Reklama

Reklama

Populární spisovatel Ryan pomáhá lidem ve svých knihách vyrovnat se se ztrátou blízkých. Je hvězdou v oboru a něco jako guru pro lidi v těžkých životních situacích. Jeho obličej je na výrobcích všeho druhu a Ryan žije v domnění, že se sám vyrovnal se svou minulostí. Agent mu dohodne seminář v Seattlu, kde bydlí rodiče jeho tragicky zesnulé manželky. I když se tváří jako rozesmátý profesionál, Ryan skrývá nejedno tajemství, které ho nutí stále se dívat zpět. Naštěstí potká na chodbě v hotelu půvabnou květinářku, která jeho život obrátí vzhůru nohama. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (202)

Ant 

všechny recenze uživatele

Stokrát ohraný koncept v novém obalu. Prvotní nápad by ani nemusel skončit tak průměrně, kdyby scénář tak prvoplánovitě neútočil na divákovy city. Některé scény jsou tam absolutně navíc a kdyby je režisér vystřihl, film by vůbec o nic nepřišel. Květinářka Jennifer Aniston mi tady sedla, Eckhart mi místy přišel trochu přehrávající. Zbytečný ale stravitelný film. 2,5* ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Hu! Depresivní hyena se jednoho dne podívala do zrcadla a rozhodla se své mizérie trochu využít. Zpeněžit se dá koneckonců všechno a někomu, kdo si dává mršiny k svačině, to nemůže rozhoupat žaludek. Mně jo. Řekla bych, že nebohá květinářka Eloise litovala, že není skutečně hluchoněmá, byť i pouhá přítomnost tohohle panáka na stejné planetě by musela být nesnesitelná. Ženy mívají samaritánská nutkání a pitomci mají štěstí, že se občas vztahují i na ně. ()

Reklama

sona123 

všechny recenze uživatele

Koukám, že tenhle film vyvolal v mnohých divoké emoce, i když píší - nuda, mega nuda...Já jsem se chtěla dívat na romantickou komedii s Aaronem Eckhartem a Jennifer Aniston a co jsem koupila, to jsem dostala. Pobavila jsem se, lehce poplakala a v závěru šťastně vydechla. Romantické love story (často ze Seattlu) prostě jsou takové, to přece nejsou bijáky na Oscara, ty mají příjemně zaplácnout odpoledne, možná večer. Jo, a tyhle věci se prostě snaží hrát na city, kdyby někdo nevěděl. Mně se to líbilo. ()

otík 

všechny recenze uživatele

První třetina filmu vypadala strašně. Otřesné dialogy (možná dáno překladem do dabingu, ale dialogy fakt hrůza), scény jak z amatérského filmu natočeného pro přijímačky na filmovou fakultu. Naštěstí zbývající části filmu jsou tuctovou romanticko-dramatickou jednohubkou, která sice žádného romantického fajnšmekra neohromí, ale také neurazí. A ke konci dokonce i ta pověstná slzička ukápne. Ano, dalo se to, ale na formát Aniston x Eckhart je to neskutečně málo. ()

KarKulA 

všechny recenze uživatele

Občas zajímavá kamera, a ač nejsem žádný milovník květin, v úžasu jsem koukala na nádherně naaranžované kytice kterých je díky postavě Eloise, vlastnící květinový krámek, víc než dost. Nicméně chyběla tomu hlava a pata, scénář se plácal ode zdi ke zdi a postavy se chovaly jako mentálně retardované. Celkově, i přes ty nádherné pugééty, podprůměrný romantický slint. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Jennifer Aniston, představitelka Eloise, se neúčastnila natáčení v Seattlu. Všimněte si, že nikdy nespatříme její obličej, byla totiž použita dvojnice. (HellFire)
  • Jméno firmy Unicorm je kombinací názvu produkční společnosti Universal a americké mediální společnosti Viacom. (HellFire)
  • V souvislosti s náplní práce Ryana (Aaron Eckhart) jsou ve scéně na hřbitově zabrány hroby legendárního herce Bruce Leeho a jeho syna Brandona, kteří oba zemřeli předčasnou smrtí. (Pepinec)

Reklama

Reklama