Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja pubertálni kamoši Rickie (Shiloh Fernandez) a J.T. (Noah Segan) sa idú z nudy zabaviť do bývalého blázinca. Zatúlajú sa hlbšie do pivníc a objavia 'mŕtve' dievča. 'Mŕtve' dievča avšak tak úplne mŕtve nieje a tu vystupuje na svetlo konflikt medzi chalanmi, kde jeden sa snaží zo situácie vycúvať s rozumom, ale druhý má na situáciu opačný názor. Zvrátená hra, do ktorej sú pomaly zaťahované ďalšie osoby z ich blízkeho okolia začína... (phaloc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Dvaja mladý flákači sa potulujú po miestnom ústave,ktoré je roky zatvorené.A troška ho tam demolujú a idú do pivnice toho ústavu a tam nájdu spútanú ženu.A v tej chvíli ešte netušia že pre nich nastanú krušné chvíle a one sa postará práve ta žena.Film bol dobre rozbehnutý ale ako postupoval tak strácal dych a už potom išiel svojou kludnou cestou.V tomto filme sa tu miešajú viaceré žánre ako komédia,romantika,zombie a oveľa väčší žánrový rozsah a vôbec sa nedá určiť ktorý z nich prevyšuje.Má to kus originality.Aj keď film ma viaceré nudné časti a niekedy postráda logiku.Ale kompenzuje si to zaujímavým príbehom,niekedy veľmi silnou atmosférou a spletenom veľa žánrov. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dva kámoši objeví v opuštěné budově blázince spoutanou nahou dívku, která je zombík a jednoho z nich napadne, že si z ní udělá sexuální otrokyni, přizve pár kámošů a bude legrace. Jenže vše se vymkne kontrole a mrtvá dívka si ráda hryzne. Tohle je celkem dost perverzní horor, u kterého se nelze bát, ale ani nelze u něj odvracet zrak, protože gore je tady na dost nízké úrovni a není skoro nic vidět. Originální nápad to však je. Největší nechutnost bych viděl v tom, že ti kluci vůbec chtěli souložit s holkou, která už zapáchala a ještě si to užívali. Na tohle se tento film nejvíce zaměřil, ale obtěžovat se s vysvětlením, kde se tam tam ta holka vzala a jak se z ní stala zombie, to už film neřešil. Stejně tak nebylo zřejmé, co se s ní stalo na konci. Hororovější přístup byl tady podán formou perverzit, které se ale v podstatě opakovaly pořád dokola. Vzhledem k řídkému ději, by se celková stopáž dala výrazně zkrátit. Herecká partička nepředváděla nic extra, ale současně to ani nebyly nijak urážlivé herecké výkony, ačkoliv se v drtivé většině jednalo o herce z nižších lig. Horor to zas až tak moc není. Postrádal jakoukoliv hororovou atmosféru nebo napětí, ale z čisté zvědavosti se to dá vydržet a podruhé bych si to už nepustil. 60% ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Už námět stojí za starou belu, respektive ho s nadšením přijmou snad jen omezení násilníci a nekrofilové. Rozhodně to nehodlám označovat za nějakou současnou kritiku společnosti, tohle je prostě jen povečírkový nápad rádoby scénáristy, jehož „znepokojující“ látku si vzali pod svá ochranná křídla dva bezvýznamní režiséři. Nahá holka připoutaná ke stolu, roubík v puse, v ní neposedné zuby a dost nasraný výraz. A jaksi nesmrtelný kořínek. To je však pro bandu dospívajících hošanů jen druhotná informace, hlavně, že se ženština moc nehýbe a stačí jí roztáhnout nohy. Podivný slepenec několika žánrů nám z toho vykukuje, ještě do průměrnějších vod ho však utápějí mizerní herci a dialogy, které vypouštějí z úst. Docela hloupé a docela hodně bez účinku. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Hloupý film plný stupidních dialogů (já to sice u horroru tolik neřeším, ale co tady mleli za kraviny...) a hovadských postav. Ani jedna kladná postava. Magoři a blbci (blbky). Dvě třetiny filmu jsem uvažoval o odpadu a přemáhal se dokoukat konec. Mrtvá dívka byla vskutku odporná, tudíž sex s ní byl vpodstatě nekrofilií. Ale budiž. Divné filmy mi nevadí, naopak. Celou tragédii zachraňuje jen pár světlých momentů na jednu hvězdu - komická scénka na záchodě (střeva ven), u čerpací stanice a pak předzávěrečná bitka v podzemním tunelu. Jednu hvězdu k tomu za šťastný a očekávaný konec. Nechtějí mi tvůrci namluvit, že by mlaďochové tomu šílenému psovi normálně utekli, což? ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla tedy opravdu síla! Po vyčerpávajícím spoileru uživatele Flipnic už nezbývá co k filmu víc dodat. Jen tedy moje převažující pocity a dojmy - zvrácenost, zkaženost, hnus a tak podobně. Velmi zlověstná a zlovolná atmosféra. No ale zároveň i velká nadsázka. Ale stejně bych lidem s citlivými dušemi tento film nedoporučoval (což je pro ty ostatní lidi myslím dobré doporučení). Jako dlouholetého diváka horrorů a thrillerů mě už málo co dokáže v tomto žánru překvapit, ale tomuhle nízkorozpočtovému snímku se to tedy podařilo. Dobré, opravdu dobré (tedy vlastně špatné!) ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama