Reklama

Reklama

Nahoru a dolů

(seriál)
  • USA Eastbound & Down
Trailer 2
Komedie / Sportovní
USA, (2009–2013), 13 h 56 min (Minutáž: 26–31 min)

Hrají:

Danny McBride, Steve Little, Katy Mixon, Elizabeth De Razzo, John Hawkes, Andy Daly, Ben Best, Tim Heidecker, Ken Marino, Efren Ramirez, Ana de la Reguera (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Kenny Powers (hraje ho spoluautor scénáře Danny McBride) býval baseballová jednička a hrál v první lize, ale do cesty mu vstoupily dvě věci: pokles formy a nesnesitelná povaha. Poté, co jeho skvělá kariéra pohasla, mimo jiné i proto, že byl nařčen z užívání steroidů, se Kenny vrátil domů do rodného města v Severní Karolíně, kde s nechutí nastoupí jako záskok za učitele tělocviku. Bydlí u svého bratra Kevina, ale i když je na dně, vydoluje v sobě odhodlání udělat všechno pro to, aby se vrátil... (HBO Europe)

(více)

Videa (24)

Trailer 2

Recenze (101)

Skleni 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelné hlody ako Everybodey wants a piece of my shit... To a herecký výkon Danny-ho McBride-a sú hl. žahákmi tohoto seriálu. Príbeh je tak tupý, ako hl. hrdina sám. A to je ešte lepšie:-D... Vedlajšie postavy ako retardovaný učiteľ hudobnej a feťák barman, sú nenormálne perly tohoto seriálu a určite to tréba vidieť. 83% ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Na prvý pohľad z toho cítiť, že v tomto musí mať prsty Ferrell a celá tá jeho banda z Fratpacku. Už on ako Ron Burgundy či Ricky Bobby ukázal svetu, že egoistické namyslené šovinistické hovado v hlavnej úlohe môže fungovať. Lenže to, čo zosobňuje Danny McBride tu, to je úplne iný level dementnosti. Jeho bývala baseballová hviezda Kenny Powers je totiž naozaj neskutočný namyslený, do seba zahľadený chujomet, ktorý si o sebe myslí, že je lepší než Chuck Norris a aj vo svojich najpokornejších chvíľkach to dáva každému naokolo povýšenecky "zožrať. Až sa človek občas sám seba pýta, ako to tvorcovia dokázali, že divák fandí a súcití s takto exemplárnym kusom totálne vypatlaného osla. Samotný humor je taký akýsi typicky americký, postavený na fuckujúcich prestrelkách, no do huby neznesiteľného Kennyho naozaj pristane a takmer vždy keď otvorí tú svoju nevymáchanú hubu, tak z nej vypadne nejaká naozaj brutálna zabijácka hláška. Prekvapivo veľmi slušná zábava a tešíme sa na druhú sériu. ()

Reklama

KarelR 

všechny recenze uživatele

Založit seriál na tom, že je hlavní hrdina donebevolající kretén, kterej si nebere servítky a s upřímností sobě vlastní fu*kuje všechny okolo, mohla fakt jenom parta kolem Willa Ferrella. Danny McBride si tyhle výsady užívá v šesti dílech Eastbound & Down jako baseballová star, která se po ztroskotání zářný kariéry vrací do rodného města, aby se tu začlenila do běžnýho života a nabalila svoji dávnou lásku ze střední. Kenny Powers je hrdinou, se kterým většina lidí nevydrží ani jednu epizodu, ale pokud vám jeho styl humoru sedne, budete se bavit královsky. Celej seriál je něco jako eRková verze Školy rocku říznutá Pineapple Expressem (díly režírovali Jody Hill, David Gordon Green a Adam McKay), ve který dostali všichni možnost se pořádně vyblbnout a ukázat, že se daj životní moudra podat i jinak. Jak říkám, není to pro každýho, ale Kenny a jeho audiobook “You’re Fu*king Out, I’m Fu*king In” mi připravili šest hodně zábavnejch půlhodinek. "If there's one thing I hate, it's losing. If there's two things I hate, it's losing and getting cancer." (Sorry za nespisovnost, jinak to znělo ještě hůř) ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

-Zhypnotizovala mě má největší sláva, má mýtická síla, moje neuvěřitelné ego, myslel jsem si, že jediný způsob, jak žít, je vyhrávat. Teď si uvědomuju, že prohrávat je někdy taky cool. -Jak to myslíš? -Třeba mít rodinu. Asi plně nerozumím té sofistikaci, repektive proč má tenhle seriál tak dobrou kritiku, když je tak průměrný. Je to jen sem tam drtivě silnou hlášku pronášející záležitost (dejme tomu 6 hlášek za tři série), která se spíš postupně zvrtává v drama s hrdinou, který sám sobě neustále lže a Kenny Powers, přiznejme si, je z hlediska činů jedna z nějvětších a nejsprostších sviní, se zlatým srdcem... připomněl mi Rimmera. Stejně se musíte smát, jak se dostává z průseru jen proto, aby spadl do dvou dalších. ____ Eastbound & Down je seriál nekorektní, jako cholerickej dlaždič. Danny McBride má svůj nezaměnitelný humor, jak už jsem si z pár filmů všiml - sebeparodizující vlastní chlapské ego, přehnaně a násilně vulgární, bez zbytečných efektů, až si někdy říkám, jestli to nemyslí vážně. Jednou, dvakrát za díl se tam objeví něco, u čeho se někdy musím fakt hlasitě smát a to se mi u "chytřejších" seriálů nestane za celou sérii, jenže je to málo. ____ Navíc je seriál prudce jedovatě nevyvážený, očekával jsem, že první série byla rozjezdová, ale ta druhá byla zase tak nudná, že se na to ani nedalo dívat. Třetí vypadá nadějně. Obvyklý pád kvality tedy nastal děsně brzo (už v druhé sérii, to vidím poprvé), která je vážně nudná a nebál bych se ji označit za vůbec nejhorší a nejnudnější sérii, co jsem kdy z hlediska seriálové tvorby zaměřené na humor kdy viděl. Není to ani tak otravné, jako poslední série Přátel, Zlatých sedmdesátých nebo Krok za krokem, ty byly pro mě doteď nejslabší. Ale i přesto, skvělej konec. ____ "Víš, jednoho dne takhle odstartoval mor. Je z jednoho malýho nechutnýho koupadla z něčího dvorku, kde v něm krysy šoustaly s ptákama a vytvořily úplně novej typ AIDS." // "There is no 'I' in 'team', but there is 'U' in 'cunt'." // -You've got a child in the bagpack? -Yes, he's resting. // "Stal se ze mě nejlepší otec, co kdy existoval - arogantní, sobecký, ignorující a absurdní. " S1/ 65%; S2/ 50% S3/60% ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Ano Kenny Powers je neuvěřitelný kretén, s neuvěřitelným sebevědomím a s tím souvisejícím pohledem resp. názorem na život. Jenže těch 6 půlhodinek je s ním docela nuda, ano občas se člověk pousměje, ale to je tak všechno. A že bych měl někdy u sitcomu pocit, že těch 26 minut je nějak dlouhých, to jsem též dlouho nezažil. Hodně sprostý, ale málo vtipný buranský komediální seriál, ve kterém si sahá Will Ferrell na své osobní dno...25% ()

Galerie (169)

Zajímavosti (3)

  • Když je Kenny (Danny McBride) u April (Katy Mixon), tak jí vezme DVD. Na stolku, u kterého stál v předešlém záběru, ale DVD nebylo. (Duoscop)

Reklama

Reklama