Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam, tak jako hrdinové předchozích dílů, má schopnost cestovat časem a účastnit se událostí. Tyto schopnosti využívá v chytání různých kriminálníků. Musí se ale držet jedné zásady - nesmí se integrovat do událostí, protože by to pak přineslo katastrofické výsledky. Jednoho dne ho jeho kamarádka z dětství poprosí o pomoc v nalezení její ztracené sestry. Během výpravy do minulosti však Sam poruší pravidla... (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (84)

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Rozhodne mnohem lepsi nez dvojka! Pribeh je pojaty trosku jinak. Je to spis thriller s prvkem cestovani casu nez klasicka myslenka Butterfly Effectu. Bohuzel scenar ma hodne nedotazenosti a logickych der, coz je skoda. Z nametu slo rozhodne dostat vic. Zas tak spatne to neni, ale za tu odflaklost scenare jen 60%. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Po druhém zhlédnutí přehodnocuju svůj původní ne moc dobrý názor. Na rozdíl od dvojky, zde byla snaha o nějakou menší originalitu, tedy skoky v čase obstarala tentokrát cesta myšlenek se soustředěním a děj se zabýval více kriminální cestou - hledáním vraha. Trochu by mi vadilo to obohacení (naštěstí jen jednou) erotickou scénkou a hromadou explicitní krvavosti. Ale dobře, z čeho jiného může film určený pro DVD vytěžit? Jinak i docela zajímavé, napínavé, konec těžce překvapivý (jen z hlediska prvního zhlédnutí) a opět rozporuplný. Na první díl to sice nemá ani zdaleka, ale mohu s jistotou říct, že si vedl o něco zajímavěji a lépe, než nemastný neslaný druhý díl. 60% ()

Reklama

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Film je poměrně slušně zpracovaný, ale jsem opravdu alergický na typy snímků, používající název svých předchůdců a majících přitom minimum společného. Oproti předchozím dílům (naprosto excelentní jedničce a spíše průměrné dvojce) tu máme sice dalšího "cestovače" v čase, ALE.... Tohle je bohužel velké ALE, jelikož celá myšlenka cestování pouze pomocí zapsaných či vyfocených vzpomínek se mění na lítání do kteréhokoliv data, co si hlavní hrdina vzpomene. Snímek se stává podprůměrným také kvůli celkovému nepochopitelného zmatku ve změnách přítomností a i když je vyústění překvapivé a celý film by posunul o příčku výše, má smůlu. ... Prostě a jednoduše, jde o """pokračování""" => musí nastat konfrontace s předchůdci. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Od trojky Osudového doteku jsem nečekal nic, ale díky tomuhle je to přece jen o stupínek pohlednější než dvojka :) Hrátky s časem jsou tu ještě "lepší" , scénárista se s tím tady opravdu nesral - pointa, která má zalepit a vysvětlit vše opravdu stojí za to, zhruba něco ve smyslu: Tomu nerozumím, dali mi víno v krabici a já vůbec netušil, že jsou v tom nějaké peníze. ()

Brandon odpad!

všechny recenze uživatele

Revelation je výsměch elegantnímu mávnutí motýlích křídel. Výkon "herců" byl obskurní, nikdo z nich film absolutně netáhl. Ušmudlanej scénář a ubohé znásilnění prvního dílu. Zase nějakej idiot usoudil, že je třeba ještě tu dojnou krávu podojit a prasácky ji vyždímat. Zastřelit málo. P.S. Já se jednou shoduju s Bebáčkem, není možný. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa od roku 2008 v USA a to najmä v Detroite a v Kanade. (Greenpeacak)
  • Film mal premiéru na festivale hororov After Dark Horror Fest, ktorý je známy aj pod názvom 8 Films to Die For. (Greenpeacak)
  • Na plagáte filmu je zobrazený motýľ, ktorý zďaleka vyzerá ako skutočný, no ak sa bližšie prizriete zistíte, že je poskladaný z odtlačkov prstov, DNA a tvárí zavraždených. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama