Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vraždící kostlivec postupně zabije, až na jediného vojáka, členy vojenského komanda. Tento přeživší voják zanechá videonahrávku nové pátrací skupině, která má za úkol vraždícího kostlivce vyhledat a zničit. Jak ale zabít někoho, kdo už vlastně mrtvý je? (oficiální text distributora)

Recenze (84)

ArsenalEagle odpad!

všechny recenze uživatele

Nezáživnej "horor". Nevím, nebavilo mě to, radši jsem to přepnul na Hlas Československa.. Akčňáky s hororovým napětím mě většinou baví, ale tohle byl jeden velký omyl. Kostra z kabinetu přirodopisu zahalená v černé karkulčině kápy na koni... Hele, tohle byl omyl a kdo to ještě neviděl, radši se tomu na kilometry vyhněte! ()

ramislav odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi povedený mix Predátora a Ospalé diry... Co to má, proboha být? Jak někdo u toho může vydržet více jak 10 minut? No, mně se to povedlo jenom proto, abych mohl něco o tomto "hvězdně" obsazeném "áčkovém", vysokorozpočtovém skvostu něco napsat. Napíšu to velmi stručně. Ten film nedává vůbec smysl a fakt lituju Caspera, ten hoch má navíc... ()

Reklama

playboy_05 odpad!

všechny recenze uživatele

Na tehle film jsem se podival více méně ze zvědavosti, jestli to hodnocení 8% opravdu odpovídá skutečnosti...a skutečně Skeleton Man nezklamal...je to naprostý otřes, jakási smrtka v černym plášti jezdí celej film na koni a po lidech hází oštěp nebo střílí z luku (jedním šípem sestřelí dokonce i helikoptéru), přitom na tom koni jezdí uplně mentálně a více méně se jen motá mezi stromama...navíc je tam ta nejelitnější vojenská jednotka JůEs Army, jejíž členové umí střílet ikdyž se nedívají do optiky a dokonce i se zavřenýma očima a za celý film přebíjejí asi jen 2x ikdyž vypálí tisíce kulek...do toho exteriéry jak z lacinýho dokumentu o houbařích, hudba žádná nebo jenom ozvěny bubnů...hrůza prostě, tohle není béčko, ani céčko, to je rovnou déčko, celkově asi jeden z TOP nejhorších filmů. BTW: na několika záběrech je jasně vidět, jak mám herec na obličeji pouze plastovou masku lebky:) ()

Pishin 

všechny recenze uživatele

Smrťák vraždí a vraždí přitom na koni jezdí a banda mariňáků do ně střílí a střílí což dělaji to 3/4 filmu, než jim dojde, že tudy cesta nevede. Na ''Grande Finale'' jsem už nevydžel a 10 minut před koncem jsem si raději šel lehnout. 1* dávám za tu demenci, kterou je tohle dílko doslova prošpikováno! ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Toho rána jsem vstal, bylo mi divně. Nějakou prapodivnou kombinací náhod a omylů se na mém monitoru objevil film Skeleton Man, díky čemuž dostalo veškeré zlo světa na moment dovolenou. Zatímco po obrazovce běhaly zlotřilé kosti, stihl jsem sníst oběd, po němž na talíři zůstaly jejich mírumilovnější kámošky. Taky mi upadla vidlička, pod stolem jsem zůstal patrně dlouho. Když jsem se vrátil do reality nad stolem, musel jsem se smířit s faktem, že na monitoru jezdí kostra na koni, má luk a hraje se skauty (vojáky) patrně deathmatch. Švanda to moc nebyla, pak to ale jaksi skončilo. Stačil jsem v průběhu filmu vykonat několik činností, snaha o sledování byla vážně ztráta času - doporučuji maximálně jako kulisu pro papouška, když nejste doma (a nemáte ho rádi, vy parchanti). ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Původně se film měl jmenovat Cottonmouth Joe. (Yoda666)
  • V Německu je film označen jako komedie, ne jako horor. Reklamní slogan na obalu DVD oznamuje "Zde žije duch Eda Wooda". (hladass)
  • Rybář je nad vodopádem střelen šípem do zad, ale šíp ho zasáhne do hrudi zepředu. (Yoda666)

Reklama

Reklama