Reklama

Reklama

Odbor městské zeleně

(seriál)
  • USA Parks and Recreation (více)
Ukázka z filmu 1
USA, (2009–2015), 44 h 10 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Mark Rivers

Hrají:

Amy Poehler, Rashida Jones, Paul Schneider, Aziz Ansari, Jim O’Heir, Aubrey Plaza, Nick Offerman, Frank Medrano, Retta, Lennon Wynn, H. Jon Benjamin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(125)

Obsahy(1)

No řekněte, nebylo by skvělé mít taky tak iniciativní zastupitelku v místní vládě, která by místo masivní díry nebo chcete-li jámy mezi domky, chtěla postavit velký park pro potěšení a užitek obyvatel se svými dětmi? Někteří z Pawnee v Indianě si to ovšem nemyslí.
Seriál od tvůrce americké verze The Office - obdobně točené jako "mockumentary". (biskin)

(více)

Videa (35)

Ukázka z filmu 1

Recenze (144)

Navrus09 

všechny recenze uživatele

Vemte prostředí úřadu, nudnou práci a přidejte k tomu Amy Poehler s celou tou bandou a vznikne vám neuvěřitelný skvost! Jasně pokud nejste zvyklí na podobné seriály, první série pro vás bude dost bizár a možná s tím i skončíte. Já se k první sérii vracel celkem třikrát a jsem rád, že jsem to napotřetí vydržel až do řady druhé. Baví mě, jak se v jednu chvíli nekontrolovatelně tlemíte a v druhé chvíli brečíte jako blázen. A pokud vás přestane Leslie na chvíli bavit, s přehledem ji zastoupí Ron, Andy nebo má milovaná April Ludgate, kterou ztvárnila Aubrey Plaza. Pokud jste ještě nezačali tak začněte a pokud koukáte na první sérii a nejste nadšení tak to vydržte! Nebudete litovat. ()

Madluska 

všechny recenze uživatele

Když už jsem si myslela, že komediální seriály neexistují, dostala jsem od bráchy tip na PArks and Recereation. Paráda! Dvacet minutek je tak akorát, postavy jsou přiměřeně ulítlé (Ron rulez) a kupodivu ani zasypání díry netáhne seriál ke dnu. Trochu slabší se mi zdají díly s nástupem auditorů, ale snad se zase vyhoupnou zpátky do sedla (RIP Lil Sebastian). ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Ani za půlkou druhé série jsem se nedočkal těch dílů k popukání a upřímně si myslím, že každý druhý sitcom má stejně zajímavé a nebo lépe napsané postavy, než Parks and Recreation. Tenhle se vymyká jen zvláštně absurdním nehumorem, kde někdo s kamennou tváří (a nebo nadšená Leslie) pronáší vážně myšlené, šílené repliky. Často jsou nevtipné, nebo dokonce přepálené, ale občas se podaří narazit na zlatou žílu. Většinou jde tedy o Rona Swansona a jeho specifický pohled na svět a stravu. Kvalitních přicmrdávačů má kolem sebe jen minimum. O většině můžu říct jen to, že je toleruji a kdyby zmizeli, moc by mi nechyběli. S výjimkou skvělé April Ludgate, pochopitelně. ()

RipperJosh 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pár dílů a jelikož jsem si o tom předem nic moc nečetl, tak jsem nečekal, že to kopíruje styl britskýho Kanclu. Takže jsem všude viděl typický brentovský situace, trapasy, grimasy, atd... Akorát v podání Amy Poehler, která mi tu je vlastně i dost sympatická. Co ale v komediálních věcech nesnáším jsou postavy, který jsou jakoby kamarádi hlavního hrdiny/hrdinky, ale přitom jim cíleně neustále hážou klacky pod nohy a sabotujou jejich snažení vlastní leností, nezájmem, svinskostí. A ještě to má bejt jakože vtipný... V případě další britské kultovky Extras se to s Andyho manažerem dalo přežít, protože šlo jen o dvě série po šesti dílech. Ale s Tomem Haverfordem těch asi 7 dlouhých sérii Parks and Recreation fakt trávit nehodlám. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nechápu jak jsem tohle mohl minout když se vysílalo.Při hledání "náhrady" za Office přišla řada na chvílemi podobně laděné Parky a byla to skvělé volba.Není to sice bez chybičky,některé díly jsou slabší a má to i svoje nasírací momenty (i když zdaleka ne tolik jako Office),ale většinu času sem se bavil královsky a u některých dílů sem se smál dost nahlas a to u sitcomů zase není úplně pravidlo (ač by mělo).Teď mi tahle partička okolo Leslie a božského Rona bude chybět a časem si dám komplet znova...85% ()

Galerie (2 856)

Zajímavosti (28)

  • Nick Offerman (Ron Swanson) a Megan Mullally (Ronova bývalá žena Tammy) jsou ve skutečnosti manželé. (Brousitch)
  • Whisky, ktorú pije Nick Offerman (Ron Swanson), je 16-ročná škótska whisky Lagavulin. (Marcin)

Související novinky

Nejlepší seriály posledních deseti let?

Nejlepší seriály posledních deseti let?

01.11.2019

Konec roku se pomalu ale jistě blíží a s ním pochopitelně brzy dorazí i nejrůznější filmové a seriálové žebříčky. Ty nás teď ale nezajímají. Místo toho se podíváme na žebříček, který se ohlíží rovnou… (více)

Battlestar Galactica dostane pokračování

Battlestar Galactica dostane pokračování

18.09.2019

Kultovní sci-fi seriál Battlestar Galactica se dočká pokračování. Oznámili to zástupci stanice NBC, kteří zároveň veřejnosti odhalili svoji novou chystanou streamovací službu nazvanou Peacock. Jak… (více)

Reklama

Reklama