Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný pár z Manhattanu, právník Paul Morgan a realitní agentka Meryl Morganová, žije odděleně. Odcizili se kvůli Paulově nevěře, ale klíčem problému je i to, že si už nejsou tak blízcí jako dříve. Paul se Meryl, která o něj ztrácí zájem, zoufale snaží získat zpět. Pozve ji na večeři a cestou zpátky se stanou svědky vraždy. V rámci programu na ochranu svědků dostávají novou identitu a jsou přesunuti ze svého milovaného New Yorku do malého městečka ve Wyomingu, kde se jich dočasně ujmou Wheelerovi. Tady se budou muset tito typičtí obyvatelé velkoměsta naučit vyjít s nevyzpytatelnou přírodou, přežít setkání s medvědy, naučit se, jak žít na venkově bez sekretářek či kariéry, a postupem času i jak být manželé. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (258)

Sofia 

všechny recenze uživatele

Otřepané vtipy a naprosto nesourodá dvojka Parker-Grant. Film měl být zřejmě vzpruhou v jejich upadající kariéře, ale žádným milníkem se rozhodně nestane. Sarah Jessica Parker představuje strašně protivnou ženskou, která v životě nezapnula sporák a nevytáhla paty z NY (asi tak desetkrát horší Carrie ze SATC) a Hugh Grant celou dobu jen mumlá kraviny svým roztomilým britským akcentem. Story je naprosto průhledná, ještě že na Wyomingskou přírodu se alespoň hezky kouká. Nejlepší výkon tu podal ten medvěd :-) ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Nejsem ten naivní typ, který by chtěl po každé romantické komedii, aby byla zároveň originální, vtipná, romantická, se skvělými, zábavnými a sympatickými herci, a to všechno aby pospolu pěkně dohromady fungovalo celou stopáž. Kdepak, naopak, já jsem k tomuto žánru velmi tolerantní divák a stačí mi, když ze zmíněných ingrediencí figuruje v daném filmu alespoň jedna z nich a dokážu ho pak přijmout bez větších problémů. Morganovi je ovšem ta úžasná vyjímka, že je veškerých těchto prostředků nekompromisně zbavena a vzešlo z toho tak něco bídného, že to nemá ani obdoby. Vezmu to popořadě. Zápletka. Tuctová, hloupá, bez spádu, bez nápadu, bez šťávy. Zábavnost. Dva otřepané fóry Hugha Granta za šíleně dlouhých 100 minut. To je vážně slabé. Romantika. Počkat, kde jsem vlastně vůbec vzal, že to mělo být romantické. Mělo? Aha, padron, nevšiml jsem si. Herci. Sarah Jessica Parker je hnusná, nepříjemná, odpudivá, slizká vagína. Hugh Grant. Jó, bejvals dobrej, chlape. Vážně bejvals dobrej. Jak ten čas nemilosrdně plyne. Smutný. Přesto ale zůstává Grant to jedno jediné pozitivum na celém filmu. A celková funkčnost Morganových. Nefunkční, nudný, trapný a převelice dlóóóuhý průser. Morganovi se zkrátka skutečně vůbec nepovedli a myslím, že ani ten nejzarputilejší fanoušek, respektive spíš faninka žánru nemůže mít z této báchorky nakonec příliš dobrý pocit. ()

Reklama

J0hny5 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavé herecké spojení....a to je asi tak všechno. Řekl bych spíš podprůměrná komedie, bez nějakého nápadu, s jednoduchým, nekomplikovaným scénářem. Ideální pro lidi co nemají rádi, když se příběh nějak komplikuje a dramatizuje. Když už se tak začíná dít, tak se během chvíle vše srovná na mírumilovnou a nenáročnou notu. Bohužel se nic zajímavého na venkově nestane, když pominu předvítalný urovnání vztahu. 40% ()

greetchen 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie by vás měla chytit za srdíčko, rozesmát a mezi ústřední dvojicí by to mělo jiskřit. Ani jedno z toho se v Morganových nedělo. Romantického tu nebylo nic, místo humoru šlo spíš o trapný pokus o vtipy a ano, vyjímečně sem tam relativně dobrý vtípek (většinou v podání Hugha Granta - pro něj jedna hvězda). Parker a Grant k sobě ale naprosto nepasují, Parker je navíc děsně statická a nepříjemná sama o sobě. A škoda, že to docela nápadité téma tvůrci naprosto prohřbili. I když to tu už párkrát bylo, šlo z toho určitě vykřesat mnohem víc. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nejenom, že jsem o nich slyšel, já je bohužel i viděl.. Sarah Jessica Parkurový kůň jako vyzáblý muž, co to přehnal s make-upem a pitvořící se Grant s plačtivými grimasami Stana Laurela už po několikáté za sebou nepřekročili svůj stín. Člověk se nesměle zasměje spíše drobnostem (uvázání koně, balení klobouku do kufru), jinak jsou Morganovi v rámci romantických komedií potřební, jak program na ochranu Svědků Jehovových.. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Režisér Marc Lawrence napsal i scénář. (M.B)
  • Filmové kopie byli poslány do kin pod kódovým označením "High Stakes". (c.tucker)
  • Samolepky žiraf v lékařské ordinaci (52. minuta), jsou od české ilustrátorky Venduly Hegerové. (ČSFD)

Reklama

Reklama