Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja pubertálni kamoši Rickie (Shiloh Fernandez) a J.T. (Noah Segan) sa idú z nudy zabaviť do bývalého blázinca. Zatúlajú sa hlbšie do pivníc a objavia 'mŕtve' dievča. 'Mŕtve' dievča avšak tak úplne mŕtve nieje a tu vystupuje na svetlo konflikt medzi chalanmi, kde jeden sa snaží zo situácie vycúvať s rozumom, ale druhý má na situáciu opačný názor. Zvrátená hra, do ktorej sú pomaly zaťahované ďalšie osoby z ich blízkeho okolia začína... (phaloc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Další z pořadů, ve kterém se dozvíte, že správná roštěnka prostě musí být pořádně odleželá, abychom si jí mohli řádně vychutnat. Výborný pětikoulový nápad je zabitý nanicovatým dějem a především odpornými neherci, kteří se snažili hrát drsně, ale bylo to umělé jak vánoční radost z ponožek. Každopádně za ten nápad a hezký (i když nepřekvapivý) konec to na tři ohnilé hvězdy dosáhne. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavé. Sice to občas působí jen jako nějaký poloprofesionální pokus o film, ale celkově z toho nakonec vzejde poměrně originální (dávejte bacha na spoilery a nechejte se překvapit, co se z toho vyklube) a velice netradičně uchopený horor (hlavní hrdinové jsou pěkní prevíti), který mohu doporučit. Tvůrci dobře pochopili, že nějakým obyčejným slasherem nebo exploiťákem dnes už nemají šanci výrazně zaujmout (ne s tak evidentně nízkým rozpočtem), a tak svůj snímek pojali jako zvlášť zvrhlou (představte si to... :-/ ) multisubžánrovou směsici, jejíž námět je, jak jsem musel po počáteční skepsi uznat, originální a velmi znepokojující. Dokonce se by se tam dala najít i nějaká společenská kritika, ale nejsem si jist, zda-li je záměrná. Abych jenom nechválil, tak téměř všechny postavy jsou strašně nesympatické (ale v podstatě i to má svůj účel...) a z některých dialogů vyloženě bolí uši. Jinak pro mne byla Deadgirl nečekaným příjemným překvapením. Pro horrorfans, kteří chtějí mít přehled, je to povinnost. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Né. Zmršený dobrý nápad. Zápletka: dva outsideři se místo školy vydají do prostor starého opuštěného blázince, v jehož útrobách najdou tělo na první pohled mrtvé dívky. Ta je ale k jejich překvapení stále naživu, a to i poté, co ji několikrát za sebou zabijí. A pěkně dravá, vychrtlá mrcha je to. Tak co s ní..... svázat a šukat přece. První půlka by šla, jenže pak to zabředne do teenagerských sraček a nezajímava, navíc hlavním hrdinou je mně nesympatický emo typ. Mrtvá holka mohla být hezčí. Jako film to pořádně nemá hlavu ani patu - onen 'slepenec žánrů' (včetně romance) a podivnost mi v tomto případě přišla na škodu. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dvaja "feťáci Kriss a Kross" zájdu jedného dňa do starej opustenej nemocnice, kde chcú zapiť žiaľ. Jeden z nich totiž miluje dievča z vyšších vrstiev. Šanca na perspektívny vzťah je teda tak reálna, ako vyhrať Euro Jackpot. Potom ako zídu do samotných útrob a vystraší ich "ratlík menom doberman", schovajú sa do jednej zo zadebnených miestností. Tam objavia ženu, ktorá disponuje "čarom" nesmrteľnosti. "Podnikavý duch" jedného z nich začne pracovať na plné obrátky. Na uvedené miesto začne vodiť "kamošov z mokrej štvrte". S neznámou si užívajú nezáväzný sex za peniaze. Nakoľko sa v druhom z kamarátov ozve zlé svedomie, začína zvádza vnútorný boj morálnych hodnôt. Psychologickú drámu, ktorá vyobrazuje dva rôzne pohľady, dvoch podobných ľudí na jednu a tú istú vec - 50 %. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Bod nahoru za trochu jiný pohled na zombie tématiku, přece jen, zápletku "dva píčusové najdou ve sklepě přivázanou zombici a začnou ji vesele šukat" člověk nevidí každý den. Body dolů za zpracovaní - zbytečně zdlouhavé, připitomělé dialogy a herecké výkony, zejména jeden konkrétní herecký výkon. Ano Rickie, o tobě mluvím. Pominula bych, že se mi ten herec vyloženě fysicky hnusí, ale jeho pohled, prázdnější než pohled libovolné mrtvoly a neschopnost předvést něco jiného než polohu emohoch v hajzlu pominouti nelze. Chápu, že sympatické zdejší charaktery být neměly, což se jim daří všem na jedničku, avšak přece jen bych ocenila, kdyby na to jedna z hlavních postav šla trochu jinak, než očividnou neschopností svého představitele. Trochu to prostříhat, vyměnit Rickieho a pravděpodobně bych neměla problém přihodit čtvrtou hvězdu, neb jednak nápad, jednak se zde vyskytuje několik velice pěkných scén a vydařený konec. 3,5* ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama