Reklama

Reklama

Soukromý detektiv Malone (Thomas Jane) není zrovna policejní vzor. Násilí místo obyčejné domluvy mu rozhodně nedělá problémy. Tento detektiv jednoho dne dostane za úkol ochránit jisté velmi důležité informace, na které si samozřejmě dělá zálusk i zdejší mafie. Malone se však nehodlá informací vzdát tak snadno a rozhodne se tento úkol splnit za každou cenu. (TomikZlesa)

(více)

Recenze (118)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Slušná akční krimi jízda se stabilně koukatelným Thomasem Janem, která si nehraje na víc, než na co sama má. Vytříbený vizuál, skvělá úvodní přestřelka a sexy Elsa Pataky na film působí jako nitro na nabušenou káru Paula Walkera. Bez těchto tří ingrediencí by z Give 'em Hell, Malone byl nejspíš hodně rychle zapomenutelný mix zfilmované Mafie a Kata. Nevím, ve které době by se měl děj filmu odehrávat, je z něj po většinou cítit ten pravý noir feeling 30. let (a asi takový měl být i celkový dojem), který však sem tam překazí nějaký nesmysl (lollipop, auto taxislužy). Film jsem bral jako jednohubku a přesně to jsem taky dostal. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pravdu mají ti, co píší, že začátek je celkem solidní řežba, plná akce – střelného prachu, drsných hlášek i černého humoru. Parádní start skvěle navnadil, jenomže postupem času tomu začala docházet šťáva a došlo i na pasáže, kde jsem se trochu nudil. To však nic nemění na tom, že film je plný zajímavých postav, pošuků, asijská mrška taky nebyla k zahození – pan Zápalka rovněž – no a o sexy Else Pataky se asi nemá cenu bavit vůbec. Kurňa to je ženská… Thomas Jane odvedl slušný výkon a dobře ho doplňoval i Ving Rhames. Je trochu smůla, že Russell Mulcahy nedokázal ukočírovat celý film. Protože několik nezapomenutelných okamžiků se tu vskutku dá najít. Lepší průměr to je, ale žádná pecka. 60% ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

"Resident Evil 3 v barvách noiru." Geniální Jane, obří porce nadsázky, Mulcahy jedoucí na plné koule... a lehce pokulhávající scénář, do něhož se přimotala veletrapná variace na Jokera, jejíž utrpení je vzhledem k otravnosti postavy paradoxně mnohem zábavnější, než by tomu bylo za normálních okolností. Úvodní scéna nezapomenutelná. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Luxusní úvod a postavy napsané tak, že nevadil ani nehrající Thomas Jane, protože to za něj v pohodě obstarali Hutchinson a spol.. Jenže to bylo v tomhle pokusu o noir vše, co stálo za řeč. Neříkám, že některé hlášky neměly něco do sebe, stejně jako se našly sekvence, které uvíznou v paměti, ale dohromady to prostě nešlapalo. Proč, to je otázka. Je to škoda, protože tahle záležitost se mohla stát kultovní.60% ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Od začiatku do konca sa to snaží byť drsné, cool, sexy a neviem čo ešte, ale akosi to nešlo. Hlášky sú väčšinou neúčinné a non-stop akcia prekvapivo nudná. Občas natrafíte na akčný film, ktorý nech je akokoľvek akčný a snaží sa zaujať sebaviac je jednoducho nezáživný. To je bohužiaľ tento prípad. V závere som správne tušil, že sa Malone po dvoch tutových úderoch basebalkou opráši...A on fakt vstal a nechýbal mi ani zub! Kurva Malone, ty si fakt drsný...40-50%. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • V jedné scéně použije Malone (Thomas Jane) do své zbraně Mateba v ráži .357 Magnum náboje, které sebral z Murphyho (Leland Orser) revolveru SW raže 38.special, nejedná se ovšem o chybu, tato záměna je možná i ve skutečnosti. (HectorHagman)
  • Zbraň, kterou používá Malone, je Mateba Model 6 Unica, automatický revolver. Těchto typů bylo vyrobeno jen několik kusů. (TomikZlesa)
  • Malonovo auto je Buick Straight 8 z roku 1952. Thomas Jane auto objevil pár dnů před natáčením a nechal si ho dovézt až z Oxnardu v Kalifornii. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama