Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný pár z Manhattanu, právník Paul Morgan a realitní agentka Meryl Morganová, žije odděleně. Odcizili se kvůli Paulově nevěře, ale klíčem problému je i to, že si už nejsou tak blízcí jako dříve. Paul se Meryl, která o něj ztrácí zájem, zoufale snaží získat zpět. Pozve ji na večeři a cestou zpátky se stanou svědky vraždy. V rámci programu na ochranu svědků dostávají novou identitu a jsou přesunuti ze svého milovaného New Yorku do malého městečka ve Wyomingu, kde se jich dočasně ujmou Wheelerovi. Tady se budou muset tito typičtí obyvatelé velkoměsta naučit vyjít s nevyzpytatelnou přírodou, přežít setkání s medvědy, naučit se, jak žít na venkově bez sekretářek či kariéry, a postupem času i jak být manželé. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (258)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Bradshaw a Božský po deseti letech (a) na venkově. Držte si neurony, jinak utečou. Napohled utýraný Hugh Grant taky vypadá, jakoby nejraději prásknul do bot a není divu. Pokud vám Carrie ze Sexu ve městě občas připadala poněkud – ehm – nedospělá, vězte, že v tomto filmu se s ní setkáte znovu, ale v podobě kolosální slepice, která by se raději nechala zabít, než zout z manolek. Sarah Jessicu Parker sice dabuje někdo jiný, chování její postavy je ale stejné jako v SATC, jen to už není vtipné, ale mimořádně otravné. Jediný důvod, proč jsem si nepřála, aby ji sežral medvěd, byl ten, že mám medvědy ráda. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ač mám Granta rád a tady se celkem snaží a čas od času utrousí nějakou tu vtipnou hlášku,bohužel nedokáže zachránit všechno.Morganovi sou průhlednou a klišé plnou podívanou,nehledě na fakt,že o nějaké chemii mezi hlavní dvojicí si můžeme nechat pouze zdát.Pár vtipných momentů se tu sice najde,ale je jich opravdu poskrovnu a stačí na pouhé krátké pousmání.Celkově tedy bída a dvě hvězdy za to málo vtipu.Kdo se chce opravdu dobře pobavit u romantické komedie ať protentokrát sáhne jinam.30% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Sarah Jessica Parker je podle mě jedna z nejhorších a nejotravnějších hereček, která měla to štěstí, že se udělala na jednom seriálu, kde jí role prostě sedla. Matka, která chce dítě, ale má s manželem krizi, která se má napravit tím, že jsou v programu svědků, je v jejím případě otřesná, a Hugh Grant to nezachrání. ()

TheRoller 

všechny recenze uživatele

"Je tu strašné ticho. Skoro som počul, ako sa mi delia bunky." Sarah Jessica Parker si dala vynosiť dieťa, aby si nepokazila postavu. Krava. Čo jej to pomohlo? Veď aj tak má xicht jak kôň, to jej ešte nikto nepovedal? Hugh Grant tiež zvykol byť lepší... Pošlite sem k nám na dedinu nejakých dvoch blavákov a máte v podstate ten istý výsledok. Niektoré situácie a hlášky stáli za to, ale ako celok to z hlavy vyprchá skôr ako detské šampanské. Najlepší moment: Morganovci sa zobudia prvý deň v novom prostredí. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Hugh Grant i S.J. Parker jsou mi nesympatičtí od prvního pohledu, navíc Hughův britský přízvuk mě štval po celý film. I přesto jsem se docela bavil a čekal jsem o dost větší průšvih, který se naštěstí nekonal. Vtipné momenty (nebo spíše jen narážky) nejvíce postihují newyorkské obyvatele s protikladem na americký venkov, ale když to řeknu trochu s nadsázkou - myslím, že každý si dokáže představit zatvrzelé Pražáky na vesnici. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Samolepky žiraf v lékařské ordinaci (52. minuta), jsou od české ilustrátorky Venduly Hegerové. (ČSFD)
  • Filmové kopie byli poslány do kin pod kódovým označením "High Stakes". (c.tucker)
  • Dej filmu sa odohráva v mestečku Ray, štát Wyoming. V skutočnosti takéto mesto neexistuje. Paradoxom je, že sa natáčalo v mestečku Roy, Nové Mexiko. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama