Reklama

Reklama

Populární spisovatel Ryan pomáhá lidem ve svých knihách vyrovnat se se ztrátou blízkých. Je hvězdou v oboru a něco jako guru pro lidi v těžkých životních situacích. Jeho obličej je na výrobcích všeho druhu a Ryan žije v domnění, že se sám vyrovnal se svou minulostí. Agent mu dohodne seminář v Seattlu, kde bydlí rodiče jeho tragicky zesnulé manželky. I když se tváří jako rozesmátý profesionál, Ryan skrývá nejedno tajemství, které ho nutí stále se dívat zpět. Naštěstí potká na chodbě v hotelu půvabnou květinářku, která jeho život obrátí vzhůru nohama. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (202)

predators 

všechny recenze uživatele

Chápu, že v lásce se meze nekladou, ale pokud jde o filmové zpracování romantického námětu, měla by ústřední dvojice jistá kritéria splňovat. Alespoň to, že to mezi nimi bude jiskřit nebo si na to tedy budou hrát. Tady to neklapalo ani na druhý, ani na třetí, ba ani na žádný další pohled. Jennifer Aniston mám rád, ale Aaron Eckhart mi k ní prostě neseděl. Navíc ona vedlejší, tedy aspoň si myslím, že byla vedlejší, "oukej" část byla dojemnější než celá love story. 40% ()

st.jim 

všechny recenze uživatele

Prvních 45 minut je to neskutečná a velice bolestná nuda, která se přežívá jen těžko. Ten zbytek je už lepší, ale nijak celkový dojem nezlepší......Film jako: "on brečí, ona prodává květiny....zakoukají se do sebe a on stále brečí"....tak tohle ne, to je nad moje síly. Upřímně tě lituju Jennifer, když bere takové role. ()

Reklama

jefff 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná oddychovka i více než jedno zkouknutí. Příjemný výběh herců, sympatická zápletka, dostatek (nenásilně) dojemných scén i nezvorané finále dělá z Lásky na druhý pohled koukatelnou romatickou komedii, u které nebudete přeslazeni ani neznuděni, nevyvolá ve vás apatii či pocit ztraceného času...já doporučuji! ()

klerik 

všechny recenze uživatele

V podstate klasický priemer, ale mne hrozne vadilo "americké" riešenie životných problémov. Celkovo princíp "návodov na život" mi je proti strsti, navyše tu je v nadmerne patetickom prevedení... Tvorocvia dosť tlačia na emócie (úmrtie syna, úmrtie manželky), ale ja som im neveril ani chvíľu (Zoberte si sviečku a všetkým prítomným porozprávajte, čo cítie...). IBA NA OBJEDNÁVKU (Korenie lásky) je znesiteľnejšie... ()

M1k9 

všechny recenze uživatele

Mám smíšené pocity z této vylepšené hry na city, která diváky hrubě podcenila. Jde to ostatně vidět na všech ukazatelích úspěšnosti. Chceme toho tolik? Chceme stále větší a větší zážitky. Obměněné napodobeniny kategoricky odmítáme. Všechno má své meze slušnosti. Opakovaný vtip není vtipem, i kdyby byl sebe dokonalejším. Je smutné, že takovou frustraci jsem si už musel vylít a stále se nic nezměnilo. Navíc mě mrzí, že to hází skvělé herecké výkony pod stůl. 4/10 ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Jennifer Aniston, představitelka Eloise, se neúčastnila natáčení v Seattlu. Všimněte si, že nikdy nespatříme její obličej, byla totiž použita dvojnice. (HellFire)
  • V souvislosti s náplní práce Ryana (Aaron Eckhart) jsou ve scéně na hřbitově zabrány hroby legendárního herce Bruce Leeho a jeho syna Brandona, kteří oba zemřeli předčasnou smrtí. (Pepinec)
  • Jméno firmy Unicorm je kombinací názvu produkční společnosti Universal a americké mediální společnosti Viacom. (HellFire)

Reklama

Reklama