdařilou animaci. PS: Zpočátku to nevypadá, ale ve vodě se to razantně zlepší. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Videl doma v 3D na FullHD 3D Plazme Panasonic Viera 600Hz. 3D prvky sú na vysokej úrovni, no niesu jediné. Pekný animovaný film z rýchlim tempom deja,príjemnou atmosférou a peknou hudbou. Film ako pre veľkých tak aj pre malých...........Soundtrack Ramin Djawadi: 1. Free - Donovan Frankenreiter ,2. Happy People - Dry Spells ,3.Love Today - Mika ,4. California Dreamin' - The Mamas and The Papas ,5. Love Will Find a Way - Mishon ,6. Ain't No Sunshine - Michael Jackson ,7. You're Not Alone - Matt Mahaffey ,8. Love Child - Fibes, Oh Fibes! ,9. Shark in the Water - VV Brown ,10. Remix Elle Panique - Olivia Ruiz ,11. Welcome to the World - Ramin Djawadi ,12. Exploring the Sea - Ramin Djawadi ,13. Here Comes Samy - Ramin Djawadi ,14. Shelly's Lost - Ramin Djawadi ,15. The Coral Reef - Ramin Djawadi ,16. Where Is My Girl - Ramin Djawadi ,17. Around the World - Ramin Djawadi ,18. Wedding Ballet [bonus] - Ramin Djawadi ,19. Talking to the Moon [bonus] - Bruno Mars ()

Galerie (114)

Zajímavosti (1)

  • Alternatívnymi názvami snímky boli aj názvy A Turtle's Tale: Sammy's Adventures či Around the World in 50 Years 3D. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama