Reklama

Reklama

Steven Seagal - Muž zákona

(pořad)
  • Česko Steven Seagal: Stražce zákona (více)
Reality-TV / Krimi
USA, 2009, 19x30 min

Steven Seagal se vydává společně s policejním sborem do ulic města New Orleans v Louisianě, kam půjde hledat skutečné kriminálníky. V pořadu tak budou vidět bojové dovednosti akčního herce Stevena Seagala v reálném boji. Tvůrci dají také nahlédnout do hercova soukromí. (oficiální text distributora)

Recenze (75)

Spooner 

všechny recenze uživatele

"Steven Seagal už dělá v Louisianě 20 let zástupce šerifa, akorát to drží v tajnosti." To je snad jediná věc na tomhle pořadu co mě zaujala. S jeho příbývajícími kily je totiž s podivem, že si Seagala nikdo nevšim. Jinak se ale Seagalovi výměna policejní uniformy místo černého kabátu vůbec nepovedla. Je to opravdu mizerně natočený, bez nápadu či zajímavé situace a člověka to vůbec nebaví. Ale hlavně je to úplně stupidní. Seagal je tady za většího blbce, než jsme doufali a dle dosud viděného policejního sboru tam není sám. Některé policejní zákroky jsou opravdu na hlavu a člověk spíš začne policajty po tomhle pořadu nenávidět, než aby je začal respektovat. No a Stevena bude po té jeho aroganci a namyšlenosti co tady předvedl taky respektovat málokdo. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Náhodou... jedna z (opravdu) mála novodobých projektů Stevena, na které se dá koukat :) Jo, Seagal i tady přehrává.. i když tu nemá nikoho hrát. A je opravdu komické sledovat Seagala, jak radí odborníkům, jak mají dělat svou práci. Teď druhá sérka je opravdu našlapaná a dost přitvrdila narozdíl od první... takže já mám jasno! ()

Reklama

Ichabod odpad!

všechny recenze uživatele

Opuchlej Seagal radí americkým policajtům jak potírat kriminálníky a motá se okolo a ztěžka dejchá, že kdyby měl někoho pronásledovat po svých asi by to zkončilo odvozem sanitkou... Když v USA i hodně slabej herec to dotáhne až na guvernéra nebo prezidenta... Proč by nemohli filmoví akční hrdinové radit policajtům jak dělat svou práci. Snad někdy přijde poradit i Superman jak konečně docílit světového míru... ()

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Steven tak dlouho hrál klaďasy, policajty, bejvalý policajty, válečný veterány a bůhví koho ještě, až si nakonec vsugeroval, že je opravdu policajt :-D No budiž. Na jednu stranu docela sranda, na druhou stranu nechutná Stevenova sebepropagace ("někdo, kdo studoval bojová umění tak dlouho jako já... " atd.) v pořadu, kterýmu se nedá uvěřit. Nechci se Stevena dotknout (obrazně ani doslova), respektive jeho (nad)váhy, ale proč zrovna ta "jeho" jednotka měla SUV a ne normální policejní auto? :D ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal mě strašně příjemně překvapil. Zajímavá podívaná díky které můžeme nahlédnout do práce policejního sboru i do soukromí mistra bojových umění. Seagal není jen akční hrdina, je to člověk, který ctí spravedlnost a po zhlédnutí tohoto kousku mi bude bližší. A i jeho starší filmy, kde bojuje za práva utlačovaných, odteď dostávají nový náboj a rozměr. Je to skutečný profesionál a zásadový muž, pro kterého není nic nad zákon. Mistr aikido je i vynikajícím střelcem - to jsem opravdu zíral, co Steven s pistolí dokáže. Své umění se snaží předat svým kolegům, se kterými spolupracuje už více než dvacet let. Doporučuji, protože jednotlivé epizody nejsou dlouhé, mají spád, myšlenku a proto pěkně utíkají. Rozhodně se jedná o jeden z nejlepších počinů, ve kterých se Seagal za posledních deset let objevil. P.S. Filmy Stevena Seagala ještě před natočením tohoto seriálu vydělaly přes dvě miliardy dolarů a proto si myslím, že si tato filmová ikona zaslouží více respektu, než se mu především zde na databázi dostává. POZOR!! Edit 9/2022: Tak se nám Steven v posledních letech hezky vybarvil. Stojí po boku ruských vrahů a celý se zavrtal do řiti šílenému diktátorovi z Kremlu. Je to kokot. Původní koment i hodnocení však ponechám, jako takovou raritu. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Místo natáčení: Jefferson Parish, New Orleans, stát Louisiana. (ssfan)
  • Kromě herce Stevena Seagala se v pořadu objevují také policisté Johnny Fortunato, Newell Normand a Larry Dyess. (ssfan)
  • Úvodní epizoda s názvem The Way of the Gun vytvořila americké stanici A&E TV rekord ve sledovanosti vlastní televizní série - 3,4 milionu diváků. (ssfan)

Reklama

Reklama