Reklama

Reklama

Jimmy Monroe a Paul Hodges jsou newyorští policisté, kteří byli po nepovedené akci na tři měsíce suspendováni a byl jim pozastaven plat. Jimmymu se to vůbec nehodí, protože potřebuje zaplatit svatbu své dcery. Proto se rozhodne prodat unikátní baseballovou kartu z roku 1952. Když ji ale nabízí k prodeji, je obchod přepaden a kartu mu ukradne zloděj Dave. Jimmy a Paul se vydávají po stopě baseballové karty, Dava dopadnou, ale on ji už nemá, protože s ní zaplatil za drogy. Dealer jim je ochoten kartu vrátit, pokud najdou jeho ukradené auto. Vůz se jim podaří po krátké době objevit, ale v jeho kufru je spoutaná Mexičanka Gabriela, manželka zavražděného drogového bosse. Osvobodí ji a žena jim dá flashku s cennými informacemi o prodeji drog. Aby získali ukradenou kartu zpět, rozhodnou se zaplatit kauci za Dava a nutí ho, aby ji dealerovi ukradl. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (739)

666teen 

všechny recenze uživatele

Jak se tomu říká, když někdo schválně strčí prsty pod rozjetou cirkulárku? Pokus o omyl? Demence? Nedostatek soudnosti? No, je to celkem asi jedno. Namachrovanou hvězdu rozhodně nezachrání buddy-kámoš, který by potřeboval intenzivní léčbu. Psychiatrickou nejlépe. A nebo poladit mozkovnu tím stříbřitým kotoučem. Všechno špatně. To, že Bruce cituje všechny zásadní filmy, kromě Pasti, je satanžel jeden z nejslabších momentů... ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Paráda. Oddychová a vtipná buddy komedie. Bruce Willis má zase rodinný problémy a nemá na zaplacení svatby svojí dcery, čehož s chutí využívá slizkej Jason "Earl" Lee. Kvůli tomu se Willis vydá prodat drahocenou baseballovou kartičku, kterou mu ukradne Stifler atd. atd... Prostě je to prdel a parťáka tam Willisovi dělá srandovní černoch. Moc nechápu, kdo s tím filmem může mít problém. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $44,875,481Tržby Celosvetovo $55,444,858Tržby za predaj DVD v USA $10,222,453 //počet predaných kusov 595,590║ Neskutočne trápna a otravná výplachovka, ktorá chce byť všetkým možným ale je ničím, bezvýznamná fraška. /20%/ ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Dobrá akční komedie, sice mi do role Bruce Willis moc nesedl, ale dal se přežít jako pan drsný policista. V roli poldy blbečka Tracy Morgan byl zajímavý a zvládl roli výborně. Jako největší lahůdka byl Seann William Scott, který zase jednou perlil a dostal mě do kolen. Zajímavě zvládnutá akční komedie, která příjemně pobaví... 6/10 = 65% ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Tento filmový omyl ma svojím pomerne vysokým hodnotením na csfd prekvapuje. Humor je to z veľkej časti dosť trápny, niekoľkokrát som váhal, či to nemám vypnúť. Ale je tu Willis, vravím si, tak aspoň kvôli nemu to pretrpím. Popravde len kvôli nemu, inak by som filmu nedal ani šancu. Veľmi často som Willisa načapal pri "hereckom výkone", ktorý mu neprináleží a pripomína skôr herca "C" kategórie. Väčšina vtipov je trápnych, fakt nemusím počúvať negra ako si to na záchode užíva a serie poriadne hovná...Filmové odkazy a vžívanie sa do filmových rolí je tiež poriadny trapas, ktorý nefunguje. Nebyť S. W. Scotta a jeho pádu pri pokuse o rabovačku, tak sa ani nezasmejem. Úplná zbytočnosť nehodná mena a účasti B. Willisa. 40%. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (20)

  • V jedné ze závěrečných scén filmu, kdy Jimmy Monroe (Bruce Willis) tahá kolegu na balkon, si můžete všimnout, že ho v záběrech drží strídavě levou a pravou rukou i rozdílným úchopem. (kikikrikri)
  • Smith se označuje za velkého fandu Bruce Willise. Ten sám krátce po premiéře filmu Smrtonosná past 4.0 (2007), ve kterém se Smith objevil v jedné z menších rolí, prohlásil, že by si rád v jednom ze Smithových snímků zahrál. Nakonec to však bylo studio Warner Bros., které Willise do filmu navrhlo a přičinilo se o jejich spolupráci. (Gman)

Související novinky

Hans Zimmer složí hudbu k dvojce Top Gunu

Hans Zimmer složí hudbu k dvojce Top Gunu

22.10.2018

Oscarový skladatel Hans Zimmer (Temný rytíř, Počátek) a Harold Faltermeyer (Top Gun, Tango a Cash) budou společně skládat hudbu k vysoce očekávanému pokračování Top Gun: Maverick. Pro Faltermeyera,… (více)

Johnny Depp jako kanadský superpolda

Johnny Depp jako kanadský superpolda

20.08.2014

Pokud znáte hrubozrnnou tvorbu Kevina Smithe (Clerks, Clerks 2), dobře víte, že je mimo Poldů s Brucem Willisem prostá velkých hvězd. V několika Smithových filmech se sice objevil jeho kamarád Ben… (více)

Další smithovka bez Jaye a Boba

Další smithovka bez Jaye a Boba

08.07.2010

A taky bez vulgárního humoru a popkulturních odkazů. Po krimikomedii Poldové zkusí Kevin Smith další nový žánr – horor. Přesněji řečeno – politický horor. Projekt Red State není žádnou novinkou,… (více)

Willis a Foxx zahájí palbu...

Willis a Foxx zahájí palbu...

21.03.2010

...na všechno, co jim přijde do cesty během pátrání po ukradeném mikročipu. Zahrají si totiž ústřední duo v adaptaci hitové videohry Kane & Lynch. (Anti)hrdiny „third-person“ střílečky firmy… (více)

Reklama

Reklama