Reklama

Reklama

Video Dead

(festivalový název)
  • Česko Vražedné video (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kde jste koupili tu televizi? Je nějaká kouzelná... vylézají z ní zombíci... I když není v zásuvce! Škoda, že to takhle nefunguje s pornem. Řekněte sýr a užijte si tento šílený horor, ve kterém zřejmě nic není myšleno tak úplně vážně. (Bloody Xmas Festival)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Je to hroznej trash, ale občas jsem se fakt od srdce zasmál!! Navíc zde je fakt všechno naruby ... Jako naprostej vrchol popření "zombies-subžánru" považuju scénu kdy zombie ve svatebních šatech nahání s motorovou pilou mladíka po lese ... Ad absurdum. Herecký výkony šílený, ale do takhle nízkorozpočtovýho trashe sednou ... Divím se, že to nezaprodukovala Troma ... Jako zajímavej snímek, ale never moc, zbytečně dlouhá stopáž a zdlouhavý scény ... ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je trash jako stehno... Neskutečné béčko s šíleně amatérskými herci, sympatickými maskami, plné nadsázky, gore, ale taky zbytečně natahovaných (a tím pádem nudných) scén, které se odkazuje na mnohé klasicky žánru a zároveň popírá jimi stanovená pravidla... Prostě zombíci vylézající z televize... Sadako hadr... ()

Reklama

JFL 

všechny recenze uživatele

Další skvostná zetková óda na kouzlo absolutního rámu (co není vidět v záběru jako by neexistuje a ani postavy ve filmu to nevidí, případně si toho všimnou, až když to vejde do záběru) nečekaně uhrane zcela originální premisou i pojetím zombií. Nápad na televizi, ze které do reality přechází cokoli, co se objeví na její obrazovce (škoda, že na ní běží jen dva programy, které občas po vzoru bobovize zastoupí mluvící hlava), je grandiózní a amatér Robert Scott touhle trashovou blouznivinou vlastně předešel o řadu let kult japonského "Ringu". Ještě famóznější je ale zdejší vhled do psychické podstaty zombií, které údajně útočí na lidi proto, že ty jim svým strachem připomínají, že jsou mrtvé. Každým coulem zcela nevyzpytatelný snímek, který dostatečně otevřeným či podroušeným divákům nabízí velkolepou nonsensovou zábavu, o které se můžeme jen dohadovat, do jaké míry byla nezáměrná. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Príbeh sa krúti okolo televízie ktorá má moc privolať cez obraz zombíkov. Jednoducho sa spustí prijímač a oni postupne povyliezajú z obrazovky, sranda čo ? Ide o štandartnú osemdesiatku s čudným plechovým soundtrackom a absolútnymi klišé čo sa týka čŕt charakterov. Avšak oproti štandartom sa líši troch bodoch. Produkcia je tak neskonale lacná, a štáb bez riadneho zvukára a jedného mikrofónu kazí aj to čo sa prakticky pokaziť nedá a nechcene tomu dodáva atmosféru amatérskeho filmu, že to je tak smiešne až by jeden plakal. Herecké výkony a dialógy sú tupé až to bolí aj keď miestami hlášky typu "oh shit" pobavili, ale samozrejme nechcene. Druhý bod je inteligencia postáv. Toto je hádam jediná zombie snímka kde sú zombíkovia chytrejší ako ľudia! Fakt, nekecám.. Videli ste niekedy zombíka utekať s motorovou pílou? Ja teda nie. A za tretie: Scenár nebol prekvapivo podľa šablóny. Ešte som nevidel aby sa v céčkovom filme, ktorý ide na istotu, udiali tak zásadné zmeny v dejovej línií. Tak ale ruku na srdce je to nehorázny trash ktorý neodporúčam nikomu. Snímku som zohnal iba v nie práve najkvalitnejšom VHS ripe. O titulkoch ani nerozprávam, neexistujú. Ale musím zaručene pochváliť, že gore tu bol v skutku na úrovni.. Krv sa liala s každých otvorov a to riadne. ()

Kangax 

všechny recenze uživatele

Filmu by slušala oveľa menšia stopáž. Dialógy sú samozrejme katastrofa, herecké výkony takisto, ale viaceré scénky pomerne originálne a zábavné. Ja tieto nízkoročpočtové "teenegerské" horory moc nemusím, ale odkazy na niektoré staršie kultové snímky celkom potešili a čo môžete očakávať od "trasheru" s konca osemdesiatych rokov? ()

Reklama

Reklama