Reklama

Reklama

VOD (1)

Spencer (Ashton Kutcher) je takový normální, tajný, nájemný zabiják, který pracuje pro vládu. Jen (Katherine Heigl) je krásná počítačová expertka a právě se vzpamatovává z bolestného rozchodu. Akční komedie, která neodolatelným způsobem potvrzuje známé pravidlo, že protiklady se přitahují. V tomto případě ale přitahují ještě mnohem víc, například další nájemné zabijáky. Mladý pár bude muset vyměnit pohodlí novomanželského života za nabitou zbraň a dobrou mušku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (435)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Přihodí se občas, že se k filmu dostanu přes jeho soundtrack. Tak třeba k Vrahounům mi dopomohla svižná hudba jednoho z mých nejoblíbenějších současných skladatelů Rolfe Kenta. A světe div se, jsem rád, že mě k nim popostrčila. Obzvlášť ve srovnání s průšvihem Zatím spolu, zatím živi působí tenhle film jako svěží a snad i originální podívaná plná jemného humoru a pohodové atmosféry. Ashton Kutcher mi (jak je to možné??) nebyl ani trochu nesympatický a s Katherine Heigl dali dohromady zajímavý pár, korunu hereckém obsazení ovšem nasadil výborný tatínek Tom Selleck. Nenechte se odradit, vydržte první víceméně konverzační půlhodinu, a myslím, že vás Vrahouni pobaví. Od scény autohoničky přes reaktivaci agentů všeho druhu až po vtipný závěr.Slušné tři a půl zaokrouhluji nahoru – čistě natruc Tomovi a Cameron, kterým chybělo všechno, co tady je. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Akční komedie, která od akčního přejde k romantické komedii, aby se v druhé půli zvrhla v téměř absurdní přesto zábavnou frašku, kde nikdo není tím, za koho se vydával nebo kým se zdál být. Dialogy místy bizarní, Kutcher často na zabití, takže se ani nedivím, že mnozí chtěli sejmout jeho nebo scénáristu. Naštěstí to od počátku do konce držela výborná Katherine Heigl a skvělý Tom Selleck. Hlavní díky nim jsem se dobře bavil a až do samého závěru. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Trošku stupidní komedie, která má hrát na romantiku, ale přítelkyně bych na to nevodil. Druh polovina filmu mi připadala jak naprostá Ad Absurdum, kdy se střílí sem a tam, a hlavní představitelce Jen je z toho nazvracení, ale vzápětí už jí to tak moc nevadí a dokonce si to snad i užívá. Jediné, co na filmu funguje je chemie mezi Ashtonem Kutcherem a Katherine Heigl, která funguje a proto se tento film může řadit alespoň mezi průměr...50% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Typicky americká oddychovka závánějící pořádnou porcí klišé, jež se tvůrci snažili obalit do nového obalu. Pak k tomu stačí přidat otravnou Katherine Heigl a tlupu (ne)zabijáků, kteří mi už ke konci fakt lezli na nervy, a máte Vrahouny. Od filmu jsem naštěstí ani moc nečekal, takže nejsem zklamán. Jedním velkým plusem pro mě byla věčně nalitá Catherine O´Hara. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Ono je to možná u konce takové fajn, mělo to celkem spád, sice to mezi ústřední dvojicí nejiskřilo, ale dalo se. Jenomže pak to člověk vypne a rozleží se mu to v hlavě a uvědomí si, jak strašně nelogickou blbost viděl. V podstatě ani nevím, za co ty dvě hvězdičky dávám. Asi za spád a že jsem u toho neusnula. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Původní název filmu byl Five Killers. (JORDY)
  • Scénář snímku vyžadoval zvláštní dovednosti od Ashtona Kutchera. Ten se proto v rámci přípravy radil s bývalými agenty CIA a věnoval se bojovým sportům. Trénoval bojová umění, které použivají izraelské jednotky, thajský box, filipínské techniky s nožem a kickbox, který se poprvé ubjevil u francouzského námořnictva, protože právě ve Francii se část děje rovněž odehrává. [Zdroj: Premiere] (zdeny99)
  • Ashton Kutcher dostal za tuto roli anti-Oskara – cenu Zlaté maliny v kategorii herec v hlavní roli. (joshula)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama