Reklama

Reklama

Politické harašení aneb S politiky stále netančíme

(pořad)

Obsahy(1)

Zuzana Bubílková a Miroslav Šimek zábavnou formou glosují politické dění bez rozdílu politických stran. Diváci mají možnost setkat se s oblíbenou tetičkou ze Slovenska, poslechnout si odpovědi na otázky pro Rádio Bubu, případně imitované rozhovory se známými politiky. Jedná se o představení, které se zabývá politickou satirou, průřezem politických stran a vrací tak z pohledu občana politikům jejich často sobecké a nelogické chování. (Pumiiix)

(více)

Recenze (97)

daEmoNickY 

všechny recenze uživatele

Zaprodali se :)................................................Zajimave je videt jak zmenily styl. Zacali take s tim musi pohnout protoze uz nedelaji pro verejnopravnou tv...................Sakra! Nova zabila Simka!! :)............................Jestli se vam moje plky nelibily vite kam mate jit (k tv a pustit si Simka a Bubilkovou). ()

MurielRezek

všechny recenze uživatele

Viděla jsem tento pořad dvakrát. Podruhé ze zvědavosti, zda-li se něco změní. Nezměnilo. Nejen mým uším naprosto nelahodící dikce a barva hlasu, včetně pitvoření madam Bubu, ale zejména PODBÍZIVOST celé této šou. Mám ráda černý humor (i ten nejčernější), satiru a ironii, nekorektní hlášky, ale v tomto trapném balení, které servírovali tito dva baviči, zbyla jen pachuť ubohé lidové zábavy. Tento druh humoru je mi naprosto cizí.Nutno dodat, že ani pan Šimek nikdy nepatřil k mým favoritům. Měla jsem vždycky pocit, že i mému oblíbenci Jiřímu Grossmannovi to tak trochu kazí. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Poněkud slabší než předchozí S politiky netančím, ale to bylo dáno nejen přechodem z České televize na Novu, ale i pomalu se horšícím zdravotním stavem největšího „esa“ Miloslava Šimka. Já měl tohoto herce a baviče strašně rád a oceňuji, že si dokázal najít smysl pro humor a politickou satyru i v době, kdy na tom byl opravdu zle. Bohužel kvalita jednotlivých dílů tím trpěla, ale to nebyl jeho problém. Bubílkové postupně narostl solidní „rypák“ a začala být spíš trapná, než abych se u toho pochcal smíchy…. Pořád ale průměrný pořad… ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Novácký dojezd původního S politiky netančím. Relativní výhodou přechodu na Novu jsou dnešní dostupné reprízy, protože Nova si vcelku brzo začala považovat vlastního archivu. Jinak byla samozřejmě kvalita pořadu proměnlivá, Bubu už nebyla tak devadesátkově sexy s přibývajícími roky a Šimek brzo ztratil svůj dřívější esprit. Ale jako historické okénko je to pořád důležité. ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Inu celá show stála na komediálním talentu Miloslava Šimka. Když zemřel, nemělo smysl se pouštět do pokračování, protože Bubílková je trapná kráva a sama to neutáhne. Je poměrně smutné, že se Šimek na starý kolena pustil do tak nevděčného satirického tématu, kterým je politika a který se tu příliš nesetkává s pochopením. Ještě smutnější je, že po Grossmanovi, Nárožném, Sobotovi a Krampolovi si vybral za komediálního partnera - přicmrndávače právě tragickou Bubu. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama