Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad vysílaný TV NOVA. Reportáže odhalují podstatu politických a finančních kauz. Reportéři pořadu pomohli k odhalení několika z nich, například "Kinský" a "Berdychův gang". Moderují Radek John a Josef Klíma. (duklak2)

Recenze (86)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Je to snad nejdokonalejší publicistický pořad, který jsem měl možnost vidět. Neměl vůbec žádnou konkurenci. Líbil se mi hlavně Josef Klíma, který mě svým vzhledem připomínal jednoho mistra z učňáku. Bylo zajímavé sledovat, jak se odhalují finanční kauzy a pak také chválím reportéry, že se v tomto pořadu vraceli k nevyřešeným kriminálním případům. Za jednu z nejzajímavějších reportáží považuji odhalení kauzy Berdychova gangu. Ze zásady nedám plný počet, ale i ty lepší 4 jsou velmi dobré. Třikrát jsem viděl reportáž z jihlavského podzemí, kde se ve výklenku zjevil jednomu moderátorovi tohoto pořadu duch. Tady se můžete podívat na reportáž: Záhady v jihlavském podzemí ()

xladojx 

všechny recenze uživatele

Zprvu parádní publicistický pořad, který jsem často sledoval. Když jsem ovšem v rámci svého povolání zjistil, jak moc jsou ty jejich reportáže (jen mohu doufam, že ne všechny) zaujaté a obalené nesmysly pro oko diváka, nakopal bych všechny v čele s pány Johnem a Klímou do... (každý nechť si doplní své nejbolestivější místo na těle :-) ()

Reklama

walkingdead 

všechny recenze uživatele

V začátcích pořadu jsem to nesledoval, měl jsem tehdy ještě jiné zájmy, z toho, co pamatuju z pozdější doby, tak je to jen další bulvární pořad s jasným cílem šokovat, zkrátka co čekat od "vícenatéencz" TV. Odpad nedám jen proto, že zřejmě reportéři pořadu (hlavně Kroupa) opravdu přispěli k odhalení pár skutečných zločinů. ()

vipeerr 

všechny recenze uživatele

často udá jasný pohled na problém, člověka varuje, či přesvědčí o tom jací grázlové mezi námi chodí a co všcehno jim prochází. Což zvyšuje % znalostí jak se vyhnout nebo alespoň na koho se obrátit, ovšem funkční OBRANU jsem v žádném díle neshledal. Vždy když člověka om*daj tak ho om*daj pořádně, a nic s tím většinou sám neudělá. 2* jsou podle mého velkorysé. ()

Trinculo 

všechny recenze uživatele

A díky tomuto pořadu se stal Radek John populárním politikem. Je nutno přiznat, že tenhle pořad byl svého času něco nevidaného, jak náměty reportáží tak i formou. Je otázkou pro odborníky, kolik z těch reportáží bylo účelových a na objednávku, každopádně na české scéně svojí stopu otiskl celkem významně. A bezesporu mnohé utvářel. Neboť televiza Nova měla a stále ještě má velký vliv na diváky. ()

Galerie (4)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama