Reklama

Reklama

Infestation

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Hlavní hrdina po probuzení ze spánku zjišťuje, že je zabalen v zámotku pavučiny ve své kanceláři. Zanedlouho zjišťuje, že svět napadl obří hmyz. Vytvoří skupinu, jejímž cílem je hmyz odstranit. (Dines)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Tento den začíná jako každý jiný - někdo je šťastnej, někdo ne. Někomu jde práce od ruky, někdo dostane padáka. Ale to vůbec není podstatné, protože všichni do jednoho se po útoku obřích brouků stávají jen potravou zamotanou v kokonech z pavučiny. Cooperovi (Chris Marquette) se ale podaří ze zámotku uniknout, a osvobodit také několik podobně postižených osob - a společně musí vykoumat, jak se hmyzí hrozbě ubránit ... Tento film má tu obrovskou výhodu, že si nehraje na žádné kvalitní áčko, ale už od první scény nadšeně hlásá, do kteréže kategorie to patří. A tím, že od něj pak divák nic moc nečeká, může se dočkat jen a pouze příjemného překvapení - samozřejmě, když přehlídne těch několik nepovedených detailů (Skupina se rozhodne umlčet hysterickou ženskou, místo aby zdrhla od ní co nejdal, dřív než si ji brouci všimnou. Nebo jak to, že zrovna otec hlavního hrdiny se broukům vyhnul, ač jinak zamotali všechny ostatní? Nebo proč jsou ti brouci tak brutálně digitální?). Ale což, bavil jsem se, a to se počítá... ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

Takovy prumerny ,rychle splacany kousek s nove vlny horrorkomedii.Herci sympaticti,dobre vybrani,brouci se daji prekousnout,mutanti vypadaji celkem dobre,nejaky ten slusny vtipek se vzduchem obcas mihne.Prsa uvidime a o konec plny hrdinskych skutku,taky nejsme osizeni,takze takova snadnozapomenutelna oddechovka je opet na svete!Nenudil jsem se ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

A zase ti brouci. Tentokrát je jasné, že velké investice zde neproběhly, tudíž nemůžeme čekat zázraky. A navíc můžeme odpouštět, takže prominu né zrovna luxusní triky, stokrát viděný příběh a opomenutí slibovaného humoru. Díky čemu mi ale vstávaly vlasy hrůzou, je totální demence většiny lidí. Zdá se, že i ti brouci byli chytřejší... Ještě jedna hvězdička za hudbu a je z toho slabší průměr... 45% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vcelku stupidni horova komedie, ktera neni bohuzel ani moc komicka a uz vubec ne hororova. Na druhou stranu, na poli ekohororu uz jsem videl daleko horsi kousky, navic tady nejsou brouci trikove vylozene rusici a da se na ne v pohode koukat a herecky obsazeni, ackoliv hrajou hovno, tak jsou to docela sympataci, sem tam utrousi nejakou hlasku a Ray Wise je fajnovej. Slabsi 3*. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Slabej průjem, teda průměr. Tento film je taková ostůdka všech BUG filmů, až to není pěkné. I tento film nám přináší invazi pavouků a všelijaké havěti. Silně digitální brouci, dokážou rozervat lidské oko a naopak herecké výkony polechtat bránici, ale ne v tom dobrém smyslu. Lepší herce najdeme i fotbale. Ikdyž najde se zde pár scének, které nejsou úplně k zahození, ale to celý film určo nezachrání. Nebýt divně vypadajících brouků a nekvalitních hereckých výkonů, byl by to vysoce kvalitní film na pobavení, ale zbylo z toho jen pitomé Béčko, které pobaví asi jen 2x-3x. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama