Reklama

Reklama

Politické harašení aneb S politiky stále netančíme

(pořad)

Obsahy(1)

Zuzana Bubílková a Miroslav Šimek zábavnou formou glosují politické dění bez rozdílu politických stran. Diváci mají možnost setkat se s oblíbenou tetičkou ze Slovenska, poslechnout si odpovědi na otázky pro Rádio Bubu, případně imitované rozhovory se známými politiky. Jedná se o představení, které se zabývá politickou satirou, průřezem politických stran a vrací tak z pohledu občana politikům jejich často sobecké a nelogické chování. (Pumiiix)

(více)

Recenze (97)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Starý, vypelichaný, račkujúci Miloslav Šimek by mi nijak zvlášť nevadil. Ten bol celkom v pohode. No jeho šeredná kolegyňa Zuza Bubílková bola na mňa moc. Túto odpornú karikatúru ženy s nepríjemne škrekľavým hlasom som nemohol vystáť. Keď začala zo seba sypať trapné hlášky v skomolenej čecho-slovenčine, tak sa mi vo vačku nožík otváral. Neznášal som to jej hlúpe hihňanie a nechutné grimasy. Všetko to kazila. Jednu hviezdičku tejto relácii dávam len preto, lebo politickú satiru považujem za dôležitú súčasť humoru v demokratickej spoločnosti. * ()

daEmoNickY 

všechny recenze uživatele

Zaprodali se :)................................................Zajimave je videt jak zmenily styl. Zacali take s tim musi pohnout protoze uz nedelaji pro verejnopravnou tv...................Sakra! Nova zabila Simka!! :)............................Jestli se vam moje plky nelibily vite kam mate jit (k tv a pustit si Simka a Bubilkovou). ()

Reklama

Drom 

všechny recenze uživatele

Humor Miloslava Šimka v kombinaci s Jiřím Grossmanem je bezprostřední, nenucený a neobyčejně zábavný. Co jej ale vedlo k paktování se s Bubu, co nezavře hubu, je mi záhadou. I když sám pan Šimek působí poměrně důstojně, trhlá Zuzana Bubílková a její trapný humor, jemuž se nejraději směje sama, div se nezadáví, je něco naprosto ubohého. Žvatlá a žvatlá a já nevím, jestli vzít do ruky telefon a volat docenta Chocholouška nebo židli, kterou o ní v zápětí přerazím. Nevylepšilo to bohužel ani fešácký dřevo zvané Petr Vondráček, které ovšem úrovni paní Blbínkové odpovídá. Celkově to dopadlo ješte hůře, než původní i tak dost slabý pořad S politiky netančím a jen z úcty k panu Šimkovi nedávám odpad, ač to tam rozhodně patří. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, přiblblé, bez vtipu, podané tak aby nejširší masy pochopily pointu politických vtipů... A jelikož je to politika a té by národ nemusel rozumnět, jsou vtipy opravdu jednoduché a podávané s vysvětlením.. . Pro mne je toto dno TV zábavy a smutný konec Miloslava Šimka, který v pochopitelné snaze jet dál a dělat nějakou svoji šou, zvolil formát, který jej pohřbil. O jeho kolegyni Bubílkové se raději nebudu zmiňovat. Škoda, že nezůstala doma někde na salaši... Její přemakepovaný zjev a ječivý hlas hned tak někde divák neuvidí. Naštěstí pro lid se některé díly v TV recyklují stále dokola a tak i když už nám vládnou jiní knedlíci má národ možnost tyto nevtipné rádobyvtipy sledovat znova a znova. Hvězda z úcty k panu Šimkovi, ale svrběl mne na klávesnici ODPAD ! * ()

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Prvních 20 dílů se Šimkem si Politické harašení udrželo přibližně stejnou úroveň jako předchozí pořad S politiky netančím. I tentokrát se pořad skládal ze tří pravidelných vstupů - úvodní dialog, následovala na střídačku "tetička ze Slovenska" nebo nová relace "Rádio Bubu" a nakonec scénky "máma s tátou", popř. jiná humorná scénka (důchodce u doktora, důchodce u voleb, student u maturity z politické situace). Po Šimkově odchodu šla kvalita pořadu výrazně dolů. Bubílková je možná schopná novinářka, ale humoristka ani v nejmenším. Absence baviče Šimkova formátu byla evidentní, Bubílková na to sama nestačila, nezachránila to ani starými, několikrát provařenými vtipy a někdejšími Šimkovými výroky. Moje hodnocení se tudíž vztahuje pouze na prvních 20 dílů z let 2001-2003. Další díly bez Šimka nehodnotím, to bych musel pár hvězdiček ubrat, což nechci. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama