Reklama

Reklama

Populární spisovatel Ryan pomáhá lidem ve svých knihách vyrovnat se se ztrátou blízkých. Je hvězdou v oboru a něco jako guru pro lidi v těžkých životních situacích. Jeho obličej je na výrobcích všeho druhu a Ryan žije v domnění, že se sám vyrovnal se svou minulostí. Agent mu dohodne seminář v Seattlu, kde bydlí rodiče jeho tragicky zesnulé manželky. I když se tváří jako rozesmátý profesionál, Ryan skrývá nejedno tajemství, které ho nutí stále se dívat zpět. Naštěstí potká na chodbě v hotelu půvabnou květinářku, která jeho život obrátí vzhůru nohama. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (202)

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Ne že bych neměl rád Aarona Eckharta, to zase jo. Ale tenhle druh romantických filmů.......no, ono je to prostě pořád všechno ja jedno brdo. Ona nechce jeho -> on nechce jí -> nechtějí se ani jeden -> chtějí se oba. Jako by to člověk nevěděl už od začátku. Nějlepší scény z celého filmu jsou když je Ryan se svou skupinou a choděj po uhlíkách, nebo nakupují nářadí a materiál, jinak to stojí celkem za prd. ()

bassator odpad!

všechny recenze uživatele

Slovo KÝČ je v tomto nesnesitelném snímku prezentováno od první do poslední minuty, včetně hereckého obsazení, které nakopalo tomuto filmu kou.. podruhé. Komentář uživatele lesumira o vydírání filmem a nasranosti na každého kdo se na tomto filmu podílel je zcela přesný... - 28. 1. 2012 - 0% ()

Reklama

prezdivaka 

všechny recenze uživatele

Jakoby ingredience míchala sama velká Marie Poledňáková. Vykalkulované a přeslazené nic. Samosebou tam musela být zajímavá povolání, smrt manželky, zachráněný pes...a v neposlední řadě krásný herec v hlavní roli. Scéna s vypuštěným papouškem kakadu, který žije v horké Austrálii v hejnech, do studeného Seattlu, což byla samosebou jeho smrt, byla scela jistě symbolická a vysoce artová. Ovšem nesmyslnost této akce by pochopilo i dítě. Srceryvné setkání s tchánem (jak se dověděl, kdo mu ukradl papouška?) na závěrečné přednášce a sebeodhalení, po kterém diváci teskají, vstávají a pláčí, to je přesně pro amerického diváka. Ryanův obchodní partner řekl - to byla realita. ()

greetchen 

všechny recenze uživatele

Herci, kteří mě obvykle pobaví, tentokrát zklamali. V komických pasážích to bylo slabé a ploché, ty dramatičtější občas i šikovně zasáhly a někoho možná i donutí pustit nějakou tu slzičku. Jinak musím smutně konstatovat, že se z toho dalo vykřesat mnohem víc. Láska na první pohled to nebyla a podívat se na to podruhé? Za to mi to nestojí. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Divný. Chvílemi je to komedie (zasmál jsem se dvakrát), chvílemi drama, ale asi se jedná především o romaťák. Nepovedenej romaťák. První půlhodina ještě ušla. Jenže pak se film pozvolna začne posouvat kamsi do řitě. Čili je jasné, že závěr nebude stát za nic. A přesně tak to taky dopadlo. Ukňučenej závěr, plnej vážně míněných a přitom nechtěně srandovních emocí mě otrávil, až urazil. Herci na to, v jakej hrajou srágoře se naštěstí moc neztrapnili a dají se považovat za klad filmu (což je jeden z důvodů proč jsem to dokoukal), ale svý agenty by měli nakopat do prdele. S bídou dvě hvězdičky. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • V souvislosti s náplní práce Ryana (Aaron Eckhart) jsou ve scéně na hřbitově zabrány hroby legendárního herce Bruce Leeho a jeho syna Brandona, kteří oba zemřeli předčasnou smrtí. (Pepinec)
  • Jennifer Aniston, představitelka Eloise, se neúčastnila natáčení v Seattlu. Všimněte si, že nikdy nespatříme její obličej, byla totiž použita dvojnice. (HellFire)
  • Jako interiér Eloise´s Garden byl použit luxusní obchod s dámským prádlem, který filmaři předělali na květinářství. (Ruuzha)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno