Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (402)

predators 

všechny recenze uživatele

Rozjezd byl docela slušný, hlavně, když se jedná o tak zajímavé téma...naše, tedy chlapské sebevědomí. Jenže postupem času se začaly objevovat nešvary z konkurenčních úchylností v podobě trapných situací a občas i trochu nechutných. Ale to je věc názoru, já bych si teda nikým koule holit nenechal :-) Ale i přes všechny zmíněné vítky jsem měl možnost sledovat dobrou partu lidí a vlastně i sympatickou ústřední dvojici. 60% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zábavná komedie, která překvapivě odolává svodům trapnosti a takticky je obchází. Když už přece jen malinko podlehne, tak je tu super sympatická dvojka Jay Baruchel (můj první film s ním) a Alice Eve (můj druhý film s ní), která to ustojí a ještě jim ten jejich nesourodý vztah divák tak nějak přeje. Nejen ústřední pár, ale i Baruchelova svérázná rodinka, včetně jeho přítelkyně Marnie a také jeho dobromyslní kámoši se starají zhusta o vtipnou stránku filmu. Když už se zdá, že o krásku Alice Eve bude soupeřit její bývalý přítel Cam, tak se film tomu šikovně vzepře a vyhne se tomuto klišoidnímu nešvaru velmi obratně. Baruchel a Eve jsou ve svých rolích uvěřitelní. Jemu chybí sebevědomí a podle bodování ve filmu je klasická "pětka" a ona je dokonale sexy a tím je automaticky "desítka" a to znamená, že on na ni nemá ani omylem (a nejde jen o fyzický vzhled), ale zdání klame, a i podle tohoto filmu se sebevětší kráska dá v pohodě sbalit troubovitým klukem Film může fungovat současně tak trochu i jako návod pro ty jedince, kteří si myslí, že na nějakou dívku svých snů prostě nemají. Na tuhle nemám je příjemná komedie se solidní porcí (netrapných) a velmi roztomilých gagů, s obstojnou dávkou originality, co se týče pojetí jednotlivých postav a vývoje příběhu, a se sexy Britkou Alice Eve navrch. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Až překvapivě kvalitní romantická komedie, která nepřináší mnoho nového ale potěší. Sympatická hlavní dvojice a kvalitní, propracované dialogy, které i přes vulgaritu nejsou tak peprvné jako od Apattowa ale v některých případech k tomu nemají daleko. Škoda, že vyloženě vtipných situací je zde pomálu a film po celou dobu jede stejným tempem a nesnaží se diváka ničím překvapit. Přesto slušná zábava. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

To takhle jednou přišel Jim Field Smith za dvěma scénáristy a říká: "Poslyšte, hoši. Pojďme natočit originální romantickou komedii o tom, jak je jeden kluk protivnej, jako by měl každou chvíli dostat menzes a jak se náhodou potká s holkou, která je pro něj prostě perfektní. Samozřejmě to bude mít nějaký ty zvraty, ale musí to být originální, takže ty zvraty uděláme takové, aby si všichni řekli "Co to do prdele dělají!?" no a pak tam bude ten moment uvědomění si, že jsou si vlastně souzeni. Ale jinak to musí být originální! Tak co, plácnem si, kluci?" Podle mě takhle nějak vznikl celý tenhle snímek. Prvních zhruba dvacet minut bylo urážkou pro všechny rozumně uvažující lidi. Pak zčistajasna se to zlepšilo a já začal zapomínat na všechny ty chyby a už jsem málem sahal po vyšším hodnocení, když najednou přišel ten zlomový bod a oni se rozešli. Ale tady nejde o to, že se rozešli, ale JAK se rozešli. Nebudu nic prozrazovat, podívejte se sami, nicméně hloupější věc jsem už zatraceně dlouho neviděl. Je fakt, že naštěstí i závěr je lepší (scéna v letadle je super) ale to je tak vše. Jednoduše řečeno, točit film o tom, že Alice Eve je tutová desítka má smysl, pokud jí k tomu dáte lepšího chlapa a scénář. Za nějaké ty povedené scény dávám tři hvězdy, ale pochybuju, že bych měl někdy touhu si tohle ještě jednou pustit. Nicméně jednou, pokud překousnete všechny ty blbosti, to není zas tak špatné. 50 %. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

What can I say... I just love Aladdin! Anebo jinak: Na tuhle nemám nikterak nevyčuhuje ze zaběhlého schématu klišovitých rom-komů (snad až na upřímnou lásku k Disneyho klasikám), jenže už strašně dlouho jsem neviděl, že by to těm dvěma na plátně fungovalo tak dobře jako tady, přičemž Baruchel (díky bohu) nehraje totálního idiota, co omylem (resp. pomocí scénáře) ke štěstí přišel, ale jen sympaťáka od vedle, co bohužel nepobral moc krásy a sebevědomí. Eve je pak jeho úplným opakem jen v případě vzhledu, nikoliv sebevědomí, intelektu nebo rodinného zázemí. Prostě normální holka, jíž však "ten nahoře" hodil do vínku o dvě lopaty atraktivity víc než všem ostatním. Scenáristům potom patří velký dík, že prakticky vůbec netlačí během romantiky na pilu, a až na pár výjimek nezabředávají do mimózních a poněkud trapných situací. A když už ano, výborná ústřední dvojka a tlupa přihravačů z nich celkem ladně vybruslí. 7/10, ale mám velkou chuť podívat se znovu. Velká škoda, že má český kinofil smůlu. Na tuhle nemám dokáže zamračené dny rozsvítit jako máloco. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Není to poprvé, co se Jay Baruchel a Krysten Ritterová setkali před kamerou. V seriálu The Stones (2004) si zahráli bratra a sestru. (Karlos80)
  • Dvojité rande se natáčelo při skutečném zápase mezi Pittsburgh Penguins a New York Islanders 27. března 2008. Pittsburgh vyhrál 3:1. (HellFire)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama